|
![]() |
#811 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#813 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#814 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
cod je čista arkada i pokusava sve samo ne simulirati rat.Ali nuklearka je stvarno presmijesna,kao i ostale gluposti s kojima su ujebali igru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#816 |
Guest
Datum registracije: Jun 2007
|
Pc screenovi: http://img260.imageshack.us/g/videoh.jpg/ Dobar komentar za 6. sliku: Yeah...freaking awesome! The casual PC gamers who can't navigate a server browser are going to get lessons from IW on forwarding ports on their NAT routers! ![]() Edit: Evo i scoreboard: http://img402.imageshack.us/img402/4641/ingamer.jpg Nema pinga nego crtice kao u konzolama ![]() Zadnje izmijenjeno od: Moree. 09.11.2009. u 19:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#818 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#819 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#820 | |
Baja!
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
A i glupa ti je poredba. A kad si vec spomenuo da je cod 40 puta igranija igra, onda je to definitivno cod4, a cod6 sigurno sa ovakvim pristupom nece moci ni prismrditi cod4 sto se tice toga. Opet kazem, sa ovakvim pristupom, ako ne promijene to sve skupa u jednom patchu, pa makar on bio tezak i 5GB. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#821 | |
humanware
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
mislim da je i u cod4 pokazivalo "savrsen ping" do 100+ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#823 | |
|
Citiraj:
![]() Mislim da se podrazumijeva da je četvorka to. A i nebi rekao da je tak loš community. Dobro, cijelokupno gledano možda i je, ali ima za četvorku nekih stvarno hvale vrijednih Što se tiće pinga, ja sam rasturao i na 150 pingu. Onaj od 40 nisam vidio ne pamtim otkad jer ne igram na retardiranim hrvatskim serverima 70-80 je bio moj perfect ping u četvorci
blaa Zadnje izmijenjeno od: hammer_of_thor. 09.11.2009. u 21:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#826 | |
Bazinga
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Sve u svemu SP će biti dobar.
![]() |
![]() |
#828 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
O nabijem ja njih na prkno na šta to liči?! Nadao sam se da je to samo njihova bolesna šala... Pa kakva je to grafika?! GUI izbornika im je katastrofa. S čim su to radili, u CS3? Predpostavljam da oni zelenio barovi požute tek kad je ping 300 ![]()
![]() |
#829 |
Bazinga
|
![]() |
#831 |
Bazinga
|
![]() |
#835 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Daj pročitaj par stranica iza molim te... Australci već igraju. ![]() http://i33.tinypic.com/288351h.jpg
![]() |
![]() |
#836 |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Procitao sam sve stranice od pocetka, da ima gresaka i zeznuli su dosta stvari ali sve u svemu nece biti losa igra. Sad da li ce vrijediti novca koji ce kostati vjerovatno ne pogotovo u ovoj situacji ali to je opet na svakome osobno da odluci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#837 |
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Ja sam napravio "preload" ![]() Sad još čekam da RELOADAM prvi level. TOE Drama pa možda pođem i DO PE MA Ne znam i tako dalje ![]()
![]() |
#838 | |
Premium
|
Citiraj:
Njihovo sprdanje sa ljudima nekidan na BB chatu "PC ver. Has costum stuff like mouse control and graphics settings " i ono famozno "Its not balanced for lean" Pogledaj zadnje screenove. Ukinuli su ping brojke. Zašto? Da se ne vidi 0 ping host. Već je potvrđeno da puni zeleni bar je ekvivalent 100ms pingu! Dakle ako ti se iti malo smanji računaj da imaš +150 ping!! Odigraj COD4 na takvom pingu i vidi jeli zabavno.Idijoti na konzolama mogu to popušit, ne PC igrači. IWNet su uveli da pojednostavne stvari "casual" igraču. A onda dobiješ upute kako podesit NAT settings. ![]() Kupnjom ove igre koja košta nemalih 60€ igrač prihvaća ovaj bezobrazni port i tretman kakv zaslužuje od ovih spodoba iz IW-a. Žalosno je što većina ljudi prihvaćaju već ta sranja i žali bože kako će nam tek bit sa sljdećim naslovima.
![]() |
![]() |
#839 |
|
Neki eto jednostavno to hoće igrati, drugima je to očito preveliki intelektualni doseg da skuže. Zato i ovoliko sranja. Da su usrali-usrali su, let it go više
![]() |
Uređivanje | |
|
|