|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
Externi hard
Mislim da se ne isplati kupovati externi hard, jer je preskup. Znam da mnogi uzmu normalni hard i hard disk case, te ih tako imaju. Buduci da nisam upoznat s time, jel mi moze netko pomoci? Je li dovoljan obican hard? Kakva su ta kucista? Kako se onda taj hard spaja sa kompom, itd. Hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
gledas li cijenu gotovog externog hdd i onog sto sam sklopis proci ces definitivno jeftinije sa odvojenim casom ces moc mijenjat hdd kako hoces, a ima stvarno kvalitetnih externih kucista od plastike pa do aluminija i to velicinama za 2.5" hdd i 3.5" hdd nacin spajanje ti je najcesce usb i to sad 2.0 ,skoro svi ti od 2.0 podrzavaju i 1.1 + imas i firewire na nekim... ja iman jedan externi case koji nije bas bio najbolji, citaj. nije izdrzao moju torturu , ali ga jos uvijek koristim, izmjenio sam kabel i sasvim mi je dovoljno to da ima funkcionalnost a ne izgled...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
|
Aha... Znaci kupim hard i ladicu, i to je to... Malo sam noviji u hardware-u, pa samo da pitam, koja je razlika izmedju 2.5 i 3.5? Znam da je velicina, ali ista osim toga? Koje su recimo dobre ladice? Ono, best buy EDIT: jel u to mogu ici i stari diskovi? Jos dok su imali 4-5gb? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: May 2003
|
koliko bi novaca potrosio ?
![]() |
#5 | |
Resistance is futile
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
![]() 3.2Gb HDDom dok si nisam povoljno nabavio 40Gb HDD i sada više nikud ne idem bez te ladice :clap: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Registered User
|
Odlicno... Hvala na pomoci |
![]() |
![]() |
|