|
![]() |
#61 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#63 |
|
Pa ja inače uvijek idem "za veliko dobro" poštediti sve koji nisu neprijatelju i tako. Makar mi je prst odletio prije nego sam pročitao sve izbore i slučajno sam stisnuo "and now you die" tak da bi možda i ostali živi ![]()
![]() |
#64 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Ja taman pobio one refuge koji su me napali kupio nova oruzija za party ja, morrigan, alastair i onaj iz kaveza ( on je dual-hander)/nekad tu dojde i zenska i cuko ![]() morrigan ja skoro pa full love za mene ![]() E da nagovorio sam je da me nauči shape-shiftingu. Edit: Igram 6 h u komadu totalno sam adiccted mogli bi napravit neku grupu "still unhealed Dragon Age: Origins players" ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Citiraj:
lik ceka 2 sekunde da zamahne macem,dotle me vec neprijatelj pogodi...i kamera je u komi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
stavio sam prije fajta težinu na nightmare, malo razbit monotoniju, hehe evo i nekih zanimljivosti http://dragonage.gulbsoft.org/doku.php/difficulty |
![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Difficulty The four difficulty settings for Dragon Age: Origins are:
Meni bas paše na Normal nije mi pre lagano, uvijek je tu primjena taktike i nikad nije toliko teško da te frustira. Ono koda su za mene radili taj difficulty. ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Registered Abuser
|
od redklifa su mi nestali plot markeri, al rješavam kvestove, čitam one kodekse i nekak se snađem... u večini ih piše gdje treba ič... ugl. s kakvom dobričinom ja igram ![]() http://www.youtube.com/watch?v=igts0ym4Zvw |
![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Registered User
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
Jest da su mogli kameru malo bolje napraviti, ali nakon kratkog uhodavanja, stvarno nije toliki problem koristiti ju. Što se fajtova tiče, stvar je osobnog ukusa. Ako ti ne leži stil igara a la Baldur's Gate gdje treba pauzirati često tokom borbe i zadavati dalje naredbe svim likovima, nemoj igrati takve igre, a ne odmah nazivati smećem i stvarati krivi dojam kod drugih ljudi. Meni su fajtevi odlično napravljeni, treba puno taktizirati, skillovi su sve samo ne beskorisni, pogotovo ako se rade prave kombinacije. Što se sporosti tvog lika tiče - nemoj koristiti two-handed swordove i nećeš imati problema. ![]() ![]() ![]() I da, ogre je pao iz prve, riknula su mi dvojca. ![]() Meni osobno je igra, izuzev kamere na koju se treba naviknuti, odlična. Lijepa grafika, optimiziran engine, solidna priča (zasad) i dobro sučelje (koje mi mnogo vuče na wow, ali to je plus). U manje od 3 dana sam natukao 10 sati gameplaya. Nuff said. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
|
Ja malo zapeo u Redcliff villageu, noć je i oni mrtvi dolaze, prvi dio lako riješim, ali drugi kad me pozovu nazad da branim selo kad dolaze iz rijeke baš i ne, možda najbolje držati selo koliko mogu, a kad ne mogu više vratiti se gore kod Ser Peartha.
![]() |
#74 | |
Registered Abuser
|
Citiraj:
malo ih deri dole i kad pobiju sve one vojnike NAVLAKUŠA bolan, (ovih kretena dođe pun kufer) http://img4.imageshack.us/img4/4521/...1105123744.jpg al im tu broj ništ ne znači, hehe |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() druga stvar je sta genracija bliza konzolama pati od zuma i kamere s ledja. kod ovakvog igranja neophodno je drzati desni klik i to je moglo bit bolje napravljeno recimo kao i u witcheru od kojeg su posudili neke stvari pa su mogli i ovo p.s. gotovo sam siguran da ce prije ili kasnije izbaciti patch koji ce rijesit ovaj "problem"
![]() |
![]() |
#77 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Traži malo navikavanja ali igra sve u svemu i nije loša ![]()
![]() |
#78 | |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#79 |
Registered Abuser
|
kaj fali kameri bokte, koda kažem da je u first person shooteru čudno igrat iz prvog lica witcher baš i nije neš super s te strane ovo je više ko war dawner, hammer dawn, dawn of hammer... kak se več zove ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
overpowered
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
![]() Inace dobio tako da sa morgan ice conam (odlicna stvar, freeza skoro sve ispred nje) a onda alistar i ja (dualwepon roguea igram) backstabam kog god stignem, makar me poklali par puta. btw ak vam je ogre tezak čekajte da dođete do zmaja ![]() Mali prostor sa fireball trapovima + zmaj= veselje btw ste nasli kaj runa? ja samo jednu na početku
![]() |
![]() |
#81 | |
Premium
|
Citiraj:
p.s poceo sam nedavno s mass effectom(zbog save-a) pa presao na risen pa na borderlands pa sad na dragon age a uskoro sljede mass effect2, divinity2, alpha protocol, arcania(gothic4) new vegas,diablo3, guild wars2, star trek online, kotor, witcher 2, venetica, mount & blade... skoro ko u stara zlatna vremena ![]()
Sine, ako stvarno nešto želiš u životu, morat ćeš raditi za to. A sada tišina! Počinje izvlačenje brojeva za lutriju Zadnje izmijenjeno od: Mast3r Chi3f. 08.11.2009. u 19:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Premium
Datum registracije: Mar 2004
|
Zapeo sam u Deep roads tamo u spilji, pobio sam sve vrtim se u krug ali tamo nema put koji se nastavlja, jedan je ali je blokiran, mogu se samo vratiti nazad u grad, šta trebam tu, vjerojatno je jako glupo ali nisam još našao riješenje ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
neznam šta fali kameri....igram sa onom "srednjom" i dobra je kamera....sa onom "baldursovom" mi je nekako nepregledno ali ova "srednja" je dobra...jest da se treba stalno desnom tipkom ali sam naviknut jer je ista stvar bila i u neverwinter nightsu 2....btw igra me ful podsječa na nwn 2, tek sam u redcliffu pa ne mogu donijet neke odluke, ali mislim da je igra daleko od baldura 2, načekat ćemo se da nađemo pravog nasljednika...iako ova igra je odlična, ko da gledaš neki film.....još me neki znaju pitat zašto igram igre? kažem im da nisu normalni šta umjesto a igraju ovu igru oni gledaju otvoreno LOL |
![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Guest
Datum registracije: May 2006
|
Igra je MAJSTORSKA!!! 60 sati u 4 dana, eto koliko je dobra... Da se zagrijem za nju, prošao sam prije 2 mjeseca kompletan Baldur (sva tri) i mogu reći - nadmašili su same sebe! Nervira me malo što ne postoji mogućnost da se fizički blokiraju likovi, tj. kad u uskom hodniku vaša 2 fightera brane magea, neprijatelji svejedno prođu kroz njih kao da nisu tamo i zakolju magea. znam, koristim taunt i te gluposti, ali malo mi je nerealno... Valjda posljedica 3D enginea, da se spriječi da likovi zaglave (slab collision detection). Kamera je odlična... Baš volim fleksibilnost, uglavnom sam na jednom liku, max zoom out prije nego što prijeđe u izometrijski pogled, kojeg koristim kad treba nišaniti spellove i sl. Nemam tu prigovora, osim malog da u izometrijskom smetaju stropovi i sl. ponekad. Igrajte, uživajte... Igra je predivna. Osim jedne stvari. DLC content. Kad ubacim u igru sve te predmete, pokvare doživljaj jer se ne treba mučiti za njih. Samo se pojave u inventoriju. Iako je odličan, namjerno ne koristim onaj Dragon armor (izgleda prefuturistički sa onim crvenim svjetlima pa izgledam ko Cylonac). Sad sam skupio Armour of the Legion koji je samo malo lošiji, pa ajde nekako... |
![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Premium
|
Citiraj:
evo ti cylonaca a svako normalan ce se slozit da im nikakvi oklopi nisu potrebni ![]() ![]() ne znam za vas al ja bio volio imat jednog cylonca u patyju ![]()
![]() |
![]() |
#87 |
Inquisitor DeathWatch
Datum registracije: Feb 2006
|
odes na inventory, odaberes lika i drag'n'drop. s tim da pripazi da neki pokloni su specificni za neke likove, odnosno daju vise pointa ili otvaraju novu pricu. Npr. u redcliff castle nadjes medaljon od majke od Alistaira, ili u mage circle nadjes neku crnu knjigu koju das morrigan, Andraste stuff dajes Liliani..... Podosta je logicno kod koga ces postici najveci efekt.
![]() |
Uređivanje | |
|
|