|
![]() |
#3541 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
![]() |
#3543 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#3544 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
dobar film recimo nubmer 23 sa jim cariyem....davno sam ga gledao onda ko voli komedije 17 again... i big stan...to su zadnji filmovi koje sam bio gledao i koji su licili na nesto....a da dok nisam zaboravio ima knowing i ako ima neko za preporuciti dobru komediju...ili naucnu fantastiku????
![]() |
#3545 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Citiraj:
![]() Hvala!
![]() |
![]() |
#3546 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ghost_in_the_Shell -->
Ghost in the Shell - je predhodnica Matrixa, pogledajte zanimljiv filmić (za nestrpljive od 1:26) http://www.youtube.com/watch?v=Y3tF7TL0Qh4 Citiraj:
Ghost in the Shell - je predhodnica Matrixa, pogledajte zanimljiv filmić (za nestrpljive od 1:26) http://www.youtube.com/watch?v=Y3tF7TL0Qh4 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3547 | |
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3548 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
Violent Cop Haha, pa Kitano je i prije 20 godina hodao razvaljeno! :-) Što se tiče filma, nakon 50 minuta sam mislio da gledam barem 90 minuta. Vlada jedna nevjerovatna uspavljujuća mirnoča. Kako god, moglo je to puuno bolje. Ipak, nakon filma je ostala na mom licu jedna doza zadovoljnog smiješka, ali opet, s obzirom na Kitana htio sam mnogo više. Kako kaže jedan komentar na netu - svi očekujemo neka čuda od japanskih filmova, dižemo ih u neba i kad to nisu. E pa ovo je jedan od takvih filmova. Ocjena 5.5/10 The Little Girl Who Lives Down the Lane Đodika je bila lijepa djevojčica sa 14 godina... :-) Solidna triler-drama, no naglasak na solidna. Par propusta u priči jer nisu ni prikazani ni objašnjeni. Genijalna gluma Fosterice dovoljan razlog za preporuku. Ocjena 6/10
![]() |
#3549 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Pogledao upravo A BOAT THAT ROCKED , fora film,neš ko Almost Famous.....meni se osobno sviđaju te komedijice s malom dozom drame tipa "sad je sve gotovo a bilo je lijepo". 8/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#3551 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
Uhvatio sam cuku i nes Star Troopersa 3 na Premiere Star-u. Da se razumijemo,jedinica mi je 97. kad sam imal 15 godina bila OK film. A ovo ni lobotomirana čimpanza nemre tak katastrofalnu produkciju složit,gluma ne da je loša nego za kosu samom sebi čupat,ja sam nokte grizao tokom filma i plakao i jaukao. Valjda volim patit. Grafika i animacije kukaca su 97' bile bolje nego u trojci. Animacija Mechova je na razini Mechwariora 3/4 a dijaloge pametnije se da cuti u crtićima koji igraju nedjeljom u 9 ujutro. Molim one koji se baš vole samoozljeđivat i samonapaćivat da poslušaju i odjavnu stvar koja svira,to je šlag na torti ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3552 |
P.E.B.K.A.C.
Datum registracije: Jan 2007
|
Pogledao ovaj District9 nisam bas ocaran filmom, za ubit vrijeme ok... Brijem da bum ponovo pogledao A Beautiful Mind nisam vec duze vrijeme a bas slusam: ">
Master: E7200, 3MB L2, M0 {TT Big Typhoon VX @3500mhz}/Gigabyte P35-DS3P/2x1GB SuperTalent CL4 Overclock DDR2 800Mhz + 2GB Kingmax/Coolermaster Extreme Power 430W/XFX 8800GTX {Arctic Cooling Accelero Extreme} /Seagate Barracuda 250GB/Pioneer DVD-RW/ Periferija: LG W2242T 22"/Logitech X-230/Razer - Death Adder/LCD TV Toshiba WL66Z Regza 32"/Thrust Keyboard+Mouse Wifi/Logitech ChillStream/Sharkoon Rebel12
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3553 |
aka Mali Mirko
Datum registracije: Nov 2001
|
Pogledah i onaj G.I:Joe Rise of Cobra, neznam koliko ima na imdbu ali me ni ne zanima jer je film ultraturbo glup i negledljiv..... nisam ga niti pogledao do kraja, IMHO ne zaslužuje niti da ga se ocijeni. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3554 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3555 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Loft (2008), nizozemski film, dobar triler. prica je OK, napetost raste kroz film, a na kraju nije sve straightfoward kao kod americkih filmova. Nema CGI-a i pucanja ![]() 7/10 Zadnje izmijenjeno od: theobromine. 13.10.2009. u 13:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3558 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
Ajme, svaki deseti prijevod je krivo preveden, a onaj ko je to preveo se nije potpisao... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3559 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
![]() |
#3560 | |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3561 |
Guest
|
Evo par stvari koje se čekaju. 1. http://www.imdb.com/title/tt1320253/ "he said we are dead with an accent" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=BhHL3...layer_embedded 2. http://www.imdb.com/title/tt1210801/ "Dying is Easy. Rock`n Roll is hard." http://www.youtube.com/watch?v=4Kbzo...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=3NH8DmMfYXw 3. http://www.imdb.com/title/tt1288403/ Zadnje izmijenjeno od: Mad_Duke. 14.10.2009. u 13:58. |
![]() |
![]() |
#3562 |
Why so serious
|
U hebote kaj si stavil ovaj prvi na popis? Sad sam lud, ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Odoh gledat clip još par puta... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3563 |
Eddie
|
Owning Mahowny Prilično solidna drama-krimić sa genijalno predobrom glumom Philipa Hoffmana koji je toliko dobar da bi se mogao preglumit poput nekih glumaca tih kvaliteta. Film po istinitom događaju kojem ipak fali malo razrađenija priča i bolji tok jer na trenutke jednostavno zbunjuje. Daleko je to od odličnog filma, ali da vrijedi vrijedi. Glavni glumac je dovoljan razlog. Kako god... Ne gubimo kad kockamo, gubimo kad kockanjem želimo vratiti izgubljeno. Ocjena 6.5/10
![]() |
#3564 |
Eddie
|
![]() |
#3565 |
Eddie
|
The 40 Year Old Virgin Film krasi odlična komedijaška ekipa, sa par prekrasnih mama. Preluda ideja za film sa solidnom realizacijom iako je moglo i puno bolje. Par (4-5) urnebesnih scena smijeha i to je to manje više, ali sama tema i atmosfera filma su dovoljne za jedan veseli smile tijekom cijelog filma. BTW, a kako navuči kondom još i preko jaja?! :-) Solidno i veoma gledljivo. Ocjena 6/10
![]() |
#3566 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
The Hurt Locker (2008) Prati američku postrojbu za razminiravanje u Iraku. Dobar ratni film, možda malo dug za moj ukus jer iman osjećaj da bi radnja bila dosta dinamičnija da traje pola sata kraće. Tropa de Elite (2007) Ovo mi stoji na disku biće godinu dana, ako ne i duže i nikako da "dođe na red". E pa došlo je preksinoć i mogu samo konsattirat da san budala šta to ranije nisam pogleda. Malo jezik bode uši, al film je brutalan ![]()
![]() |
#3568 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3569 |
Why so serious
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3570 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Da...a jebiga, svaki američki film ima tu propagandu ugrađenu u sebi po defaultu, davno sam se presta zamarat s tim, jer jebiga, volija ih ili ne volija, njihovih je 90% filmova pa il ću zažmirit il ću godišnje pogledat 5 filmova
![]() |
Uređivanje | |
|
|