|
![]() |
#1 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
Problem sa spajanjem preko USB-a (Epson Stylus SX205)
Lijep pozdrav, Molio bih vas ako mi možete pomoći! Kupio sam printer Epson Stylus SX205 i nikako ga ne mogu spojiti preko USB-a a da ga računalo prepozna... Instalirao sam sve potrebno sa cd-a koji sam dobio sa printerom, no kada tijekiom instalacije dođe trenutak u kojem treba spojiti printer preko usb-a na kompjuter (pokazuje mi na ekranu dva prozora i traži spajanje) ja ga spojim, međutim ništa se ne dogodi, kao da i nije spojen, a na usb-u piše unknown device..... Probao sam skinuti novije drivere sa neta, no ni to nije pomoglo... Printer radi, jer kada stavim da nešto skenira on to skenira i isprinta.... no ne mogu uspostaviti konekciju sa računalom (to radi bez računala) jer niti mogu skenirati slike pa ih staviti na računalo niti mogu printati.... Nisam baš previše spretan s računalom ali nisam ni potpuna neznalica, te sam sve klasične pokušaje već napravio.( deinstalacija, novi driveri i sl)..no ništa Zna li možda netko kako bih to mogao popraviti... Unaprijed hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Koji usb kabel si kupio?
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
moze li netko ponuditi rjesenje navedenom problemu...posto imam isti problem kao i vlasnik posta..kompjuter prepoznaje da je epson sx205 spojen no ne zeli instalirati drivere za njega....ni s cd-a ni s interneta...tj pri instalaciji drivera kad trazi da se spoji printer preko usb kabela na kompjuter ne prepoznaje da je spojen..iako windows prepoznaje |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Feb 2010
|
pa ako ti win prepozna, i otvori onaj prozor za found new hardware, dovrsi instalaciju preko toga sto ti win traze, prvo oznaci "not right now" za spajanje na net i onda odaberi da automatski instalira software, tako bi trebalo onda i sama zavrsiti instalacija koju si pokrenio sa cd-a, imao sam takav slucaj sa epson pisacima |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|