|
![]() |
#1441 | |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Na Mac-u, sa SL na Hackintoshu se jos nisam igral ![]() Citiraj:
http://www.mackorisnik.com/2008/11/0...ime-machine-a/
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
![]() |
![]() |
#1442 |
Guest
Datum registracije: Dec 2008
|
![]() Problem je u tome što se pri bootanju pri odabiru iPC dvd-a (distribucija) pokrene darwin x86 a nakon toga se restartira komp. To mi se događa i sa iDeneb i iAtkos v7 instalacijom. Znate li možda što bi trebalo podesiti da mi to radi? Svi cd-i potpuno rade, isprobao sam instalaciju na laptopu. |
![]() |
![]() |
#1443 |
Registered User
Datum registracije: Sep 2009
|
pozdrav instalirao sam i napravio sve osim graficke, miša i tastature. Laptop,grafička je nvidia geforce 8600m gt... Radi mi usb miš i tastatura kad priključim, ali je bad što sam sad kod staraca i imam samo usb miš... može li se to rješit samo sa mišem? |
![]() |
![]() |
#1444 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ja sam na SL-u zadnja dva dana i kod mene sve radi punom parom, govorim o hackintoshu. Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 15.09.2009. u 07:12. Razlog: Mod: slika ti je "preteška". Čitaj pravila vezana uz postanje slika. |
![]() |
![]() |
#1445 |
The Dark Side of Moon
Datum registracije: Jan 2005
|
Izgleda da su konačno pustili druge kernele u pogon,tak da će uskoro izaći distribucije ![]() Inače novi Itunes nije loše,Home sharing jako dobra stvar..
#1446 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Imam jedno pitanjce: Da li na MAC OS X-u normalno rade TV kartice,ima li taj OS kakav media centar, podrsku za titlove divx itd itd kao sto ima windows? Presoabih mozda na mac,ali treba mi podrska za ovo sto sam naveo. Spojio bih plazmu na PC i daljinski (ako imon uopce radi na mac-u). Ili je osx prvstveno poslovni OS? Samo pitam jer nikad nisam radio na njemu duze od 3 minute. |
![]() |
![]() |
#1447 |
Prečupavi mod
|
http://www.elgato.com/elgato/int/mai...oduct3.en.html Imas ugradjeni Front Row, a imas i naprednije media centre npr. XBMC, Plesk... Da, instaliras Perian i vozis titlove i divx-e u Quicktimeu. A imas i VLC, pa ne trebas nista instalirati. Ne, ali imas drugih softvera za daljinski za OS X, npr. Sofa Control...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1449 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
Prije neki dan je Apple objavio kernel source za SL, to će omogućiti pisanje alternativnih SL kernelova i za manje kompatibilne sisteme (starija računala, AMD sistemi...), kao što je bio voodoo kernel za OSX 10.5.
![]() |
#1450 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]() |
#1451 | |
Premium
|
Citiraj:
To se ponekad događa kod Suspend to RAM (S3), probaj stavit na S0 i uključi ACPI support u BIOSu ako nije uključen. Još može biti problem u OC FSB-a ili CPU-a, možda je i sam ACPIkext problematičan...
![]() |
#1452 |
The Dark Side of Moon
|
probat ću ovo,a šta je sa onim problemom da se stavi da boota u 32bit,koliko sam čuo kao prvi put mora bootat u 32bit?
#1453 |
Premium
|
#1454 |
Registered User
|
Evo napreduje - rješio sam grafičku. ALI ne mogu pokrenuti ni jednu aplikaciju na njemu. Mislim izgleda prva liga, kao od starog mackbookpro, ali čim pokušam pokrenuti bilo koju aplikaciju (logic pro, dvd player i sl) kao da nisam ništa pokrenuo. Zna li tko u čemu bi mogao biti problem... |
![]() |
![]() |
#1455 | ||
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
Citiraj:
EEEE hvala decki,malo cu se morati poigrati. ![]() |
||
![]() |
![]() |
#1456 |
Registered User
|
http://revision3.com/bestof/tekzilla-97 mozda malo skuplji zbog efi-x-a ali vjerojatno najbolji nacin za napraviti hackintosh uz naravno navedeni sav popis kombatibilnih komponenti iako,ako vam treba mac,bolje ga i kupite,native je native nadam se da je pomoglo nekome |
![]() |
![]() |
#1457 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#1458 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Koji tutorial ste koristili za SL? |
![]() |
![]() |
#1459 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Imao sam malo vremena ovaj vikend i uspio sam instalirati SL na svoj komp (Gigayte 965P-DS4 v1.0 ploca). Sve radi, naravno ne out-of-the box. Nekoliko sati zafrkavanja i muke s grafickom i zvukom (v1 ploca ima ALC883 zvuk koji je posebna prica, nove revizije imaju ALC888 s kojim u pravilu nema problema). Srecom ethernet je radio odmah pa je to olaksalo pricu. OpenCL radi, QuartzExtreme radi.... u biti sve radi i radi značajno brže nego 10.5.8 (koji je bio brzinski napredak naspram 10.5.7 i ranijih). Koga zanimaju detalji, rado cu pomoci. Ovaj vikend sam naucio nevjerojatno puno i svemu (forum insanelymac je nezamjenjiv ![]() |
![]() |
![]() |
#1460 |
Premium
|
@Shuky, imaš nekoliko guideova, svi su vrlo slični i svode se na isto. Ne možeš fulat ni s jednim. jedino ako instaliraš na AMD sistem postoji velika vjerojatnost da ćeš uspješno instalirati, ali da ćeš imati KP na bootu ili da jednostavno SL neće radit. Za AMD treba pričekati bolji alternativni kernel. trenutno je u optjecaju modibinov kernel koji je u principu patchani vanilla kernel. Obzirom da je Apple nedavno izdao kernle source za SL za očekivati je uskoro i kvalitetni moddani kernel za SL.
#1461 |
Premium
|
Update na 10.6.1 je prosao uspješno. Evo jos nekoliko iskustava: OpenCL me odusevljava, novi QuicktimeX je zgodan, ali mi se ne cini prepraktican (uglavnom koristim VLC). Preview PDFova je jako dobro napravljen na novi nacin. Expose je nevjerojatno unaprijedjen. Finder je nekako brzi dosta. Toliko za sada ![]() |
![]() |
![]() |
#1462 | |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Citiraj:
Pozz
IntelE5200 @3,6Ghz | Gigabyte P35-DS4 | 4 GB GSkill | VTX HD4850| Samsung F3 500GB+SamsungT166|LG H42N DVDRW |CREATIVE Audigy2 | GIGABYTE HybridTV | MicrosoftReclusa+ RoccatKone | DELLU2311H | & |ASUS EEE 1000HG - 2GB RAM Win7| & |Samsung Galaxy S2 | on TScum DSL routed by Siemens SX763 | |
|
![]() |
![]() |
#1464 |
The Dark Side of Moon
|
Jel mi može netko objasnit zašto kad prebacujem preko mreže sa OS-X particije na NTFS normalno brzina ide,a kad prebacujem sa OS-X particije u sustavu na drugu particiju ali koja je NTFS,ide 6 puta sporije?Dok prebacivanje između OS-X particija koje nisu NTFS ide normalno...
#1465 |
Premium
|
SU ti je više manje odgovorio na sve, a sto se tice TV kartica, u zadnjih nekoliko mjeseci ti je AverMedia izbacio par USB modela koji rade iskljucivo na Mac računalima, imao sam jedan na testiranje i radi ful ok..cijena je bila oko 400kn |
![]() |
![]() |
#1466 |
The Dark Side of Moon
|
Koji bluetooth adapter kupit za hackintosh?Da normalno ima kextova za njega i da je podržan...Naime došao je magic mouse i to svakako oću uzet,samo treba kupit dobar adapter ![]()
#1467 |
Prečupavi mod
|
Ja sam uzeo neki najjeftiniji svojevremeno u Linksu i radi nativno ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1468 | |
The Dark Side of Moon
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#1469 |
Prečupavi mod
|
Mis, tjah, nemam pojma ![]()
![]() |
![]() |
#1470 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() U iskusenju sam da javim frendici u USA da stavi jednog na postu ![]() |
|
![]() |
![]() |
Uređivanje | |