|
![]() |
#1 |
Anvil of Crom
Datum registracije: Dec 2006
|
(riješeno) Driver potreban za Windows Server 2003
Tko uspije naći driver, lijepo molim, dobije maximalni ![]() ![]() Uglavnom detalji oko grafičke jest... >> On-Board Device Information Device : Intel GMCH AGP Graphics Controller (Video) ----------------------------------------------------------------------- > Chipset : Intel i915G >> General Information NorthBridge : Intel i915G SouthBridge : 82801FB/FR (ICH6/ICH6R) LPC Interface Bridge ------------------------------------------------------------------------ Bus PCI-Express Device : 82915G/GV/GL/P/PL/GL/910GE/GL Chipset Host-PCIe Graphics Bridge ------------------------------------------------------------------------ Ovo su sve informacije koje mi je pc wizard 2009 mogao provajdat... Skinuo sam hrpe i915G i generičkih drivera koji ne prolaze ni pod razno, ako netko ima nekakvu vezu neka kaže, plaćam masno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Hm,dok sam imao Server 2003 stavljao sam drivere od XP-a bez problema. Jel ti kaže da ne može zbog krive verzije OS-a instalirati ili nešto drugo? Ako je zbog OS-a onda imam rješenje ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Anvil of Crom
|
Ajde de probat cemo od xp nekaj umetnut pa da vidimo kako ce to raditi.. a što se tiče upozorenja, izbaci poruku minimum system requirements not met i varijacije na temu... EDIT: Probah i ništa, pa na kraju raskopao kućište da vidim koji vrag je unutra i vidi zašto nije prolazilo; ati radeon x300 unutra.... ![]() a eto sad sve šljaka ![]() Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 16.09.2009. u 22:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Datum registracije: Sep 2006
|
Pouka autoru teme a i drugima: Na ne instaliranim mašinama (ne do kraja) ne koristite programe koji info vade iz winsa nego direktno iz hardwarea. Ima na više mjesta Sticky / post: Detekcija "nepoznatog" hardware - a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Anvil of Crom
|
O mudri nikky hvala ti na opasci, pregledao sam stick i skinuo alate u nadi da ce mi biti od vece pomoci nego pc wizard ili aida.... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|