|
![]() |
#1 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Koji download manager za Rapidshare Premium?
Koji download manager koristite za Rapidshare Premium? Koristio sam prije FlashGot, ali je imao problema fileovima, onda do sada Orbit Downloader (on mi nece ograniciti brzinu, dok netlimiter ne radi pod win7). Koja je preporuka za neki free ili koji se placa hvala ![]()
![]() |
#2 |
Creepshow
Datum registracije: Aug 2007
|
jDownloader |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
N00B
Datum registracije: Oct 2006
|
Mislim da je vec bila tema u nekim od podforuma o DL managerima.. Uglavnom preporuka za IDM (Internet Download Manager) http://www.internetdownloadmanager.com/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
jDownloder mi se pokazao odličnim rješenjem i ako nemaš premium account. Koristio sam i FlashGet u kombinaciji sa Premiumom i isto je bio ok. Nažalost, FG ne radi sa free accountom pa sam se prebacio na jDownloader.
![]() |
#7 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Datum registracije: Dec 2006
|
Znam za tu temu, ali prevelika je. Ovako ce i drugima biti jednostavnije naci Probao sam IDM i Free download manager. Za sada mi je dobar IDM, jos moram probati jDownloader. Tesko mi se odviknut od Orbita ![]()
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Rapidshare Download Manager s njihove sluzbene stranice. Za premium usere je odlican ! |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Free korisnik - jDownloader Premium korisnik - FlashGet/IDM ![]() *kao što su svi ostali zaključili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
I moj glas za IDM. Možeš ograničiti brzinu, odrediti da li skida link po link ili više istovremeno, upucaš hrpu linkova i vozi... ako se veza prekine možeš nastaviti skidati tamo gdje je stalo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Netload download
Jel može isto pitanje o download manageru ali za netload premium account. Za rapidshare koristim FlashGet i ODLIČAN je (ako imaš premium account) ali ga NIKAKO ne mogu složiti za netload premium account. Sve sam probao, logira se na moj account ali nikako da počne download. Ako je netko uspio bio bih jako zahvalan da mi kaže kako... Za netload sada koristim njihov službeni manager, ali nikako nisam zadovoljan s njim. Ne znam je li do netload fileova koji svako malo nestaju pa se opet pojavljuju ili je manager toliko loš pa od nekih 100 linkova uvijek bude par komada koji su djelomično ili uopće nisu downloadani. Zna li netko neki dobar DL manager koji radi s netload accountom ili još bolje - kako složiti Flashget za netload? |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Koristio sam RapGet dok se nesto nije pokvarilo kod njega pa nije vise radio s RS premium (vidio na netu da dosta ljudi imalo istih problema) pa sam presao na FlashGet i zadovoljan sam, iako treba vise toga podesiti da radi kako treba. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|