| 
 | |||||||||||
|  15.09.2004., 00:14 | #31 | 
| Banned Datum registracije: Jul 2004 Lokacija: zgb 
				 | 

ne
			 Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC  tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 00:14 | #32 | 
				 | 

ne
			 Ne postoji drugi način . kolega je vjerojatno imao zv.sistem koji kao i većina drugih sistema ima napajanje DC  tj .posjeduje u samom mrežnom adapteru isravljački sklop.Što naravno kod tebe nije tako. Najpametnije ne dirati ove zvučnike ili u krajnjoj liniji potraži savijet stručnjaka. Možeš otvoriti Zv.i poslikati pločicu ako ti se baš kopa po tom pa ti ja objasnim zahvat | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 00:15 | #33 | 
				 | 

ne
|   |   | 
|  15.09.2004., 00:43 | #34 | 
| Émile Flournoy Datum registracije: Oct 2003 Lokacija: Chicharija 
				 | Logitech Z-640 imaju kompletni ispravljački sklop u subwooferu.  Ako ne znaš što radiš nemoj dirat a ja sam osim prespajanja izvadio pojačalo iz suba, napravio kutiju za njega, na sub stavio plexi,prespajao kanale i ...  tako da mi samo napajanje  nije predstavljalo problem  | 
|   |   | 
|  15.09.2004., 01:06 | #35 | |
| Lika u mom srcu Datum registracije: Jan 2004 Lokacija: Canada, Toronto 
				 | Citiraj: 
 o, ja se to ne bi usudio raditi.. nego, kažeš da je bas bio jak, koliko je inače snaga woofera u tim zvučnicima? moj je 25W | |
|   |   | 
|  16.09.2004., 12:18 | #37 | |
| Lika u mom srcu Datum registracije: Jan 2004 Lokacija: Canada, Toronto 
				 | Citiraj: 
 | |
|   |   | 
|  16.09.2004., 16:38 | #38 | 
| Secret Undercover Agent Datum registracije: Sep 2004 Lokacija: Parallel Universe 
				 | he he.. E Gabre2, vidim da si kolega Vodenjak pa otud ta ideja..i ja sam takav: goood : ... uglavnom, ja podrzavam inace sve takve pothvate, ali ti se ocito uopce ne kuzis u elektrotehniku (mislim AC-DC Pitanje)..pa ti preporucam da to ne radis ili si dovedes nekoga da ti to napravi jer ces sj&%/ nekaj.. Edit: ja sam spojio cooler od kucista na zadnju sajbu ficeka da mi ju odmagli i sve radi  ...tek tolko da se pohvalim da imam ficeka  ..koji je BTW 4 sale ak se neko interesira (regan do 01/05, 84.g. i u savrsenom stanju-ja slago  .. Zadnje izmijenjeno od: Denzil. 16.09.2004. u 19:55. | 
|   |   | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |