|
![]() |
#212 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Moraš imati onaj napad kad pretvori desnu ruku u ono dugačko čudo, kao bič debeli, nanišaniš helikopter (TAB) skok i onda E (tj, tipku koja ti je za ulazak), on pruži taj "bič" prema helikopteru i dođe mu do kokpita, onda samo lupaš neku tipku koja ti treperi već i uđeš u helić
![]() |
#214 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
Nemora nužno biti whip, može i glideati prema helikopteru i kad je prilično blizu onda pritisnuti lijevi klik miša da napravi udarac prema helikopteru i tik prije udarca pritisnuti E tipku. Može i nakon udarca, ali onda si ošteti helikopter ![]() Nakon što se popne na helikopter onda po potrebi pritišće Space da doskače do kokpita te nakon topka lupa desni klik kako bi otvorio kokpit i ušao unutra. Tako sam ja prošao cijelu igru i hijackao X helića. Tek nakon što sam prošao igru sam skužio da se ista stvar može puno jednostavnije sa whipom napravit ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 | |
|
Citiraj:
![]() ![]() Ja sam jednom promjenio 10ak helića u jednoj air šori ![]() Ukradem jedan, dođe strike team, jednog/dvojicu srusim, treči sruši mene, i dok je ono eject da se helic rusi ja izađem skok i whip na drugog, i tako stalno strike teamovi dolaze a ja samo skačem od jednog do drugog. 10 helića promjenio a da nisam nogama zemlju taknuo ![]() 2 Blava, riješenje audio problema ima par strana prije, prolistaj
![]() |
![]() |
#216 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
http://rapidshare.com/files/26498646..._By_KelSat.exe evo reupload ,sorry na "brzoj" reakciji ,malo sam zatrpan u poslu ovih dana ![]()
![]() |
#218 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
nope ni meni,cujem sve zvukove na radiju(police and army) ali razgovori su iznimno tihi(ne cujem uopce) btw.gdje se moze ponovno naci onaj tenk s kojim razbijas hive(zarazene zgrade)jer je ludnica s njime rasturati grad ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
|
![]() |
#220 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
to je meni pomoglo |
![]() |
![]() |
![]() |
#222 |
Premium
|
trebao bi pomoc,jer ne mogu vise naime,na misiji kad trebam unistiti bloodtox production facilitiy(tvornicu koja proizvodi bloodtox) mi se pri kraju misiju pojavi bug i ne sejva na kraju te mi se to desilo najmanje 5-6 puta pa ako bi netko bio voljan udijeliti svoj save,bio bih zahvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#224 |
Premium
|
imam ja nabavio sam evo ti http://rapidshare.com/files/26665116...n.html:chears: |
![]() |
![]() |
![]() |
#225 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Pozz imam problem u onoj misiji kada sa tenkom odbezeš doktora u mrtvačnicu da pregleda leševe kako bi ti skinio onu glupost sa leđa,e tu mi kod cut scene samo zacrni ekran i zmarzne.Kužim da nije do konfe. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|