|
![]() |
#31 |
Premija
Datum registracije: Mar 2009
|
Zelja za novcem cini ovakve poluproizvode. |
![]() |
![]() |
![]() |
#32 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#33 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Zato si je mijenjal za GTX275...... ![]() Nije baš tolko dobra u današnje vrijeme al dobro se drži! Smiješno je to da istu karticu nakon 2g opet daju u prodaju pod drugim imenom...marketinška debilana! I sad bude neko prodal 8800GT i kupil GTS 240 ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
|
![]() Pa mjenjao ju sigurno nisam zato što mi je postala slaba, ako baš moraš znati ![]() I ako nisi čitao, a izgleda nisi prijašnju stranicu, kartica nije namjenjena za prodaju u komadu, već će biti ugrađivana u gotova računala, tako da... ![]() ![]()
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
ma bitni da se serucka jel? to je zivot.... ![]() nego, ovdje smo svjedoci i glupljih zamjena tako da se ne bi cudio da netko proda 8800gt i kupi ovo kada bi bilo u prodaji (mozda i hoce, vemil recimo voli oem robu prodavati na policama) ali to sigurno ne bi bila cesta pojava. Ali mislim da sam vec negdje spomenio - jedino sto je rebranding do sada donio su nize cijene "novih" kartica u odnosu na one koje mjenjaju. Tako da ne znam sto mu se moze posebno zamjeriti. A dok konkurencija ne moze ponuditi nista novo i posebno bolje sto bi nvidia trosila lovu na razvoj novih chipova. Pogotovo danas kada su cijene puno nize od onoga na cega su oni navikli, treba stediti ![]() ati stalno izdaje nove modele ali vrte se tu u krugu 5%, sto performansama sto cijenom. Rade sami sebi konkurenciju a istovremeno su u narodu smatrani herojima zbog te politike. Mora da u nvidinom marketingu cesu glave i nista im nije jasno ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
|
Citiraj:
![]() Da... nVidiu gledaju ispod oka u vezi rebrandinga, a ATi izdao cca 6-7 modela kojima od silnih edicija zaboraviš koju bi karticu kupio na kraju ![]() ![]() ![]() hahahahhahha ![]() ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|