|
![]() |
#361 |
Hurr durr
Datum registracije: Jan 2006
|
Evo da se malo smijete ![]()
![]() |
#362 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Mislim da je ovo krivo za to: http://www.erepublik.com/en/article/...-1-843478/1/20. Već sam vidio nekih nadimaka "preko grane" kako se bore za našu stranu ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#363 |
Hurr durr
|
Mozda su mislili da ih nitko nece uloviti u tome jer svi spavaju a karta u kroejši je mnogo skupa pa zasto ih koristiti. ![]() Jos 23 min traje bitka za rašku i nadam se da nece se pojaviti tenkovi od peaca i to spustiti jer je trenutacno 148k.
![]() |
#365 |
Sandy!!!
Datum registracije: Sep 2008
|
Ma u nas su POG, GROM , PMTF ,NTJ ,Paratroopers i panzertroopers , Draconesi , USA Marinesi... Ima nas ka rusa i kineza trenutno u Hrvatskoj ![]() Evo srbi naprintali 100k kuna i ukrali jos 40k ...kune ce otic u nebo ,slabe pun racku...Minjajte sve u gold ,stvari uzimajte preko blackmarketa ili na hrvatskom chatu na irc.rizon.net kanal #erepublik.hr |
![]() |
![]() |
![]() |
#368 | ||
Premium
|
Citiraj:
![]() Citiraj:
![]() E da, zna li netko na koliko bojišta u isto vrijeme se može otvorit bitka i koliko to stoji otprilike dukata? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Sandy!!!
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#376 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
A bitka za ES , indo banka je financirala par +250dmg tenkova i jbga...ode... glavno sefokusirat na origigi regije jer ce ih napast madjari kad nan isteknu mppovi... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#378 |
Pijem samo KAJ
Datum registracije: Jan 2004
|
jedno pitanje (glupo mozda ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#379 |
Hurr durr
|
Vidim da je webstartm imao opet prste u eRepu. :P http://www.croitportal.com/igre/brow.../246-erepublik
![]() |
#380 | |
Sandy!!!
|
Citiraj:
![]() @ Vejita Ma znan lika koji je napravia portal, ta braća Pešo ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#384 |
Hurr durr
|
Ja sam u Ukrajni vec par mj. a vijesti pratis normalno kao da si u HR, samo odes na dno vijesti i kliknes na show more news ili tako nesta i onda ti otvori se nova stranica gdje odaberes HR zastavu i citas vijesti iz HR. I vidim da je stranica jos uvijek dole.
![]() |
#385 |
Sandy!!!
|
Evo admin otvoria skill 0 http://www.erepublik.com/en/company/skill-o-food-193443 manuf firmu...20 kn placa,srbima ide 10 kn u kasu :/ tako da ,radje se preselite u neku drugu drzavu |
![]() |
![]() |
![]() |
#386 |
Premium
|
Preselio se u obećanu zemlju - Španjolsku - našao Q1 posao za 15 ESP-a (ne znam kakav je tečaj španjolskog novca ali mi se čini dobro ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Hurr durr
|
Ja radim za 0.75g po danu ali dobio sam 5g unaprijed pa 9 dana radim za đabe. Ali ovih 4-5 dana sam spiskao oko 15-20g. Svaki dan 5-6x q2 oruzja i popuniti well do 97 ako se selim/vracam pa mi ode 4. Vidim da ima 127 zaposlenih u toj firmi koju spominje web. ![]()
![]() |
#388 |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Svaki novi igrač je bitan... Pomozite Hrvatskoj svojom registracijom. Direktan link za registraciju, traje 30 sekundi maksimalno Probajte igru, garantiram da će vam se svidjeti... Nemate ništa za izgubiti, a naša eDomovina može samo dobiti.. Pomozite nam u ratu protiv Srbije, ako ubrzo ne dobijemo više novih igrača, pokorit će nas.. Zahvaljujem u ime eRepublik zajednice. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|