|
![]() |
#1 |
Jack of all, master of none
Datum registracije: Jan 2009
|
Super ponuda u Ve-mil centrima?
Nabacili vemilovci akciju, malo sam škicnuo na ovlaš pa baš mi se i ne čini da ima nekih bagatelnih cijena ali prosudite sami ima svega i svačega ![]() http://ve-mil.hr/SuperPonuda.aspx
#2 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
To su nabavne cijene sa PDV-om minus rabat. Dakle ono kaj Ve-Mil plaća dobavljačima. |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Stvarno povoljno (not). PowerColor 4870 PCS 512Mb košta 'samo' 500kn više nego Sapphire sa stock coolerom. Ako to vrijedi 500kn više, onda sam ja definitivno lud.
#4 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa dobar onda oni rabat deru, 30kn na 300kn u slučaju miša te ~300kn u slučaju onog frižidera kojeg nema ispod 2450kn. Uglavnom ako je to tako kako kažeš rabat je ~10%. |
![]() |
![]() |
#5 | |
|
Citiraj:
![]()
![]() |
#7 | |
Guest
|
Citiraj:
A kakve to onda gadne distributere ima Vemil? Da uzimaju komponente iz ADM.a i preprodaju ih za 10% veću cijenu bile bi jeftinije nego sada.. ![]() |
|
![]() |
#9 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Meni se čini da tu nekima nije najasnije kaj je rabat a kaj marža ![]()
#10 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
I meni se cini ![]() ![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
Guest
|
Ma nije moje ni da ih blatim.. Ali ponuda im se srozala totalno. ![]() I tko im dovraga naručuje tu robu? U ponudi nemaju Cooler Mastera, Corsaira, WD-a...., od matičnih samo Asus i Gigabyte... ![]() |
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Činjenica je da im se ponuda poprilično osiromašila, ali gledajući ekonomski faktor, imati veliku ponudu baš i nije isplativo. Slažem se i s time da im ni ponuda marki nije neka što nas opet vodi na prvi zaključak. Uglavnom, ove 'super ponude' nisu nimalo super.
#14 |
Ekspert iz sjene ...
Datum registracije: Nov 2001
|
Znam jako dobro - doduše samo sam letimično bacil pogled na ono kaj Ve-Mil nudi, pa eto izvora konfuzije. Ako te zanimaju rabati kod distributera - dođi do mene na pivu i pokažem ti na primjeru ![]() Kad bolje razmislim - dodji na pivu općenito ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Ma sve su to trgovine bijelom tehnikom... |
![]() |
![]() |
#16 |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
...ne, trgovine klima uredjajima ![]() To ti je ko' moj jedan frend koji ima vodoinstalatersku trgovinu i kaze mi: "Cim vidis da sam u ponudu ubacio lustere, televizore i sl., znat ces da sam na putu da propadnem ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
|
Citiraj:
![]() Pa zar je tolika kriza nastupila? Ne primjećujem baš kod npr. Linksa da su im 2 trećine proizvoda u ponudi nedostupne. Glavno da kod ovih majstora iz Ve-mila stoji na cjenicima već godinu dana za neke stvari artikl nije raspoloživ a ko fol cjenik krcat komponentama. ![]()
![]() |
#18 |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
Uh, super ponuda u Zagrebu, set za manikuru za samo nevjerojatnih 69,30kn!!!! Svi vi koji zapinjete svojim grubim noktima za vaše najdraže računalo ovo jednostavno morate imati!! Super ponuda!
#21 |
Guest
|
|
![]() |
#22 |
|
#25 |
Banned
|
Jel strvinari uhvate neki polustupidan thread pa se odma nemilice uhvati nabijat postcount ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#30 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Citiraj:
Citiraj:
ovo tvoje je prije postcount.. btw ovo u kaj se pretvara vemil nije normalno... do prije 5 godina su jos bili kojekakva trgovina a sada unutra samo da ne prodaju mješovitu robu... |
||
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|