| 
 | |||||||||||
|  21.06.2009., 20:36 | #1 | 
| Registered User Datum registracije: Jun 2009 Lokacija: ri 
				 | 

logonui.exe problem
			 pozdrav! imam jedan "mali" problem,danas sam normalno radio na kompu,ugasim ga i upalim nakon par minuta i baca poruku da DPE obustavio logonui.exe da zastiti komp od virusa,nakon toga komp je uzasno spor i vise manje nista nemogu radit.Ako pomaze imam jos jedan disk na tom kompu s windowsima i tamo sve radi unaprijed hvala | 
|   |   | 
|  21.06.2009., 21:54 | #2 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Jesi mjenjao kakve stvarcice vezane za logon? Provaj to sa combofixom rjesiti ili sa sfc /scannow.. | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  21.06.2009., 22:05 | #3 | 
				 | nisam nista mjenjao,na sto si misli s sfc/scannow,palo mi je na pamet kopirat taj file s iz windowsa s ovog diska u win na drugom disku,ali neznam koliko je to pametno jer nisu isti useri edit:google prijatelj za sfc,a ovaj drugi dio jos uvijek stoji edit 2: nista od ovog sa sfc i nista od kopiranja file-a,jos cu probat combofix a onda vise stvarno nemam ideju osim formatirat disk Zadnje izmijenjeno od: tony_ri. 21.06.2009. u 22:46. | 
|   |   | 
|  21.06.2009., 23:30 | #4 | 
				 | nisam uspio ni sa combofixom,nemogu uci u safe mode,tj komp se zaledi cim prođe login ekran u safe modu,ima tko jos kakvu ideju? | 
|   |   | 
|  22.06.2009., 03:34 | #5 | 
| N00B Datum registracije: Oct 2006 Lokacija: Split 
				 | Mozda da provas renamat logonui.exe "C:\Windows\System32\LogonUI.exe" u (Logonui.exOLD) i rebootat komp mozda pomogne? Jesi siguran da nema nikakvih nametnika na kompu?  Provaj skinut ovo pa mozda s tim uspijes sredit to.. http://www.dougknox.com/xp/scripts_d...x_xp_logon.htm | 
|   |   | 
|  | |
| 
			Oglas
		 |  | 
|  | 
| Uređivanje | |
| 
 | 
 |