|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() Imam problem sa downloadom podataka (RS, MU i bilo koji update programa i sl.). Koristim Vip Carnet mobilni internet (ako sta znaci), te mi je prije par dana poceo "stekati" downlaod. Surfanje internetom radi normalno, stranice se normalno otvaraju, no kada se pokrene bilo kakav download, on stane nakon 5-10%. na netu sam nasao da bi firewall mogao biti problem, no nemam insaliran nitijedan firewall osim XP-ovog koji je u ovom slucaju iskljucen. U Vipovoj sluzbi za korisnike su mi rakli da oni nemaju nikakvu obvezu osigurat mi download te da neznaju u cemu je problem. Dali netko zna u cemu je problem i kako ga rijesiti? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2009
|
tako ti je i meni, samo jos uuz to vip mi malo malo padne i nece mi prepoznat jaje ono bijelo ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Jun 2008
|
posto nitko ili nezna ili nece pomoci, morao sam se najeb*** da nadem rjesenje. nakon par dana istrazivanja i 3 sata razgovora sa Vip operaterom, dosli smo do zakljucka da je problem u SIM kartici. iako je po meni i operateru nemoguce da je SIM problem i da SIM ima ikakve "ovlasti" napraviti takvu gresku, ispada da je tako. rjesenje je otici u Vipovu poslovnicu i zamjeniti SIM. neznam dali ce zamjeniti SIM svakome, no mene su uputili da to napravim. Nadam se da ce to biti rjesenje moga problema. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|