|
![]() |
#4441 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
pa napravil sam to i sad mi igra šteka, evo sad sam bil na toj spomenutoj mapi i ne mogu igrat, sad me nije izbacilo nek mi jednostavo šteka dok prije nije btw nemam više modani, imam nazad defautltni Zadnje izmijenjeno od: xGAME. 20.05.2009. u 19:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4448 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Koliko ja znam na BiHnetu bi mogao biti HC. Jako rijetko navratim tamo (a nisam ih posjecivao vec jako dugo vremena) tako da ne mogu garantovati, ali mislim da se radi o HC-u.
![]() |
#4449 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel to polemika oko onog sranje servera gdje ne moraš imat original ključ da bi igrao? ![]() Ima mjeseci kako ne posjećujem BIHnet,ali znam da nisam požalio niti sekunde jer postoji valjda milijardu normalnih servera gdje se normalna ekipa okuplja,a taj BIHnet je tad bio pun debila,a vidim da je sad još i gorije.A ukoliko ti nemaš original ključ,to je jedan sasvim drugi par opanaka i ujedno odgovor na sva tvoja pitanja ![]() E da,i tada je bio normal koliko se ja sjećam,ali ovdje bi se moglo radit o Promod3,jer im je taj na S&D serveru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4450 |
našikan pravim haos
Datum registracije: Jun 2008
|
HC nije,vjerovatno Promod,ono,morash ga malo vishe punit da bi zalegao ![]() Ma skuzio sam ja da je BiHnet pun debosa,prije se na logu dvojka halala i tam je starija i normalnija ekipa bila i sve super. Na bihnetu bolje nista nepisat jer si gotov ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4453 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#4455 |
Adrenaline junkie
|
![]() |
#4457 |
Playmaker
Datum registracije: Sep 2006
|
ja igrao promod zadnjih mjeseci i sad poceo na hc. to je takav fail da je to nevidjeno. likovi scopeom pucaju pored mene i pogode me, ja ravno u lika 5 metaka i on ziv xD puj HC |
![]() |
![]() |
![]() |
#4458 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
![]() Nedaj bože da su ovi promašaji vezani za ping, lag ili packetse ![]() Um.... no... prije da je obrnuto ali oke ![]()
![]() |
![]() |
#4459 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4460 |
R.I.P Mitzek
Datum registracije: Feb 2006
|
a isti efekt nije na HC?meni sada jedino probleme radi cinjenica da igram samo HC,jer obicni TDM ili SD ne znam vise igrat....zasto je to tako...neznam... ![]() ![]()
![]() |
#4461 | |
Adrenaline junkie
|
Citiraj:
Probao sam nekidan nonHC server i opalim 2 metka u covjeka, okrenem se da ganjam sledeceg kad onaj ziv i jos puca na mene...
![]() |
![]() |
#4462 | |
no fear
Datum registracije: Jan 2003
|
Ta ti ne stoji, na HC se manje spreja a više se ide na preciznost. Citiraj:
zipa ovo:New Killcams for Call of Duty |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4463 |
Adrenaline junkie
|
A ima li servera gdje je GL banovan iz igre? ![]()
![]() |
#4465 | |
|
Citiraj:
![]() Koje crne reflekse? Istreseš u nekog pol šaržera M4 a ovaj još živ, kakvi će ti refleksi tu pomoći? Koji crni aim? Na promodu se više spraya nego na softcoreu ![]()
![]() |
![]() |
#4467 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Eh... o ovom bi se moglo raspravljat zauvijek... ![]() Na hcu se ide na preciznost, ali računaj da jedan, dva ili tri metka trebaju da lik padne. Kolko na promodu trebaš sprejat da ubiješ jednog, na hcu ih možeš ubit isto tako 3-4 u istoj situaciji. Na promodu ne znači da ako prvi počneš pucat po liku u borbi i ozljeđuješ ga, da ćeš ga ubit. Može i on tebe i to jako lako, što na hcu nisam baš imao prilike doživit (a igrao sam čim je igra izašla na našem Xo serveru i na cro clanu najčešće tdm, možda me netko zna, nick CAR) . Tko prvi pukne taj najčešće i ubija ![]() Kad sam prešao sa hca na random mod bilo se jako teško priviknut i trebalo mi je mjesec dana da počnem igrat i da imam dobar score ![]() ![]() Jedino mogu reć da su hc i promod dva različita pojma i da ih je teško usporedit. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4468 |
|
![]() |
#4469 | |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Citiraj:
Dok npr kalas i mali kalas koji su odlični na promodu također rulaju i na hcu i s njima se može igrat, možda ne tolko s malim ko s velikim, al može se ![]() Makar ja na hcu preferiram m4 sa silencerom, sa kojim sam sjećam se, napravio oko 20000 killova (niti jedna 0 viška), još kad sam počeo igrat do kad se nisam prebacio na pam/promod. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|