|
![]() |
#1201 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Ljudi, jel netko probao instalirati SNow Leopard betu na Hackintosha? Bliži se novi OSX pa me zanima ima li kakvih iskustava ![]()
#1202 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja se spremam vec neko vrijeme spucati je na Mac-a, ali nikako vremena ulovit ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1203 |
Premium
|
Ideš, ovo nisam znao. Sad ću odma prošnjofat ima li tu kakvih novosti ![]() Ma ja imam najnoviji build SL na DVD-u ali nemogu ga staviti kao virtualnu mašinu a trenutno s kompom ne mogu eksperimentirati. Mada ne vjerujem da će ići tako lako na hackintosh. Vele da server verzija SL bete idu u virtualnu mašinu, morat ću je nabaviti i isprobati ![]()
#1204 |
Prečupavi mod
|
Si siguran da imas zadnji build? ![]() ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#1205 | |
Premium
|
Citiraj:
upravo sam pročitao par detalja na AI i sličnim linkovima. Vidjet ćemo kak će to izgledati ![]() Mislio sam da će updateat pro aplikacije nakon izlaska SL, ali ni ovako mi ne smeta ![]()
![]() |
#1206 |
Prečupavi mod
|
Mislim da je, ali mislim da sad pustaju jos noviji. No, ja nisam nigdje ni 314 nasao, mislim da zadnji koji imam je 268 ili tako nesto. Kad ce tocno izaci novi FCS ne znam, ali koliko sam procitao bit ce predstavljeni u isto vrijeme ![]()
![]() |
![]() |
#1207 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
jel zna neko kak rijesit ovaj problem? radi mi bas sve super,al ovo me zivcira jer se pokazuje kod svakog paljenja kompa: ![]() updateao sam na 10.5.7 i moro instalirat applehda ponovo i od onda se to desava,al zvuk radi normalno.. |
![]() |
![]() |
#1208 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() Ima i noviji build 335, ali još nije pušten iz užeg kruga developera. Uglavnom, 314 ne ide preko VM-a ili Virtual Boxa, a za instalaciju uživo nisam još isprobavao, ali sumnjam da bi išlo na hackintoshu. Kolko čitam na netu, neke zanimljive novosti još nisu implementirane na beta buildove, primjerice tek na novom 335 buildu je famozni screen recording software. Uglavnom su na njemu bug fixevi u odnosu na prošli build. Također, izgleda da će napraviti i posebnu verziju za PPC. Svejedno, i izlazak je blizu, navodno 6 ili 7 mjesec ![]() Uglavnom, po netu se dosta piše da je novi OSX prilično brz, da se ubrzanje osjeti čak i na starijim jednojezgrenim procesorima, a da na i7 procesorima OSX SL doslovce leti ![]() @shokre, jesi napravio repair permissions nakon reinstalacije kexta?
![]() |
#1209 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
#1210 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#1211 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1212 |
Prečupavi mod
|
Na koji nacin si instalirao kext? Probaj ga instalirat prek OSX86 toolsa. I btw, zar palis komp svakih 3 sata da te to zivcira? Pitam se zao jer OS X bolje radi nakon nekoliko dana uptime-a nego frisko zbootan. Ako te smeta zujanje kompa, bacaj ga u S3 (Sleep).
![]() |
![]() |
#1213 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
|
![]() |
![]() |
#1214 | |
Premium
|
Citiraj:
komp restartam svako malo jer mi jeb*ni counter strike ne radi na osx.u (jedini razlog sto jos uvijek imam win na disku). i sleep je jedina stvar koja mi ne radi (ep45-ds3l ploca). bilo bi lijepo da radi..eh.. a sto se zujanja tice,nema ga! hah..cijeli komp je pasivan. jedini vent je u napajanju koji je dodatno stisan pa je potpuno necujan. ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1215 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
par problema: pokušaval sam osposobiti QE i CI na gigabyte 8600GT no ne fercera, video trza u fullscreenu. Probal sve žive kextove, na kraju odustal, vratil nvinject 0.2.1 i sad nemam slike na VLC-u (crni prozor). Vratil image friškog sustava prek acronisa, na kojem je sve radilo, no opet nema slike ![]() Ideneb 1.3, 10.5.5, voodoo 9.5, konfa iz profila. Sve identično se nalazi na lapu, A6TC, 7300GT, QE i CI rade, sve klizi, no tam pak nemrem na kraj sa zvučnom. ALC660. Napravil dump iz ubuntua u hdapatcher, pojavil se zvuk al krči i trza..... EDIT: grafa riješena prek nvkush kexta, sad sve radi ![]()
Zadnje izmijenjeno od: V3rt!g(o). 20.05.2009. u 21:54. |
![]() |
![]() |
#1216 | |
Banned
|
Citiraj:
Svi koji imaju problema sa kextovima, mogu uvijek posegnuti za EFIStudiom ![]() Što se tiče ALC660 evo link |
|
![]() |
![]() |
#1217 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
Evo upravo sam napravio soft update na 10.5.7. Nikakvih problema nije bilo, ali sam svejedno napravio backup prije. Sve u svemu od 10.5.4 -> .5 -> .6 i sada 10.5.7 svi updejti prosli savrseno. |
![]() |
![]() |
#1218 |
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Da li postoji kakav program ili gdje mogu vidjeti što mi je instalirano od drivera a sto nije? Zvuk mi neradi pa ocito nije instaliran. Kako to instalirati? Graficka mi je 7900GT i pri stavljanju OSX sam odabrao nekakvu nvidia 256 i cini mi se da graficka radi kako treba. Rezolucija je ok, vrti vidio dobro, nema nikakvih trzanja ili cudnih stvari u grafici. I kako da napravim backup jer neda mis e svaki put pogadat postavke pri instalaciji OS-a jer nesto zeznem pa se vise nece boota. Probao sam preko time machine ali mi neda. Ovo mi kaze :Time Machine could not be configured. The built-in network interface could not be found. |
![]() |
![]() |
#1219 | |
Banned
|
Citiraj:
Evo ti link na rješenje ![]() |
|
![]() |
![]() |
#1223 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
|
![]() |
![]() |
#1225 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Koliko god neke teme simpatizirali na ovaj ili onaj način, pravila vrijede za sve jednako. Nema ilegale, ni u jednom obliku. Rasprava o nekom softveru podrazumijeva da je on u legalnom vlasništvu dotičnog forumaša, naravno ako ga koristi na svom kompu. Sve ostalo ne dolazi u obzir. |
![]() |
![]() |
#1226 | |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Citiraj:
2. Permitted License Uses and Restrictions. A. Single Use. This License allows you to install, use and run one (1) copy of the Apple Software on a single Apple-labeled computer at a time. You agree not to install, use or run the Apple Software on any non-Apple-labeled computer, or to enable others to do so. This License does not allow the Apple Software to exist on more than one computer at a time, and you may not make the Apple Software available over a network where it could be used by multiple computers at the same time. Ja mora da sam zaista priglup, ali samo ime teme podrazumijeva install, use or run the Apple Software on any non-Apple-labeled computer sto pod dijelom licence za OS X spada pod you agree not to dio, da ne pricam dijelovima iste, kao sto je lijepljenje linkova s lokacijom samog softvera i slicno. No kao sto rekoh, BMK i za OS X i za njegovo nelegalno koristenje na zutim PiCekima kao i za (ne)podrzavanje PcEkspert foruma na bilo koji nacin u toj raboti, no ono sto jos uvijek ide na q je slinavo, gmizavo i krajnje odvratno WTF, did I do that izdrkavanje pojedinih clanova u svezi glede (namjerni pleonazam) istog. Krsite zakon, krsite pravila foruma, nitko nista ni ne pita, koga briga, u ostalom... Ali onda neka to barem bude u gentlemanskom presutnom dealu, a ne uz pretenciozno napuhavanje "nama je mod dao".
![]() |
![]() |
#1227 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
Kao što rekoh, NAŠA pravila su naša odluka, ne citiramo zakon ili pravila pojedine kompanije. Za raspravu OS-X na PC-u je dovoljno ne davati linkove za skidanje OS-a i slično, sve ostalo je ok... |
![]() |
![]() |
#1228 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
radi li ikome x700 pro pci-e na 10.5.7 qe/ci |
![]() |
![]() |
#1229 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Postoji opcija Report Post, služi (za one koji ne znaju) da bi se prijavio post ako se netko ne pridržava pravila foruma. Vidio sam dosta truda uloženog u komentare na link koji nije po pravilima ali ni jednu prijavu. Zato bih lijepo zamolio forumaše da ubuduće koriste tu opciju, moderatori ili admini mogu puno brže reagirati a useri se mogu poštediti piskaranja postova koji se budu izbrisali ![]()
#1230 |
Banned
|
Teško, ali možeš potražit na InsanelyMacu. Generalno to je stara grafa i ne isplati se za ~100 kn natezati s njom ![]() X700 and other PCIE ATI Radeon finally work, QE, CI, OpenGL support |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|