|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Spajanje PATA HDD sa laptopa na stolno racunalo
Ovako, imam neki stari lap na koji je ispustio dusu. HDD je vjerojatno ostao ispravan a na njemu mi se nalaze neke slike i slicne gluposti koje bi htio spasit. Problem je u tome sto disk nema "standardne" prikljucke tako da ga ne mogu spojit normalno na stolno racunalo i prekopirat podatke. Zanima me jel postoji za kupiti kakav adapter preko kojega bi spojio PATA HDD sa laptopa na stolno racunalo? Hvala
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
PizzoZder
Datum registracije: Jan 2003
|
Prodajem kucu na klizistu.. Nije puno presla..... Member Of PC Ekspert 100+kg Demolition Squad NAJNOVIJE = Povoljno RAM..http://www.downloadmoreram.com/... tor i AMD kupili.... NOVO! Prodajem visokokvalitetni tropleteni hardverski konac za fixiranje coolera |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
ako hoces mos se zaletiti do mene da ti to skinem jer imam taj adapter.
![]() |
![]() |
#5 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Hvala Nino, to je to! Hvala Codiac, kosta u 27 kn u Diskontu24 pa cu ga kupit, nije velika lova a mozda zatreba mi jos! Al hvala na ponudi!
AMD Ryzen 5900X; Gigabyte Aorus X570 Elite; Corsair Vengeance RGB Pro SL DDR4 2X16 Gb 3600 Mhz; AMD Radeon Gigabyte 7900 XTX; SSD Patriot Viper VP4300 PCIe m.2 GEN4 2 Tb;Lian Li 011 Dynamic EVO; LG C2 |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|