|
![]() |
#451 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Ja sam jedno vrijeme dosta VHS-a prebacivao na komp preko starog leadteka 2000xp. S dovoljno jakim procom hardverski mpeg encoder nije nuzan. No olaksava zivot ako ce se analogija snimat. Znam da definitivno treba dual tuner i to hibridni za paralelno gledanje analognog i digitalnog signala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#452 |
Datum registracije: Dec 2006
|
![]() |
#453 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
To isto možeš dobit i sa besplatnim DVB Dream-om pa jedan gledat a drugi snimat (glede i unatoč ![]()
![]() |
#454 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#455 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
e samo je meni glavna antena kabelska koja je analogna, a još sam mislija na drugi tuner spoji i vanjsku antenu da vatam dvb-t, da vidim šta se zbiva na tom polju.... tako da bi ja zapravo snimanje češće koristio na analognoj, a onda vamo nešto paraleleno gleda ili šta ja znam već, isto volija bi da ima hardversko kodiranje ako već može imat, znam da mi je CPU dovoljno jak al neka ga... uglavnom interesira me ta opcija samo kad bi mi netko potvordio da je to isprobao i s kojom karticom puno bi mi pomogao, jer kako čitam recenzije na netu vidim da svaka ima neku mušicu (od nestabilnog softwarea pa nadalje...) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#456 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#458 |
Super Moderators
|
Discovery HD je emitirao Croatel. Još se ne zna kad budu (i ako) opet počeli sa radom...
![]() |
#460 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Ljudi možete li mi reći da li ima u Varaždinu digitalnog signala. Čitam i googlam i neki kažu da je HRT počeo sa odašiljanjem sa Ivančice. Da li je to istina? Pošto nemam blage veze u vezi tih TV kartica, možete li mi vi preporučiti karticu koja će biti za HTPC i da je po mogućnost sposobna primati i digitalni i analogni signal. Bit će spojena na antenu na krovu. Neznam ni kako se kreću cijene, ni što treba gledati, tako da mi postaviti podpitanja pa ću vam onda dati odgovor. Zahvaljujem unaprijed ![]()
![]() |
#461 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Popis odašiljačkih lokacija digitalne zemaljske televizije (DVB-T) Ako kojim slučajem (još) nema, slabo je to budući da se treba u potpunosti prijeći na digitalno emitiranje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#462 |
Premium
|
Hvala thopok Ajde ljudi dajte mi preporučite tv karticu. Stvarno neznam što bi kupio, jer nemam blage veze što je dobro. Ajde molim vas.
![]() |
#463 |
Why so serious
Datum registracije: Nov 2007
|
Ja imam ovu iz potpisa, i zbilja nemam problema sa njom, više sa softverom na visti, al eto imam tu karticu+riblju kost i u središtu Zagorja lovim 100% digitalnog signala, al zna i pasti ovisno o vremenu! Platio ju neku siću a služi me ko velika! Mana joj je onaj mali smrdljivi upravljač...bolje da nsu niš stavili neg to malo djubre! |
![]() |
![]() |
![]() |
#464 |
Super Moderators
|
![]() |
#465 |
Premium
|
Pošto meni treba za HTPC, postoji rješenje da se recimo kupi neki drugi daljinski ili nešto slično? Osim onih Logitech Harmony? @jelc Pa koliko je potrebno za neku kvalitetnu hybrid karticu? Ne mora biti sad vrh ponude, ali ono da nije opet najniži razred. I da ima mogućnost recordati tv program.
![]() |
#466 |
Super Moderators
|
Pa pogledaj si malo hybridnjače od TerraTec AVerMedia, Compro...
![]() |
#468 |
Premium
|
![]() |
#469 |
Super Moderators
|
![]() |
#470 | |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#471 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
pozz iman sljedeći problem radi se o gigabyte P8000...naime ne može pronać nijedan program (dvb) dok analogija radi uredno kartica je spojena na riblju kost i stvar je u tome da san prije ovoga ima na TV-u spojen onaj dvb-t reciver i stvar je radila uredno dakle signala ima 100% nema šta nisan pokuša od novih drivera do tv programa uključujući powercinema, presto PVR (bundle), dvb viewer, dvbdream, chrisTV i sve 0 bodova MP iz Lacyijeva tutoriala mi ne radi tj. ne prepoznaje karticu e i od svih ovih programa jedino dvb viewer ima prikaz signala dok skenira i on se uredno pojavljuje par puta (od cca. 50-80%) ali nema teorije da nađe ijedan program dakle ima ko kakvu ideju...preporuku nekog programa...drivera neznannijačega ja san više lud jeli kartica možda neispravna ili koji k |
![]() |
![]() |
![]() |
#472 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Pomoć pri odabiru
Pozdrav svima. Razmišljam o kupnji nove DVB-T kartice. Na HTPC vrtim Vista Black edition 32bit i unutra je Ledatek DTV2000H. Treba mi kartica isključivo za DVB-T signal, dual tuner s podrškom za MPEG4 HD. Daljinski nije bitan jer koristim Microsoft daljinski i kartica se koristi u Vista MCE aplikaciji. Malo sam pretraživao i uspoređivao i suzio izbor na dvije kartice. Compro VideoMate Vista E700 TerraTec Cinergy 2400i DT RT Najrađe bi kupio AVerTV TwinStar PCI-E jer ima apsolutno sve što mi treba: MPEG-4 AVC/H.264, Dual tuner i PCI-E sučelje. Eto to su moje želje. Zahvaljujem na pomoći.
![]() |
#474 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
![]() |
#475 | |
Registered User
|
Citiraj:
Zašto compro neće raditi sa vistom mce ??? Da li ima razlike u kvaliteti slike između TerraTec-a i AVerMedije ? TTX radi na obje kartice u Visti s 2008 TV packom ?
![]() |
![]() |
#476 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
http://forum.pcekspert.com/showthrea...=122873&page=2 pogledaj moja iskustva sa compro e700 i 32bit vista mce. nisam vidio razlike između avermedia speedy i 2400 u kvaliteti slike... eventualno brže prebacivanje kanala kod 2400. ttx je imho glupost uz epg, ali eto to sam samo ja... ne znam da li si stavljao tv pack, ali ja sam imao mega problema sa njima i maknuo sam ga u roku 5 minuta. |
![]() |
![]() |
![]() |
#477 |
Registered User
|
Da instalirao sam TV pack na čistu Vistu. Koristio sam XMLTV: Guide Pack (epgstream.net) za epg ali nemaju podršku za TV pack 2008 pa sadf koristim TTX. Ako ima neka app za xmltv uz TV pack 2008 TTX mi ne treba. TV Pack 2008 koristim već pola godine i nemam nikakvih problema s njim a bitan mi je zbog DVB-s podrške. na starom sistemu koristio sam DVBSBridge za dvb-s ali to nije baš najsretnije riješenje. Onda mi je najsigurnije rješenje kupiti TerraTec Cinergy 2400i DT RT?? Jel ima nkakvo riješenje za epg u visti s tv packom 2008. Ako ima molio bih link. tnx
_ knock' yourself out Zadnje izmijenjeno od: markal. 12.05.2009. u 13:34. Razlog: epg ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#478 | ||
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
Lutrija s tom karticom, izgleda. Mene je yebala na XP-u (sp3). Proradila tek s terratecovim driverima. Jasno, onda daljinski ne radi... Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#480 |
Registered User
|
TTX je sila prilika. Kada sam ima epg nisam propustio ni jednu seriju, utakmicu, film. Sve što sam želio podesio sam preko epg-a i odredio da se snima, ili upali liveTV. TTX nažalost moram koristiti sada kada nemam epg jer sam instalirao tv pack koji mi je potreban zbog dvb-s. Ako netko misli da je TTX bolji od epg-a onda nije koristi o pravi epg. Sve bi bilo tako jednostavno da ubace podatke u epg koje se ionako ide u dvb-t standardu. Mi rvati Meni TV pack radi bez problema. Sve kartice rade, slika ne trza i ne puca, zvuk mi je malo bolji jer bolje radi s audio driverima i imam podršku za dvb-s. Mislim da ću kupiti TerraTec Cinergy 2400i DT RT i staviti je i PCI-e a SKyStar2 u PCI slot i moj HTPC je gotov. Hvala na pomoći.
![]() |
Uređivanje | |
|
|