|
![]() |
#272 |
Premium
Datum registracije: Aug 2008
|
ajde, barem se vidjelo da trche, za razliku od Ivankovicea Dinama u posljednje vrijeme.... u fazi napada se igralo puno brzhe nego kod 'profesora', shto mi je bilo OK, a ne da onako j***** dave loptu... nemre se chudo ochekivati od Vlaka, ali sam zadovoljan kaj su se trudili, a za trenera bi ili da on ostane ili da Jurčić dodje.....jer mislim da njih dvojica mogu dobro slozhiti ekipu.... bash me zanima kaj bu se na zimu delalo u svlachionici... |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Od ekipe koja trenutno je na raspolaganju irealno je i bilo ocekivati neki podvig , nema tu prave kvalitete zbog previse kikseva . Ali nije bilo lose sinoc - trudili su se , nema zamjerke jer ovo i jesu neke mogucnosti ove ekipe . Ako na zimu ne bude opsezan remont i dovodjenje pojacanja a ne gerijatrije ili stranaca koji se tesko adaptiraju - biti ce tesko , i Europsko proljece necemo vidjeti jos koju godinu ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
ja podrzavam strance,ali ne bilo kakve. evo ibanez je dosao u paketu s onim drugim a pokazao je puno vise od moralesa i onih drugih koji su puno vise placeni. I eduardo je malo placen i opet je bio pogodak. Svi ovi ko fol cuda od igraca-nista. Sto se tice Dinama,vec godinama govorim kako nece biti nista od Dinama ili Hajduka ili nekog drugog kluba dokle god se u klub vracaju potroseni i stariji igraci koji misle da su bogovi jer su igrali u vecim ligama. Balaban,Sokota,Tudor,Zivkovic,Biscan itd itd,to sve treba stavit u drugu ligu da igraju. Ako se zeli naprijed. Pravi igraci se rijetko vracaju, oni bi trebali zavrsit karijeru kao Boban recimo. S druge strane,zbog tih starijih,i ovi mladi se razbahate kad kupe novi BMW ili AUDI. I to je to. Nema tu puno filozofije. Nece biti nista od Dinama dok ne pocne sam stvarat igrace kako treba ili uzimat mlade potencijale a ne neke tamo Balabane ili Sokote. Ibanez - on ce biti veliki igrac i naravno kad bude u najboljoj formi,prodat ce se i to je opet banana za Dinamo. To se ne moze sprijecit jer ce Ibanez sam htjet otici kad bude dobio neku super ponudu,nemozes ga zadrzat kad je HNL banana. Igra jucer nije bila losa,ali vidi se da se pokusavalo nadigrat Spartak kao da je Croatia Sesvete. Nije spartak jak,ali je dovoljno jak da uzme Dinamu bodove. Isto tako je bio Basel,i Brann. KAd se ne mogu proci te ekipe, bolje da se ne igra s Milanom i slicnim,iako bi bilo lijepo vidjeti Milan u ZG-u ili Dinamo na San Siru. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
3.14zda ®
Datum registracije: Nov 2005
|
Jebiga, zasto ne igrati s Milanom i velikima? Pa taman i da nas natovare do jaja, cast je igrati s tako velikim momcadima. Anorthosis s Cipra je najbolji putokaz svima kako momcad igra sa srcem. CFR Cluj tu ne racunam, jer u tom klubu gotovo da i nema Rumunja, to je preslika Ukrajinskih legija aka Dinamo(K) i Shakhtar... Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#278 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Da malo dignemo temu ![]() Evo u 5 dana Liverpool je pokazao sto moze: 4-0 Real, 4-1 Manchester Naravno to ne znaci da sutra ne bi mogli izgubiti od trećeligasa ![]() You'll never walk and drink alone!!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#280 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
OOOOOOOOOOO DAAAAAAAAAAAA!!! Scum pada i na Old Toiletu! Hvala ti Liverpool, ni nemora osvojiti PL, ovo je bolje od PL-a, pobjeda nad Scumom i na Anfieldu i na Old Toiletu! Oasis: Who The Fuck Are Man. United? http://www.youtube.com/watch?v=bpBXCmu0jtE Uffff, Real, Scum, tko je sljedeči? ![]() YNWA!
![]() |
#284 |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
![]() |
#285 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
Mislim da Manchester Utd uzima ligu prvaka ! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Beerman
Datum registracije: Aug 2007
|
Chelse - Liverpool
Evo tekma je zavrsila, moji su ispali, ali ne mogu biti loše volje nakon ovakve tekme i ovakve igre. Jednostavno strašan, vrhunski nogomet. Liverpool je bio sposoban za čudo, imao ga par puta nadomak ruke, ali nešto poput onog Riiseovog autogola prošle sezone Reinina asistencija je promjenila tijek zbivanja. Sudac je povremeno bio iritantan sa zvizdanjem svako malo, ali nista bitno. Igralo se furiozno, zabijalo se trčalo, griješilo, bodrilo i grizlo nokte u neizvjesnosti do zadnje minute do kada su i navijači bili uz igrače. Tekma za pamćenje i vjerojatno najbolja ili jedna od najboljih u zadnjih ne znam koliko godina. Nogomet u punom sjaju, žao mi je samo što Gerrard nije bio dio toga. Čestitke Chelseaju, a Liverpoolu ![]() Premiership osvoje više ![]() Ukratko sumnjam da će išta od narednih tekmi ponuditi ovakav spektakl ali vidjet ćemo, to je čar nogometa. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kao što sam već večeras na LFC forumu rekao, Chelsea nije nezasluženo prošao, niti je Liverpool zasluženo ispao. Momcima svaka čast, tako se igra, tako se na kraju krajeva i ispada iz lige prvaka. Počevši od svakog igrača ponaosob, do onog dvanajstog - navijača. Jednostavno ne postoji klub koji zrači takvom karizmom i koji igra takvim srcem. Klub sposoban za okrenuti i največe zaostatke. Mali nedostatak sreče, jer u prvom poluvremenu Chelsea rastavljen na proste faktore. U drugom iz benignog trka Anelke i Drogbine duge noge, završila lopta u golu. Tračci nade, pa euforija, pa beznađe, do opet euforije. Stvarno šteta što Gerrard nije bio dio tog nogometnog savršenstva, spektakla u svakom smislu. Mada i ovako, kad je Liverpool izbačen iz LP, ima največe šanse za osvajanje nagrade za najboljeg igrača Europe, jer je jednostavno zadnjih 5 sezona konstantan u vrhu najboljih, ali ove sezone igra u životnoj formi. To mora naplatiti. Inače, kao ogromni navijač Liverpoola, ponosan sam na igrače, dali su sve od sebe. Ovako se ispada iz Lige Prvaka!
![]() |
#290 |
Banned
|
..hvala bogu za 2700kn padnem na HSV-u,igrao sam sva tri neriješena na 100kn..bez komentara,da Given nije Oliću skinuo čisti zicer bilo bi zbrajanje i oduzimanje i sutra vani,i u subotu..al dobro,i ovako će bit.. ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#291 | |
3.14zda ®
|
Citiraj:
![]() http://hr.wikipedia.org/wiki/Hamburger_SV |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Opet Prasićko ![]()
![]() |
#293 |
Tlacitelj i neznalica
Datum registracije: Dec 2003
|
Ajmo ja sam dosao u napsat pisati email HTVu jer ovo je uzas. Pa ovo nema veze sa komentiranjem, ovo je navijanje. I ja jos placam njima pretplatu, uzas. "Barcelona nicim nije zasluzila Rim!" "I napokon penal, ne ipak nije-vice naravno" 79 minuta... Ma prasicko je za njega pohvala, ne vrijedaj svinje,strasno!
![]() |
#295 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Pa ima pravo. Nisu zaslužili danas po ničemu. Koja katastrofa od suđenja i svega. Sramota za UEFA-u. Nisam navijač ni jedne ni druge momčadi (doduše igram sa Chelseaom u PES-u), Arsenal je ispao sinoć i to je za mene kraj LP-a. |
![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Je, usro je sudac motku, totalno. Barca danas nije pokazala ništa, ali jebiga, prvi udarac u okvir gola u sudačkoj nadoknadi i gol.... Ne znam jel ovo sudac ''morao'' tako odsuditi ili je ovo bila ''poetic justice'' - mislim tu prije svega na činjenicu da je u prvoj utakmici Chelsea pokazao veliko ništa, i da su kroz sezonu Manchester i Barca bili najnaj... U svakom slučaju o ovom će se još pričati. Želio sam Barcu u finalu, ali ostat će gorak okus nakon ovog polufinala... Ima li još netko nešto protiv naših sudaca? ![]()
![]() |
#299 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Chelsea opljackan od strane suca. Katastrofa. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|