|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Problem s autorunom DVD sadržaja
Pozdrav, Uglavnom kad ubacim u PC bilokoji DVD, automatski mi pokreće Windows Media Player i očitava film u njemu. Ja bi htio da se automatski pokrene GOMPlayer i da se filmovi izvode u njemu. No problem je u tome što imam Windows Vista Ultimate SP1 i kad idem u Autoplay opcije kroz Control Panel - pod DVD movie, nemam GOMPlayera! Imam samo : - Play DVD using Windows Media Player - Play DVD using Windows Media Center - Open folder to view files using Windows explorer - Take no action - Ask me everytime <-- kad ovo uključim , pošto sam mislio da ce mi tada dati izbor da pokrenem GOMPlayer za čitanje DVD-a, nije nego mi je dalo opet izbore u obliku Media playera i Media center-a. U GOMPlayeru sam označio sve video (zapravo i sve moguče) formate da se asociraju i izvode u GOMPlayeru. Stvarno više nemam ideja kako da ovo riješim, pa ako netko zna i ima ideju bio bih zahvalan. Hvala. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Ne znam kako je na Visti, ali evo ti procedura za XP pa vidi možeš li je primjeniti na Vistu. 1. otvori win explorer 2. Tools -> Folder Options 3. File Types -> u popisu nađi fileove sa ekstenzijom *.VOB 4. Change -> browsaj do programa s kojim želiš da ga otvara (u tvom slučaju GOM) 5. stavi kvačicu na 'Always use the selected program to open this kind of file' -> OK
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
To ne riješava problem pošto su DVD fileovi asocirani s GOMPlayerom no kad ubacim DVD autorun se pokrece Media Player ili me pita s cime zelim da pokrene a u toj listi nema GOMPlayera. Niti pod default programs - > set your default programs. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Vista i autorun Vidim da još nije riješeno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |