|
![]() |
#1 |
RIAA
Datum registracije: Aug 2003
|
php nuke
hej, moze li itko malo poblize objasnit kak dic php nuke na svom kompu preko php triada? il ako ima koji tutorial al bas za NUKE - TRIAD!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
kak misliš pobliže objasnit? digneš phptriad tak da ti radi mysql, da se apaš fino povezuje na njega, i da radi php. onda moraš dić verziju php-a jer je, ako se dobro sjećam phptriad dosta davno ukinut i mislim da je za nuke potreban noviji php. e onda ponovo treba složit fino da php i apache fino rade. e onda instaliraš phpmyadmin eh kad server fino radi, treba stavit jelte njuka. editiraš nuke-ov configuracijski fajl onak kak je u readme-u napisano i pukneš to sve na server. i onda iz phpmyadmina učitaš nuke.sql i on fino zgenerira bazu. i to je to. odeš na index, on te pita password i dalje je sve pljuga. inače, ja sam prije 2 godine odustao od phpnuke tak da sam možda negdje malo fulo, ali to je u biti to. moje preporuke: ldu - odličan portal, jednako dobar kao nuke, moguće ga je uspješno koristiti bez puno kemijanja postnuke - malo zaj... ali ga nije teško konfigurirati e107 - trenutno moj omiljeni, radi kak spada, jednostavna instalacija i održavanje, najlakši za prevesti, jako konfigurabilan i nema gluposti poput nekompatibilnosti sa flashom i sl. jedini problem je što ima vrlo malo pluginova i skinova na netu tak da sve treba pisati. to je jako mlad projekt pa community nije bash velik. ali je super stvar.
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|