|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Preporuka poslovnog mobitela
Pozdrav.. Eto kao sto naslov govori, trebao bi preporuku za neki dobar poslovni mob. Trenutno razmisljam o Nokiji E71, dosta sam citao o mobu, vecinom su svi zadovoljni, im naravno par mana, kao i svaki uređaj. U oglasniku se da naci za oko 2000 kn, pa me zanim da li postoji nesto bolje od te nokije ze te novce ili moda nesto isto tako za manje kuna? trazim neki bestbuy, sa "wide" ekranom i punom tipkovnicom.. Inace imao sam symbian, tako da sam upoznat sa svim manama i vrlinama ovog OS-a, ali ne bi bjezao ni od drugih OS-ova. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
mozda p1i? polovni idu za oko soma kuna
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#5 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
nije los, i vec sam gledao, ali mi nekako ta UIQ platforma ne lezi, ima touch screen, sto mi je isto minus.. Citiraj:
Vidio sam te najave, i tu u obzir dolazi E75, ali i ona je klizna, a i kako taj mob ne donosi nista posebno u odnosu na E71, a cijena ce mu sigurno biti dosta veca nego E71, onda se ova potonja namece kao povoljnija kupnja. A baterija je super na tim Nokiama (1000mAh za E75 i 1500 za E55!) posebno na E55 koja me manje zedna struje a ima jako veliku bateriju..Kod E71 je isto 1500 mAh, i baterija uz normalno koristenje drzi 4 dana.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
e71 nemoras vise nista gledati...
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Dec 2005
|
jesi ti probao e71, mani osobno ta tipkovnica je jednostavno premala tako da sto se mene tice cijeli taj qwerty pada u vodu, doma imam tytn 2 i recimo da tipkovnica toga kalibra je donji minimum za neko ugodno pisanje
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
da samo sto je tytn dva ili cak tri puta deblji i nelici na nista (po meni jel) dok je e71 meni i vizualno ok. sto se tice tipki meni su dobre.
![]() |
#13 |
Premium
Datum registracije: Jan 2007
|
E51, E66, E71, E90. S tim da jedino 71 ima word document editor, a ostale imaju samo pregled datoteka bez editiranja. Al može se to riješiti sa instalacijom mobile office softwarea. E61i sam koristil kojih godinu dana i bil sam vrlo zadovoljan. E71 je njezin nasljednik, pa vjerujem da se kvaliteta korištenja nije izmjenila na gore, iako je po dimenzijama nešto manja. Kad se privikneš na qwerty tipkovnicu možeš pisati eseje na njoj. Ak ti ne smetaju dimenzije onda definitivno E71. Ovo je moja preporuka za nokiu, pošto koristim samo nokie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
![]() @srale ako ti e90 nije prevelik mozda je on ono sto trazis /wide/full tipk. ja sam se premisljao dok ga nisam osjetio u ruci, slika vrijedi 1000 rijeci a opip barem 1432 ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
blackberry 9000/blackberry storm/iPhone |
![]() |
![]() |
|