|
![]() |
#1 |
Uvijek prezaposlen
Datum registracije: Nov 2008
|
![]() Poštovani znalci, kupio bih novi laptop, pa rekoh da se savjetujem sa kolektivnim znanjem tj. Vama. Namjena lapa : paket uredskih poslova, grafički dizajn, obrada fotografije, priprema tiska, CAD, jednostavnija obrada audio i video zapisa, klasično video ripanje, gledanje videa, surfanje, i što kvalitetnije igranje. cjenovni razred : 5000 – 7000 kn, monitor : 17'' procesor : perferiram Intel, ali ne bježim niti od AMD-a, što više keša ali ni MHz ne treba zanemariti, RAM : što više i što brže, minimalno 3 GB grafika : što bolja moguća, da se može odigrati i koja novija igra, HDD : što više, minimalno 250 GB, autonomija : što veća ali nije od presudnog značaja, prenosivost : nikuda bez automobila tako da nije od presudnog značaja ostalo: što više đinđi poput b,g,n wirelessa, bluetootha, kamere, multi card readera, Blue Ray / DVD-RW i na kraju kod mene bi najčešće radio 24/7 tako da i to treba uzeti u obzir, inače perferiram računala bez OS-a i sa 24 ili više mjeseci garancije, ali ako je stroj nabildan i tu mogu biti fleksibilan. Unaprijed zahvaljujem na svakom konstruktivnom prijedlogu.
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Preporučam: TOSHIBA Satellite P300D-13J Intel Core2 Duo P8400 (2.2GHz) 1066MHz,4GB DDR3 (1066MHz) ,320GB (5400rpm) SATA, 17"" Wide XGA+ 200 CSV,DVD-Super-Multi (+-R DL),ATI Mobility Radeon HD 3650(512MB),Intel 802.11(a/g/n),Bluetooth, 1.3Mpix WebCam/Mic, FingerprintSensor, Vista 32bit Home Premium 6.686,64 kn http://www.nabava.net/trazilica.php?...=Pretra%C5%BEi Jako zanimljiv model po meni, pogotovo stoga sto je u vecini web-shopova u njemu uglavnom AMD-ov procesor, ali ga m-computers nudi u c2d verziji i sa DDR3 memorijom. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Uvijek prezaposlen
|
Citiraj:
Zadnje izmijenjeno od: ne®adnick. 22.03.2009. u 20:47. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Obavljaj s njima komunikaciju preko e-maila jer su doista vrlo brzi u korespodenciji. Doslovno su mi 3min nakon narudzbe aka upita tog modela odgovorili: "Ovaj je model rasprodan, trebao bi opet doci za 7-10 dana Ima Intel CPU" Striktno sam ih upitao da li se doista radi o c2d, a ne amd-ovom procu kako je kod vecine firmi...upit je bio pred 2 dana(petak)... Inace, ustanovio sam da ima identican opis u m-computersu kao i 700kn skuplji model P300-1CD. Da li je moguce da su nes sfusali? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Uvijek prezaposlen
|
Citiraj:
lijepi pozdrav
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Uvijek prezaposlen
|
![]() Hajde ljudi pa nemojte toliko pisati...ne stignem čitati ![]() Nego izgleda da je grah pao na ovaj Acer http://www.superbit.hr/index.php/Pri...ypage.tpl.html ...i namjeravam ga odmah napuniti sa max RAM-a. Ima li tko nekih iskustava s time...najviše me interesira postoji li mogućnost da na tome vozim XP pro SP3?? Pa recite koju...dobru ili lošu ![]()
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|