|
![]() |
#483 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
ovisi kakav si primjerak potrefio... mom bivsem quadu je za 4GHz trebalo oko 1.525V dok mi je quadu prije tog quada trebalo preko 1.7V za 4GHz i jos nisam mogao vrtit benchmarke na tom taktu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#485 |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#486 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#489 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Iznimno dobar rezultat-hoćeš takt,hoćeš frekvenciju FSB,a i DDR nije za bacit ![]() Jako dobar rez,svaka čast. |
![]() |
![]() |
![]() |
#490 | |
Premium
Datum registracije: Dec 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#491 |
Banned
Datum registracije: Apr 2005
|
jebote led, 555MHz FSB-a s quadom i 5GHz (preko 100% OC) sa vodenim hladjenjem stvarno izuzetan primjerak procesora ![]() ako mu ide FSB jos vise (trebali bi probat sa najmanjim mnoziteljem) uopce se bojim pomislit sto bi tek pod LN2 radio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#492 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Strašno, naprosto strašan procesor, izvrstan rezultat Beo ![]() Jaavi se kad ga budeš prodavao, ja ga uzimam u bilo koje doba dana i noći ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#494 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2007
|
@žile i hammer_of_god Hvala! ![]() U medjuvremenu je jedna plocica rama crkla, al na svu srecu imo sam jednu viska. @Razer Nema problema kolega ![]() Ako ce ovaj novi E8700 ic na 5Ghz sa U120E odma ti se javim ![]() @Max Eto fsb torturu cu napravit sad za vikend, pa cu vidjet koliko ide. @Hei$$e Nismo isli vise, jer mene bilo strah! Prvi put da sam mu uopce nakrko toliko. Na svu srecu radi savrseno i sad. Jedino mi je zao sto nisam stigo ista vise skombinirat ili neki mali review sa slikicma slozit. Al valjda bude neki za koji tjedan. Onda bi trebala biti proba sa Peltierovim Coolerom. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#495 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
blaze nekenjaj meni ide kvad, pusti razera njemu cemo neki pentium D stavit :P napisi ili uslikaj kolko je ostalo mm od heatspreadera ![]() i daj vise dodji na octeam hrvatska |
![]() |
![]() |
![]() |
#496 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
koliko ide max fsb? jel imas neku validaciju? dobre su ti temp. za 5 ghz ![]() P. S. a dobra ti je i memorija...koliko si joj dao v? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#497 |
Registered User
Datum registracije: Apr 2009
|
lijepo ti ide memorija, nikad nisam vidio 4 gb na 660 bi mogao izvrtit super pi da vidimo kakvu rezu baca ? interesantno je da ti je cpu na 5ghz u stanju vrtjeti u pozadini i everest i torente, dt i ostalo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#498 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
a H2O?
Citiraj:
To pitam da bi usporedili cijena / korist hlađenja. Ako su TT i dva venta koštali 700kn a vodeno npr. 1700kn a daje 1,3GHz više da onda se isplati makar zbog volje i želje onih koji žele oc-ati i zbog poznatih razloga jer je H2O bez buke i može hladiti i vga i bla bla. Naravno ne ide svaki cpu iznad 4 GHz ali možemo se igrati ne ![]()
![]() |
![]() |
#499 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Overclockanje Q6600, 400 kn za hladnjak i pastu
Situacija je sljedeća: gigabyte ex38-ds5 Q6600 kingmax 800mhz 4gb 2 dvd rw 2 12 cm ventilatora 3870x2 Sve uštekano na chiftec 550W. Situacija je sljedeća, htio bi clockati proc, ali isto tako bih piknuo novi hladnjak za proc. Za hladnjak i pastu imam 400 kn. Sad me zanima sljedeće: 1. vaše preporuke za hladnjak i pastu (sve trgovine u Zagrebu) 2. iskustva sa clockanjem Q6600, do koliko ide, radni taktovi i slično P.S. Unaprijed hvala ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#500 |
konjpjukter
Datum registracije: Oct 2007
|
imas temu za q6600/6700 |
![]() |
![]() |
![]() |
#501 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Kao i temu za >hladnjake za C2D/C2Q procesore<
![]() |
#502 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
da
Citiraj:
kupio sam rabljeni ST i vent bio je poliran i platio 200kn + pasta nekih 30kn imao sam B3 reviziju na 3.0GHz tvornički napon do 60°C pod teretom više nisam tjerao jer je temperatura i ovako velika spominje se i Mugen 2 pa potraži za toliko novaca koliko imaš i imaš od Scythea Ninja i sl.
![]() |
![]() |
#504 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#505 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Moj odgovor je upucen ka borisu, tako da si krivo protumacio. Da, slazem se GO revizija je hladnija i naravno lakse se klokira. Svejedno mislim da ako imas dobar cooler i dobro provjetreno kuciste i B3 bi trebao do 3.5Ghz bez problema. |
![]() |
![]() |
![]() |
#506 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
G0 ne GO.... iako i nije nesto prevazno.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#507 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#508 |
Registered User
|
Pa i ovaj sta ti ide na 3.6 na 1.4 je odlican primjerak, za razliku od mojeg q6600 kojem treba 1.8v da bi bio 3d stabilan na 3.8 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#509 |
Premium
|
IntelCore Q6600 OC
Pozdrav! Prvi put se susrechem s overklokanjem pa ak bi mi neko mogo olakshat poso i rec mi na kolko tocno da dignem voltazu, taj FSB i mnozitelje da kloknem Q6600 na 3.0GHz (mozete mi i rec na kolko bi optimalno mogo klokat a da ne ugrizhavam zivotni vijek svog proca) Imam matichnu DFI LanParty x48 (onaj model T3RS) i stock cooler od Q6600. |
![]() |
![]() |
![]() |
#510 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |