|
![]() |
#91 |
all you need is freeware
Datum registracije: Dec 2006
|
Evo još jednog ponosnog vlasnika ![]() Zasad još kemijam s aplikacijama i postavkama. Zaštitna folija koja dolazi s uređajem je za ono što je Sanader rekao Mudriniću ![]() Na koji način komplet isključiti 3g, da mi ne javlja svako malo da nema vezu? ![]() Imam gore Garmina i Cardinale, dojam - Garmin bolje zgledi, Cardinale ima bolju kartu. Na kompu imam TouchHD Video Converter koji kao konvertira video u format koji koristi hardversku akceleraciju na HDu. Ne znam jel ima kakve razlike u odnosu na obični .mp4, nisam se sjetio probat, al ovo funkcionira savršeno, video klipovi izgledaju predobro. Nemrem nikako natjerati Hologram da radi kak spada, radi mi na 0,9 FPS ![]() ![]() ![]() SensorLock je fora aplikacija, al ipak ostajem pri normalnom načinu zaključavanja uređaja. Sad bih htio nabaviti neku fensi kožnu torbicu i Brando foliju. Eh da, na koji način dobiti 1-click uključivanje/isključivanje bluetootha i wirelessa na home/today screenu?
![]() |
#92 |
Premium
Datum registracije: Dec 2003
|
za 3g otvori phone-menu-options-band, i "select your network type" odaberi GSM..rerstartaj uređaj. za drugo pitanje...nemožeš sve konekcije na 1 klik..dakle,commanager ili Home2 pointui Zadnje izmijenjeno od: tin.. 02.03.2009. u 21:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
nisam mislio sve na jedan, već npr na home screenu ili u nekom task launcheru da imam ikone za wifi i bt, s tim da svaka pali/gasi, da ne moram paliti commanager. hvala na odgovoru ![]()
![]() |
![]() |
#94 |
Premium
|
kužim..dakle Pointui |
![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Premium
|
imaš i program AE BUTTON PLUS gdje možeš definirati tipke da ti otvaraju željeni program ili commanager funkcije... |
![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
od LemilicE
Datum registracije: Dec 2002
|
imas prog sdtuneup da ti ubrza rad sa mem karticom i onda ti filmovi ne trzaju i jos si instaliras dutty ati driver za hd i rijesio si problem sa hologramom koj koristi D3D edited
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
all you need is freeware
|
Thanx, ovo je super. Samo što nikako ne mogu skužiti kako da stavim shortcut za pali/gasi wifi ili BT ![]() Citiraj:
![]() ![]() A gdje mogu naći sdtuneup? Ni gugl ni xda nemaju link ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#98 |
od LemilicE
|
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=446366 imas ga u prvom postu za skinut, samo se moras regat
Member Of the PC Ekspert 100+kg Demolition Squad ----------------------------- ReadTheFuckingManual Da, to sam ja u avataru!!! Grobnik ----> 1:37.759... ko od vas može brže??? Nemam više lema!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
![]() Ako ste zaboravni poput mene, obavezno instalirajte NoStylus aplikaciju. Xvid ne radi s wmp ni s htc playerom. Isti taj xvid muxan u mp4 isto ne radi ni s jednim od ta dva, ali s Core Playerom radi ali s niskim framerateom. Ako se isključi opcija "use blitting instead of overlay", onda radi savršeno,ali ne u full screenu ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
od LemilicE
|
Core player ne koristi HTCovu akceleraciju
![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Evo jučer i danas mi došli paketi iz kine, na stranici prije možete vidjeti šta sam naručio, uglavnom radi se o zaštiti, onoj fižičkoj, dakle došlo mi je kućište od tvrde prozirne plastike i njega za sada najviše koristim jer mi je super, onda silikonska futrolica, koja je odlična kada recimo imate namjeru ići u prirodu ili tako nešto pa u slučaju da vam ispadne iz ruke nemate brige jer je zaštićenost adekvatna, ali nije praktično za svakodnevnu upotrebu jer se teško stavlja i vadi iz džepa, i dakako stigli su mi i screen protektori i to oni mirror, i stvarno rade ono što govore dakle daju mirror efekt, ali jako se vide otisci, i malo je smanjena osjetljivost ekrana, ne previše ali dovoljno da se primjeti,ali to pripisujem iznimnoj debljini samog screenprotektora, inaće sve radi kao podmazano, kad stignem nabacit ću i pokoju fotkuu obje futrole, do tada PEACE! ![]()
![]() |
#102 |
od LemilicE
|
pa povecaj osjetljivost touch ekrana mislim da to moze advanced config ili hd tweak barem si na diamondu mogao
![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Premium
|
![]() |
#105 |
Premium
|
Za osjetljivost ekrana koji ima zaštitnu foliju potreban je tweak u registriju.Ja koristim RegEdit,a vi možete po želji...dakle,putanja je: HKLM\Drivers\TouchPanel\PressureThreshold=40866 vrijednost Treshold unesti po želji no NIKAKO nesmije biti manji od gore navedenog.Što je vrijednost veća,i senzitivitet ekrana će biti veći. Ako nemate ovaj ključ u registriju,napravite novi ključ sa gore navedenim podacima. Na isti način,povečanjem cachea možete ubrzati uređaj ukoliko u registry unesete slijedeći ključ HKLM\System\Storagemanager\Fatfs\Cachesize=32768 . |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Premium
|
na ovoj stranici možete probati registry tweakove.ukoliko nemate neki od ključeva u svom uređaju,jednostavno ga napravite i dodajte u registry http://forum.ppcgeeks.com/archive/index.php/f-27.html |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
all you need is freeware
|
![]() |
#108 |
Registered User
Datum registracije: Jul 2007
|
Jel OK ta folija koja dolazi s njim ili bi trebalo neku drugu kupiti? Koji program koristite za filmiće i u kojem su vam formatu isti? Vidim po XDA forumu da u Coreplayeru znaju dosta štekat ako je imalo bolja rezolucija i bitrate
![]() |
#110 | |
Registered User
Datum registracije: Mar 2009
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
all you need is freeware
|
![]() |
#112 |
Registered User
|
![]() |
#113 |
all you need is freeware
|
Iskreno, nije mi palo na pamet provjeriti, al izgleda odlično, naravno, ovisno o kvaliteti ulaznog materijala - youtube clip 320*240 neće baš izgledati isto kao i dvd rip. Uglavnom, ovo je program, a možeš i s drugima raditi. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=467112
![]() |
#114 |
Registered User
|
Nemam još HTC-a, još se premišljam dal da ga uzmem ili da čekam N97... Da nema XDA vjerojatno HD ne bi u uži izbor ušao uopće. Zna li itko gdje bi se mogao isprobati? Xperiu sam našao na dva mjesta, a HD-u ni traga ![]()
![]() |
#115 |
Premium
|
Isprobati, hm, recimo VIP-ovi dućani, siguran sam da bi ti izašli u susret kad bi im ostavio dojam ozbiljnog kupca, vidio sam da su ga izložili, dakako govorim o touch hd-u a za ostale eventualno kod distributera!!!! http://www.mikronis.hr/shop/category.asp?catid=222 i http://www.makromikro.hr/Default.aspx?tabid=405 pa ih nazoveš i pitaš
![]() |
#117 | |
all you need is freeware
|
Citiraj:
Na kraju krajeva, koji god da uzmeš imat ćeš odličan uređaj.
![]() |
![]() |
#118 | |
Premium
|
Citiraj:
veliš da su ti paneli bolji, halo pa radi se o WM uređaju, nađi si panele i stavi na HD-a ili koji god drugi shell koji ti se sviđa!
![]() |
![]() |
#119 |
all you need is freeware
|
![]() |
#120 |
Premium
|
nema veze.touch hd je ionako stvar prošlosti.napokon uskoro izlazi nokia 888 |