|
![]() |
#1471 |
TK
Datum registracije: Mar 2004
|
Kak to misliš na dodir? Ako ti je hladnjak gore kak ga možeš dodirivat? A ako si dirao hladnjak onda on i neće biti vruć ako nije sjeo dobro.
![]() |
#1472 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
eto malo sam OC sa riva tunerom i došo do 740/2490 clocka (stabilno, na više se počeo rušit) http://www.techpowerup.com/gpuz/av5sn/ al mi nije jasno zašto imam samo 12k u 3D-06 Marku ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1473 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2008
|
Citiraj:
sta tebi tocno znaci stabilno ? ![]() I 12k ti je score u 3dmarku jer ti je procesor na premalom taktu, a 3dmark ti je cpu ovisan bench (i gpu jel) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1475 |
Registered User
Datum registracije: Dec 2006
|
A šta mislite o ovoj http://www.sapphiretech.com/us/produ...w.php?gpid=247
![]() |
#1476 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
S kojim programom mogu opteretit kompletan sistem (znaci cpu,gpu,mema) i vrtit ga recimo sat vremena da vidim jel do igre ili do drivera ili neceg treceg |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1477 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Odvrti par sati blenda u orthosu da isključiš ram i cpu.A za GPU loopaj 3dmark 2-3 sata. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1478 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1479 |
Premium
|
pokrenio sam prime 95 (onaj za sve 4 jezgre) i izbaci ovako.... FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file. i tako redom za jednu po jednu jezgru... cpu voltage load: 1.264 sad bar mislim da nije do grafe... mislim da bi mogao ovo u probleme postat... poludit cu vise ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1480 |
Banned
|
Dvije solucije-povisi vCore.Ili se savjetuj sa GTL sekcijom ploče.To sam radim zadnjoh nekoliko dana,za dualca i ne savjetujem.Pogubno po živce ![]() Iako ako su ruknule sve četiri,onda je vCore.Small FFT si stavio jel?GTL ćeš ako primjetiš shemu da samo jedna otkazuje poslušnost. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1482 | |
TK
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#1483 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#1484 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
a neke cvile....nece mu je zato nitko primiti na reklamaciju. @Chome srecom pa nisi bio u onoj grupi koja je dobila jednu od prvih njihovih serija, pucala su ko kokice. Mislim da se i tu na forumu nesto spominjalo |
![]() |
![]() |
![]() |
#1485 |
Flaccitra
Datum registracije: Jun 2008
|
![]() |
#1486 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Grafa je iz Vemila... Meni bi bilo drago kad bi to htjeli primiti na reklamaciju, no sumnjam nekak. Zanimljivo je da cvili samo u meniju te igre, nesto nesnosno, nikad to nisam cuo dosad. Kombinirajte to sa zvukom stok kulera koji je u najmanju ruku glasan i voila! Al dobro hladi. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1487 |
Premium
Datum registracije: Oct 2001
|
mislim oboje ![]() @oblak moja je isto zujala recimo samo dok ne zavrse one animacije na pocetku nekih igara. Nije bilo glasno previse ali dovoljno da ju cujem. No zuji i ova ploca malo kad mrdam misa pa nisam to grafi puno zamjerao ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1488 |
Premium
Datum registracije: Apr 2006
|
Haha, netko je nesto pricao o zalijevanju zavojnica plastikom ![]() Nista sad kad pocnem pravit novo kuciste toliko cu ga izolirat zvucno da ce jedini indikator da je komp bit upaljen bit power ledica ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1489 |
Premium
|
hvala... ali problem je bio u biosu. tj moro sam manualno sve podesit |
![]() |
![]() |
![]() |
#1490 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1493 |
Registered User
Datum registracije: Feb 2009
|
oprostite ako negdje to vec postoji,ali nisam mogo naci koja je razlika(osim cijene) između gigabyte radeon hd4850 512 mb ddr3,powercolor radeonhd4850 512mb ddr3 i sapphire radeon te iste grafe? ima li razlike u preformansama? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1494 |
Banned
|
Ne.Najjeftiniju ili onu s najviše garancije.Garancija ima prioritet. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1498 |
Banned
|
problem
poz ljudi... jučer sam kupio komp i imam problema s grafom (najvjerojatnije) imam 4gb ram, athlon 7750 BE i xp 32 bit dosad sam testirao u 2 igre, cod4 i crysis i imam 40 % manje performanse od onih koje bi trebao imat s tim kompom neovisno koje postavke stavim fps mi se u crysis kreće od 10-35, a u cod4 100-200 grafa je XFX hd4850 driveri su novi (probao sam na visti i na xp, formatiro hard) komp je novi, sve je novo sve je ok spojeno, napajanje na grafu stavljeno napajanje je TAGAN400Wsuperrock zna li itko rješenje za ovaj problem a da nije "KUPI NOVU MATIČNU; PROC I GRAFU!" ?? unaprijed zahvaljujem |
![]() |
![]() |
![]() |
#1499 | |
TK
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1500 |
Banned
|
nemam 3dmark ![]() jedino mogu benchove iz igara stavljat za pocetak farcry2 bench ak vam kaj to može pokazat |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|