|
![]() |
#2 |
Troll
Datum registracije: Oct 2008
|
pa jbg ja imam kingmax mada i takeMS nije sad toliko los ako je to tebi sve isti vrag..... ![]()
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#9 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
![]() |
#10 |
Premium
Datum registracije: Nov 2005
|
no marka lajk dojč marka. najbolji su ti take ms jer je proizvodjač iz njemacke, a znamo da je sve iz njemacke kvalitetno |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#11 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
.
|
Može hrvatskim? "Bo" bi bilo? Ono što se prodaje u našim trgovinama pod naljepnicom HyperX je čisto smeće. Kupite pa se uvjerite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Premium
Datum registracije: Jan 2009
|
o Bože, koliko se temi pojavilo, odg. bi ja već da nije forum trokirao, uglavnom, mogu birati ili taj Buffalo 2x2GB (i to je FireStix na 1066MHz) za 390kn ili 2x2GB HyperX na 800MHz za 450kn? -ajd sam ću zaključiti da onda bolji je Buffalo u ovom slučaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Citiraj:
![]()
![]() |
![]() |
#16 |
.
|
Ton nije imao napadačku namjeru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
Moj HyperX 2x2GB moduli idu na 1000MHz CL5 bez problema i to kod 2.1v. 800MHz bez problema CL4. Vidio sam po netu slicne clockove. Ne mogu naci koji su chipovi gore, al vjerujem da je Elpida. Nesto slicno poput na Mushkin Value+ seriji koja isto ide na 1000MHz. Kome ne treba veci clock, taj HyperX je dobar odabir. Ne znam jedino koji su novci u igri za novu memoriju. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Premium
|
Za 450kn u HGSpotu dobijes mushkin XP seriju koja je mislim najbolji izbor za te novce. Nova memorija, 10g garancije. |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Banned
|
Svakako,rabljeno pokraj novoga,provjereno kvalitetnog i s garancijom 10g. je bezumlje. |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Premium
|
u HGspotu neb' ni prazan DVD kupio, ići ću u adm po HDD i grafičku, drugo trebam nabavit rabljeno. Tj. i RAM-e možda kupim u adm ali još ću vidjeti. Šta vrijedi 10g garancije kad će ''ekipa'' u HGspotu reći: ''pa Vi ste sami krivi što RAM-i više ne rade'' i moš' se slikat' |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Banned
|
Ajd onako iskreno,ima li jedno 5 godina otkad si kupovao u HGSpotu? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Banned
|
Taj dio ekipe nema pojma.HGSpot ti ovih dana prilično nisko kotira na ljestvici firmi s kojima ćeš se zajebavat.Bilo koji vitalni dio računala-cpu,mbo,ram-to želiš da ti garancija bude u HGSpotu.Oni jesu bili govna,ali su se spametili zadnjih nekoliko godina.Jedna stvar koja je pridonjela tome je količina kapitala koji su nakupili s vremenom,a i netko ih je vjerojatno napeglao s nekom kaznom da su skužili da je pametnije bit kulturan. ![]() Tako,batali se toga polovnog za visoku cijenu i odi u HGSpot ![]() Naravno,ja sam zaposlenik njihov i pravim im reklamu.Not ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Premium
|
Ja imam samo dobrih iskustva s deckima iz KC hgspota. Uredno radili reklamacije, cuvali mi robu, mijenjali... Kupio sam kod njih mushkina arctic white i kupio bi ga opet da mi treba. Zato kazem da taj mushkin za te pare je dobar odabir. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Premium
|
Evo bio sam danas popodne u ZG u uzeo Kingston HyperX 4GB @ 800MHz i ja zadovoljan, tj. kupio sam sve komponente i sad imam novi PC ![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|