|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
windows instaler-problem
kao što naslov kaže moj problem je ovakav:na compu je bila instalirana igra crysys-warhead i kad sam je deinstalirao(propisno) u "add and removes programs" je ostala ikona crysys-a te sam je sad probao ponovno instalirati(igru) i comp kaže da imam problem u windows instaler-u.Probao sam je maknuti sa total uninstal i sličnim programima te nisam uspio čak sam i ručno u registry obrisao i restartirao comp ali i dalje se pojavljuje kod instalacije igre i u "add and removes programs " ikona crysys-warhead.Što mi je činiti da rješim ovaj problem(samo da mi nije rješenje rušiti windows)? Možda da napravim windows repair ? i da li će mi to pobrkati ili orušiti sistem te koliko je ova opcija sigurna ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
herr Flick
Datum registracije: Oct 2005
|
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Nažalost nije ni to pomoglo(nije ovi problem, ali odgovara naslovu teme). Pa je nekako Windows Installer 4.5 is available |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Premium
Datum registracije: Oct 2008
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
ovo ti je mjesto u registryu koje mozes pogledati: HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Uninstall pogledaj malo registry kljuceve, da nije mozda na toj listi ostao zapis te igre. btw. ako u dijelu "uninstall or change program" (hehe, tako se sad u visti zove bivsi add/rem programs) vidis taj zapis, onda bi trebao biti na tom mjestu u registryu tj. od tamo vista prikazuje tu listu koju ti vidis kad pokrenes control panel>uninstall program. a sto se tice system restorea, on ti vraca systemske postavke, registry postavke i instalirane programe. tvoji osobni fileovi nece nestati (slike,muzika,mail itd.). znaci, nije kao kompletni PC backup , koji ce sve obrisati i vratiti komp. na prijasnje stanje.medutim, ako si instalirao neki driver, radio neke systemske postavke, insstalirao neku aplikaciju ... sve to ce biti obrisano te ce se vratiti komp na stanje koje je pohranjeno u system restoreu. Zadnje izmijenjeno od: OpticPen. 29.01.2009. u 18:00. |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|