Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Kućišta, napajanja i modding > Kućišta i napajanja
Ime
Lozinka

Zaključane teme

Uređivanje
Staro 21.01.2009., 15:43   #1081
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
CX-a radi više konektora, ako cijena nije problem.
Staro 22.01.2009., 12:24   #1082
Duel
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2004
Zanima me vase misljenje o ovom napajanju: http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=238&num=2

Sto bi ono moglo pogoniti a da ga se ne forsira...
Duel je offline  
Staro 22.01.2009., 12:36   #1083
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor Duel Pregled postova
Zanima me vase misljenje o ovom napajanju: http://www.phoronix.com/scan.php?pag...item=238&num=2

Sto bi ono moglo pogoniti a da ga se ne forsira...
Obrnimo pitanje: što bi ti htio da ti to napajanje pogoni?
Staro 22.01.2009., 13:03   #1084
Duel
Premium
Moj komp

Datum registracije: May 2004
Napajanje trenutno pogoni:

q6600
4870
f1 1tb
i jedan opticki

bez ijednog dodanog venta, a doci ce 3-4 venta i vodneo znaci (pumpa) + clock...
e sada ce ispast dupliranje topica jer ono sto me zapravo zanima je u ovom topicu koji sam otvorio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=135293

Ali da postvim malo drugaicje pitanje da li bi napajanje izdrzalo klokanje ili bolje ne...
Duel je offline  
Staro 23.01.2009., 18:31   #1085
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Kupio danas Corsaira HX620, polovnog i pod garancijom za 650 kn.
Čisto ostao zapanjen tišinom dotičnoga. Močno napajanje, sad sam vjerujem miran idučih bar 3-4 godine što se napajanja tiće
Staro 23.01.2009., 22:07   #1086
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor hammer_of_thor Pregled postova
Kupio danas Corsaira HX620, polovnog i pod garancijom za 650 kn.
Čisto ostao zapanjen tišinom dotičnoga. Močno napajanje, sad sam vjerujem miran idučih bar 3-4 godine što se napajanja tiće
Evo imam jedno pitanje za tebe u vezi tog napajanja. Jel istina da su kabeli baš jako kratki i da nisu baš praktični jer su svi kao IDE kabel (plosnati)?
Hei$$e je offline  
Staro 23.01.2009., 22:32   #1087
Rino
[ZA DOM]Rino
Moj komp

Rino's Avatar

Datum registracije: Mar 2007
Citiraj:
Autor Hei$$e Pregled postova
Jel istina da su kabeli baš jako kratki
Nije!
Citiraj:
i da nisu baš praktični jer su svi kao IDE kabel (plosnati)?
Pa nisu siroki kao IDE...lakse ih sakrijes (npr. iza MBO)!

Rino je offline  
Staro 23.01.2009., 23:36   #1088
Wolverine
Moderator
Moj komp

Wolverine's Avatar

Datum registracije: Apr 2005
Citiraj:
Evo imam jedno pitanje za tebe u vezi tog napajanja. Jel istina da su kabeli baš jako kratki i da nisu baš praktični jer su svi kao IDE kabel (plosnati)?
kablovi uopće nisu kratki a to što su plosnati samo povećava praktičnost jer ih je lakše provući npr ispod ploče itd.

Intel Core i5 2520
8GB DDR3 Patriot
Intel HD3000
256GB LiteOn LMH-256V2M mSATA
NEC USB 3.0 ExpressCard
14" 1366x768
Windows 10 Pro x64

Asus P6T SE w/P6T WS Pro BIOS mod
Intel Xeon X5650 @ 4,0 GHz + TT Frio OCK
4x 2GB Mushkin SilverLine Stiletto 1600
Gigabyte GTX 560Ti
Kingston V300 120GB + 640GB WD AAKS + 1TB WD EARS + 2,5'' Hitachi 500GB
DVD-RW LiteOn SATA
Corsair HX520
TT Chaser MK-1
Philips 200WP7ES / LG 32LG6000 Scarlet
Samsung ML-2160 / CL I-Trigue 5600
Logitech MX3200
Windows 10 Pro x64

Intel DP67BG
Intel G1610
2x 2GB Kingston HyperX Limited Edition 1600 MHz
Hitachi 250GB
VTX3D HD6670
DVD-RW Asus SATA
FSP 350 PNF
CoolerMaster Cavalier
ViewSonic VX922
Win7 x64 SP1

Wolverine je offline  
Staro 23.01.2009., 23:55   #1089
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Citiraj:
Jel istina da su kabeli baš jako kratki
Nije. Dužina kablova varira, ima družih molexa i kračih, PCI-E je jednake dužine ja mislim (dovoljne)
Evo ti par slikica:

Napajanje: SATA kabel Molex:

Sad to još rastegni u glavi i dođe do 1 metar, možda i više, nije mi ih se dalo izravnavati kad sam slikao

Citiraj:
i da nisu baš praktični jer su svi kao IDE kabel (plosnati)?
Ni blizu. Oblikom jesu malo plosnati ali vrlo prihvatljive širine. Kao što kolega iznad kaže, savršeni za skirvanje iza matične
Staro 24.01.2009., 00:05   #1090
Hei$$e
Premium
Moj komp

Hei$$e's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Ma nisam ni mislio da su široki kao IDE, nego samo oblik. Znači lagano se savijaju (nisu tvrdi) i dosta dugački? Sve više razmišljam da ubodem 520HX. Znam da je nepotrebno, ali nemam mira
Hei$$e je offline  
Staro 24.01.2009., 00:12   #1091
hammer_of_thor
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

MOžda će ti biti malo "tvrdi" dok su novi, ali nakon par savijanja sasvim su dobri za manipulaciju. Ja sam uzeo ovo sada čisto iz razloga da imam dobro i dovoljno napajanje za puno kombinacija koje bi mogle pasti u budučnosti, da sam barem sa napajanjem miran par godina, a mislim da je 620W sasvim dovoljno i za komponente koje će tek doći za 2-3 godine

I za moju konfu je dovoljno 400W, a bio sam se raspitivao o modularnim napajanjima i tak mi odjednom doleti informacija o prodaji 620 po odličnoj cijeni nisam mogao odoliti.
Staro 24.01.2009., 00:12   #1092
-POP-
Eddie
Moj komp

-POP-'s Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Autor Duel Pregled postova
Napajanje trenutno pogoni:

q6600
4870
f1 1tb
i jedan opticki

bez ijednog dodanog venta, a doci ce 3-4 venta i vodneo znaci (pumpa) + clock...
e sada ce ispast dupliranje topica jer ono sto me zapravo zanima je u ovom topicu koji sam otvorio http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=135293

Ali da postvim malo drugaicje pitanje da li bi napajanje izdrzalo klokanje ili bolje ne...
264W na 12V...
Imam dotično, 4 godine 24/7, računaj da je napajanje slabije od Fortrona 350PNF... Moje je prije jedno 3 tjedna počelo prilično undervoltat pri opterećenju, komp više nije stabilan na 3.5ghz, za koji dan mi uliječe Corsair VX450W.

AMD Ryzen 5 7600 // H2O Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB
ASRock B650M Pro RS // Crucial Pro 2x16GB 6000MHz
ASRock RX7900XT Phantom Gaming OC 20GB
Kingston KC3000 1TB // Lexar NM620 2TB
ANTEC C5 A-RGB // Corsair RM1000e
White Shark Shinobi // Razer Basilisk V3
Xiaomi G34WQi 34" // Samsung KS8002 55"
Creative Gigaworks T20 // Edifier R2730DB

Marantz Cinema 60 DAB @SBOX CP-101 cooler // 2X Rotel RB971 @bridged
Audio Epilog Peyote @Raiz Peyote stands // Audio Epilog Ice MDF // Wharfedale Diamond 10 CM // SVS PB-3000
M2Tech Young DSD DAC @Audioperformance Power Supply by Apparatus
Nobsound NS-01G PRO // Acoustic Energy AE300 // Logitech Z-2300 subwoofer // Asus Xonar U7
Sony KD-XH9096 65"// Nvidia Shield (2017)
-POP- je offline  
Staro 26.01.2009., 12:56   #1093
jumbo
Registered User

Datum registracije: Jan 2009
Jako tiho napajanje?

Haj društvo. Vidim da ste OK, pa sam se odlučio kod vas registrirati i naravno imam odmah jedno pitanje: Kupio sam novi komp. u komponentama: -HDD seagate 500w -DDR2 4gb, PC6400 OCZ -DVD -CPU AMD Athlon64 X",dual core -MB Gigabyte MA78GM-S2H -kučište Thermaltake s 2 12cm ventilatora i stavio sam napajanje Codegen PS 500w. Sve je OK, dobro radi i bilo bi tiho da ovo napajanje ne ruži ko ludo. Mislim nije to tak glasno (veli frend da je to normalan zvuk) da ja nemam osijetljive uši. Radio sam dugo sa tihim laptopom pa mi je ovo preglasno. Inače, poslje sam skužio da meni ne treba jače napajanje od 300 w, pa tako nemam ograničenje u jačini. Gledam sad na internetu super silent napajanja, ali nisam siguran da li je to stvarno tiho, pa molim za savjet. Našao sam par interesantnih, pa ako mi možete reći koji je od njih najtiši: -Seasonic 380w 80+ -Corsair CX400w ili VX 450w -Antec TPtrio 430w -Enermax ATX 425w pro82 -LC Power Green power 550w Naglašavam da bi rađe prošao jeftinije, nego da prođem skuplje. http://forum.pcekspert.com/images/smilies/thumbup.gif Lijep pozdrav
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 13:03   #1094
jumbo
Registered User

Ne znam zašto mi je sve prenio bez odlomaka. Dva puta sam pokušao editirati, ali bez uspijeha. Još ću nešto pokušati da bude lakše čitati.
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 13:08   #1095
Buger
Premium
Moj komp

Datum registracije: Feb 2006
Buger je offline  
Staro 26.01.2009., 13:17   #1096
Callidus
Premium

Callidus's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
pozdrav

tvoj komp može bez brige biti gotovo nečujan, ali moraš znati da je napajanje samo mali dio priče.

-bitni su ti:
veličina, brzina i vrsta ventilatora za cpu hladnjak
veličina, brzina i vrsta ventilatora za GPU hladnjak
veličina, brzina, broj i vrsta ventilatora za kućište
vrsta kućišta; veličina, materijal, težina...
vrsta diska i njegov način montaže
vrsta napajanja
i još milijun sitnih stvari

da si pitao prije kupovine, dobio bi savjet koju kombinaciju treba kupiti da bi odmah bilo tiho.

sad će to biti dosta teže i dosta skuplje

najbolje je da daš kompletan popis svega što se nalazi u kućištu (pogotovo coolera) pa ćemo ti dati prijedlog koje mjere uz ne prevelika ulaganja trebaš poduzeti da računalo bude tiše
Callidus je offline  
Staro 26.01.2009., 13:37   #1097
jumbo
Registered User

Citiraj:
Autor Callidus Pregled postova
pozdrav
- najbolje je da daš kompletan popis svega što se nalazi u kućištu (pogotovo coolera) pa ćemo ti dati prijedlog koje mjere uz ne prevelika ulaganja trebaš poduzeti da računalo bude tiše
Gore sam napisao što je u kučištu, a od ventilatora ima 1 na procesoru od 6 cm, koliko sam skužio gotovo nečujan i dva na kištri od 12 cm, relativno tihi (njih ću najvjerojatnije isključiti, jer ni ne trebaju). Nemam grafičku, MB nema ventilator i uglavnom surfam, exel, word i sl. (nema zahtjevnih operacija). Najviše bi mi pomoglo kad bi netko rekao koje je napajanje najtiše ili od onih koje sam naveo ili neko drugo. Hvala
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 13:45   #1098
Callidus
Premium

Callidus's Avatar

Datum registracije: Aug 2008
uzmi seasonic 380w ili corsair (seasonic) 400w. Oni su i najtiši (uz jače modele corsaira i seasonica i enermaxa pro 82, ali ti se tebi ne isplate)

koji je cooler na procesoru?
obično se takvi mali brzo vrte i najveći su izbor buke..

za cpu cooler ti vrijedi kao i za sve ostale ventilatore, čim veći ventilator sa čim manjim brojem okretaja. Preferabilno neki sa 120mm ventilatorom
Callidus je offline  
Staro 26.01.2009., 13:52   #1099
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Ovako, tihog napajanja naprosto nema u izvedbi s ventovima.

Znaci i corsair (sve izvedbe) i fortron etc, sve se cuje. Jedna velika tocka ovdje, tako da tise napajanje kupnjom novog neces dobiti - ono ce se i dalje cuti i nadglasavati druge komponente.

Imas 2 opcije ako je u pitanju buka ventilatora, a ne "zujanje" neke zavojnice ili sl. :

1. je skuplja i dolazi u obzir ako nemas neku graficku karticu za igranje (nisi napisao kakvu imash - jel u pitanju integrirana?) i komp vishe sluzi u svrhu multimedije:

fortron zen

"Cuo" sam ga kod kolege. Napajanje je jednostavno odlicno i ima dosta prikljucaka (mislim da i vishe od fortrona 350/400w verzije) i sve preporuke za htpc i uredske konfiguracije.

2. otvoriti sadasnje napajanje i promjeniti ventilator. Jedino jeftino rjesenje koje rjesava buku - jednostavno se stavi neki 12cm vent koji se vrti na oko 1000 okretaja (i to se cuje, ali je tise od vec ugradjenih) - recimo od scythe-a, njegov konektor provuces van (ne spajas na utor u samom napajanju) i spojis na maticnu, ili josh bolje smanjis s potenciometrom (recimo kupis fanmate2) i imas jos bolji izbor jer rucno mozes dodatno smanjivati vrtnju kad si u iddle-u.
Konkretno svi ventovi, barem prema mojem uhu se cuju iznad 600 okretaja, zato i je najbolja kombinacija nekog koji je bazdaren na 12v na 1000-1200 okretaja recimo i onda se to lijepo da regulirati preko potenciometra na 5v-7v.
Search funkcija foruma ce ovdje pomoci - s slikicama i uputama kod promjene ventilatora.
Pippincro je offline  
Staro 26.01.2009., 14:03   #1100
jumbo
Registered User

Citiraj:
Autor Pippincro Pregled postova
Ovako, tihog napajanja naprosto nema u izvedbi s ventovima.
1. je skuplja i dolazi u obzir ako nemas neku graficku karticu za igranje (nisi napisao kakvu imash - jel u pitanju integrirana?) i komp vishe sluzi u svrhu multimedije:

fortron zen

.
Čuo sam za taj ZEN i mislio sam ga uzeti, ali su me odgovorili, jer kao napajanje bez hlađenja ne može biti dobro (tada bi obavezno morao vrtiti ventove na kučištu), a i 300 W je knap ako budem bilo što dodavao. Grafička je integrirana u MB, tj. nemam dodatnu. Inače ti koji su me odgovorili od ZENa su mi rekli da bolja napajanja se čuju manje od HDD i da se uopće ne čuju na pola metra udaljenosti, što je meni OK, pa zato pitam za iskustva. Ne bi prtljao po napajanju, rađe ću ga zamjeniti i mogu još dodati Silencer Sharkoon.
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 14:14   #1101
coconut
Premium
Moj komp

coconut's Avatar

Datum registracije: Mar 2006
Prijatelju, nema šanse da ti 300W bude premalo pogotovo što koristiš integriranu grafu. Samo ti uzmi Zen.
Staro 26.01.2009., 14:20   #1102
jumbo
Registered User

Možda Zen ne bi bio loš za mene, ali su me odgovarali i zbog kvalitete. Kao Fortron nije loš, ali ne može se mijeriti sa Seasonicom ili Corsairom. S obzirom da je Seasonic 380 W 440 kuna, a Zen 550 i Seasonic je bolji, a neki tvrde da se i ne čuje (?) volio bi čuti od ljudi koji ga imaju dal je to točno, jer bi tada to bila puno bolja kupnja. Naravno ako je glasan, onda sve ostale kvalitete i cijena me ne zanimaju.
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 14:22   #1103
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Citiraj:
Autor jumbo Pregled postova
Čuo sam za taj ZEN i mislio sam ga uzeti, ali su me odgovorili, jer kao napajanje bez hlađenja ne može biti dobro (tada bi obavezno morao vrtiti ventove na kučištu), a i 300 W je knap ako budem bilo što dodavao. Grafička je integrirana u MB, tj. nemam dodatnu. Inače ti koji su me odgovorili od ZENa su mi rekli da bolja napajanja se čuju manje od HDD i da se uopće ne čuju na pola metra udaljenosti, što je meni OK, pa zato pitam za iskustva. Ne bi prtljao po napajanju, rađe ću ga zamjeniti i mogu još dodati Silencer Sharkoon.

Neznam, mislim da ces se razocarat ako kupis novo napajanje i vidis da se razina buke nije promijenila.
Ovo su ti realne opcije koje sam iznio, a promjeniti vent na napajanju nije nekakva nuklearna znanost, samo treba par sarafa i srajfciger i to je to, upute su ovdje (samo radi slika da dobijes predodzbu o cemu se tu radi).
Mislim, imam - ili sam imao, vrlo nedavno:
corsair 400w, corsair 750w, fortron 650w, fortron 400w, codegen 400w, codegen 300w i druga noname napajanja. Corsair stoji kao ultra tih, a cuje se isto kao i sva ostala, pogotovo kad je ostatak kompa propisno utisan.

Znaci ovako:
Fortron zen radi kod kolege u ovoj konfiguraciji:
e2180 @ stock i cie/eist ukljuceni
maticna s 965 chipsetom ako se nevaram
2 diska seagate
2 optike
4 gige rama @ 1.9v
graficka 7900gs koja treba poseban adapter iz napajanja i pasivna izvedba je (msi).
Jedini ventilator u kucistu (chieftec miditower) je freezer 7 na procesoru koji se vrti na min okretajima (dakle 92cm vent na 800 okretaja sto je ekvivalent ispod 600 okretaja 12cm venta).
Komp radi 24/7 bez ikakvih problema. Prosao torture u vidu 3dmark06/4+ sati orthosa i memtest 1 sat. Kaze kolega da su temp u normalnom radu malo povisene (oko 43-44c diskovi - stariji modeli, iddle po jezgri oko 38-40c i mislim da se ocitava i temp. s senzora u napajanju u everestu i bude nekih 45c), ali nista zabrinjavajuce - komp ne sluzi za igre.

Znaci ako neide grafa u tvom slucaju (mada ima mjesta i za to), i ako nije u pitanju overclocking, ma cak i da je u pitanju windsor jezgra procesora umjesto brisbane nemas apsolutno nikakve brige da ce to drzat. Bit ce vruce i grijat ce se, ali ce raditi stabilno - imas dobar review na radnoj temperaturi ovdje

Druge komponente tipa diskovi se isto daju utisati - preko AAM-a ako podrzavaju tu opciju ili preko neceg tipa (odmah i vibracije) scythe himuro za kojeg takodjer sve preporuke (ujedno i hladi disk).
Pippincro je offline  
Staro 26.01.2009., 14:59   #1104
jumbo
Registered User

Citiraj:
Neznam, mislim da ces se razocarat ako kupis novo napajanje i vidis da se razina buke nije promijenila.
Da, to je i razlog zašto gnjavim sa pitanjima.

Poslje tvog iscrpnog odgovora bliži sam kupnji ZENa.
Pričekat ću da mi se javi netko tko je imao Seasonic 380w, pa ću onda odlučiti.
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 15:30   #1105
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
Autor jumbo Pregled postova
Da, to je i razlog zašto gnjavim sa pitanjima.

Poslje tvog iscrpnog odgovora bliži sam kupnji ZENa.
Pričekat ću da mi se javi netko tko je imao Seasonic 380w, pa ću onda odlučiti.
imam ti ja antec 380W a napravio ga seasonic ( tako se barem prica )
napajanje ima 80 mm vent i fakat ali fakat je necujno...
~Kaiser_Chief~ je offline  
Staro 26.01.2009., 15:59   #1106
Pippincro
Premium
Moj komp

Pippincro's Avatar

Citiraj:
Autor ~Kaiser_Chief~ Pregled postova
imam ti ja antec 380W a napravio ga seasonic ( tako se barem prica )
napajanje ima 80 mm vent i fakat ali fakat je necujno...

gle to napajanje nemoze biti necujno cim ima 80mm vent - koji se pri loadu vrti na preko 3000 okretaja valjda.

Tebi je osobno tiho jer nikad u zivotu nisi vidio pravilno utisan komp, a dok igras (i u normalnom radu) ti 10-tak ventilatora (avion style hd3870 i cpu) normalno nadglasava vent na napajanju.

Iskljuci vent na cpu-u, stavi neku pasivnu grafu i iskljuci ventove na kucistu pa da vidimo jel uistinu necujno (posebice kad se upogoni neki programcic koji barem malo opterecuje konfu).
Dajem ruku u vatru da bi ga ja itekako cuo, a sigurno i jumbo koji ima malo drugacije zahtjeve od tebe.

Josh jednom - napajanje s ventovima, ma od kojeg proizvodjaca bilo - nije, jednostavno nije necujno. Onaj tko tvrdi da je, jednostavno nije vidio i cuo utisanu i skladno slozenu konfiguraciju pored sebe. Tocka
Pippincro je offline  
Staro 26.01.2009., 16:12   #1107
jumbo
Registered User

The highest efficiency of any fanless model (>84%) and second only to Seasonic's SS400HT "80 Plus" model, modest dual-12V current capability of 22A combined. Uses large internal heasinks and wide open mesh cover for convection cooling, which may be a bit suspect. Lower than usual price for fanless design. APFC, auto-range AC input

Evo našao sam komentar za Zen 300w. Pa ne izgleda to loše. To je sa:

http://www.silentpcreview.com/article699-page1.html

The second generation S12 seems mostly to be a refresh of the first, with only a few significant changes, including incrementally higher efficiency. Seasonic's trademark fan control system reamins just about the best in the business: Very quiet from idle to some 300W or higher, yet with good cooling when needed.

Makar ni Seasonic 380w nije za baciti.

Još će se tu voditi bitka.

Zadnje izmijenjeno od: Vuco. 26.01.2009. u 18:23.
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 17:03   #1108
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

Citiraj:
gle to napajanje nemoze biti necujno cim ima 80mm vent - koji se pri loadu vrti na preko 3000 okretaja valjda.

Tebi je osobno tiho jer nikad u zivotu nisi vidio pravilno utisan komp, a dok igras (i u normalnom radu) ti 10-tak ventilatora (avion style hd3870 i cpu) normalno nadglasava vent na napajanju.

Iskljuci vent na cpu-u, stavi neku pasivnu grafu i iskljuci ventove na kucistu pa da vidimo jel uistinu necujno (posebice kad se upogoni neki programcic koji barem malo opterecuje konfu).
Dajem ruku u vatru da bi ga ja itekako cuo, a sigurno i jumbo koji ima malo drugacije zahtjeve od tebe.

Josh jednom - napajanje s ventovima, ma od kojeg proizvodjaca bilo - nije, jednostavno nije necujno. Onaj tko tvrdi da je, jednostavno nije vidio i cuo utisanu i skladno slozenu konfiguraciju pored sebe. Tocka

kao 1. spavam pola metra od kompa i mogu cisto normalno spavat tako da je tiho..
kao 2. u kompu nema 3870 nego je integrusa pa bas zato govorim da je gotovo necuno.... druga bi stvar bila da je unutra sapphirka 3870 sa dual slot hladenjem
kao 3. iako psu ima samo 80mm vent fakat je necujno....bez obzira na okretaje i sve... jer kad sam prije imao msa od 550W i kad sam stavio ovo dozivio sam preporod...iako je ms imao 120mm + 80mm vent
kao 4. u kompu nemam nikakvih p*zdarija i ventilatora, tako da neznam, kako bi to moj komp trebao biti bucan ?

ako nekom nije tiho napajanje kraj kojeg ja spavam vec 3 mjeseca onda neznam sta bi uopce ljudi trebali kupiti i kakve bi pare trebali bacati na neznato tise napajanje...
Staro 26.01.2009., 18:01   #1109
jumbo
Registered User

Quiet, 380W unit; 2 fans noisier than quietest 1 fan models. Unique outputs for case fans to keep them at same low voltage as PSU fans. Independent voltage lines. All TruePower models should exhibit the same noise level. Early samples exhibited unexplained coil buzz on reference P4 system; not heard in later samples.

Evo što kažu za tvoj Antec
jumbo je offline  
Staro 26.01.2009., 18:14   #1110
~Kaiser_Chief~
Premium
Moj komp

~Kaiser_Chief~'s Avatar

pa ok, kazu ono kaj ja tvrdim..
Zaključane teme

Uređivanje