|
![]() |
#361 |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Može li se preko ove kartice prebaciti video sa VHS kazeta. Ako ne, postoji li koji drugi način osim interne TV kartice. Imam kameru koja nema firrwire priključak. Može li se koaksijalnim kabelom spojiti VHS i ehterna TV kartica? |
![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Datum registracije: Dec 2006
|
regfilter ti nije u Filters mapi nego u t X:\Program files\dvbviewer ne power cinema 6, nego 5, ali sa update-ovima http://www.cyberlink.com/multi/downl..._12_en_US.html
![]() |
#363 | |
Premium
Datum registracije: Apr 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
most powerful Hybrid PCI Express TV tuner card with RDS function embedded
Čini se da postoji napredak po pitanju podržanosti RDS-a. Postoji AVerTV Ultra PCI-E RDS koja će valjda jednom i ovdje biti dostupna… |
![]() |
![]() |
![]() |
#365 | |
noise freak
Datum registracije: Jan 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#366 | |
noise freak
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#367 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Ali, ako se želi gledati analogna i snimati digitalna (ili obrnuto), dva tunera su pod mus.
![]() |
![]() |
#368 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Preporuka za TV-karticu za oko 500-600 kn?
treba mi zamjena za tv (završio ja na otpadu) može biti i više od 600kn pošto ja neplaćam (mama i tata financiraju ![]() -želim da ima sve što je imao i stari običan tv i više ![]() -daljinski koji može prebacivat programe, pojačavat-smanjivat glasnoću zvuka i da može ugasit monitor(ne komp već monitor ili da se može namještat po želji) -treba imati teletekst -treba imati priključak za kablovsku -snimanje programa po mogućnosti da jedan snima a da ja gledam neki drugi i da snimanje bude u HD ili DVD kvaliteti, mislim i divix dobro dođe al ak je tak skupa(dobra) trebala bi imati to -da nema problema sa software-om -naravno digitalni program i sve te ostale stvarčice -treba biti unutarnja PCI, PCI-E, svejedno mi je jer imam dovoljno mjesta na ploči glavni razlog zašto ju kupujem je zato što mi se stari tv pokvario tako da želim da ima kablovsku da mogu sve gledat ko i prije, ali sve dodatne funkcije su dobrodošle imam vistu tak da bi na visti kartica trebala radit kupio bi u vemilu, hgspotu il hardveraju, ako nema u tim trgovinama onda može i neke druge u kojima ima dostava jer sam iz bjelovara ![]() vemil: link ne piše da radi na visti, pa nisam siguran za nju hardveraj: link hgspot:link što mislite o ovim karticama, tj imaju li te kartice ono što sam naveo gore? Zadnje izmijenjeno od: KidBoy128. 15.01.2009. u 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#369 |
Premium
|
AverMedia AVerTV Hybrid DUO TV-kartica
zanimaju me mišljenja o ovoj tv-kartici, po mogućnosti ljudi koji ju već imaju gledao sam što se može kupiti u hr pa sam na tu karticu, ali neznam kakva je po specifikacijama ima sve što meni treba najvažnije mi je da može zamijenit moj stari tv(koji više neradi) da ima potpuno funkcionalan daljinski koji može ugasit monitor, "šaltati" programe i pojačavat/smanjivat glasnoću treba imati teletekst jednostavan software dobro dođe snimanje tv-programa sad, zna li netko jel ta kartica ima sve to i je li na dobar način rješeno (npr. ak neradi daljinski neću ju uzet il ak nije kompatibilna s OS-om, ako nema teletekst) |
![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
imam speedy pci-e što ti je u biti ta kartica minus jedan tuner. kolega ima drito tu. radi bez greške, priloženi sw je totalno oke (radi provjereno dobro na vista mce), daljinac je oke, sve možeš preko njega. imho odličan komad hardvera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#371 | |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Nije to toliko posebna kartica da bi imala svoju temu… ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#373 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() a koja je kartica toliko "posebna"? da si onda kupim tu "posebnu" |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Pitanje ![]() Dali PCI-E kartica baš mora u onakav malecki PCI-E 1x slot ili može raditi i u "običnom" 8x ili 16x slotu?
![]() |
#376 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
sve kartice koje su x1 mogu raditi u x4, x8, x16 slotovima isprobano by me naravno x4 kartica nemože raditi u x1 slotu jer ne stane u njega, ali opet može raditi u x8 i x16
![]() |
#378 |
Super Moderators
|
Fala dečki ![]()
![]() |
#379 |
Super Moderators
|
Evo, sprčio Speedy-a u treći PCI-E 16x i izgleda da se nebu bunio ![]() Hitil sam bez veze onu niškoristi antenicu na stol i bogme je polovio svih 5 DVB-T kanala, maxtv preko činča vulgaris radi fino...postoji samo jedan mali problem-kad spojim T razdjelnikom i kabelsku i DVB-T ipak se degradira signal i jednog i drugog. Dakle-trebam preporuku gdje ima kvalitetnijih razdjelnika ili budem moral nekaj drugo iskemijat?
![]() |
#381 |
Super Moderators
|
![]() |
#382 |
Moderator
Datum registracije: Nov 2003
|
ne znam za snimanje u njegovoj aplikaciji, vista mce naravno radi bez greške i na speedy i duo modelu (2 x snimanje ili snimanje + gledanje drugog kanala). timeshift radi na oba bez ikakve greške, to provjereno znam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Super Moderators
|
![]() |
#384 |
noise freak
|
I meni se dopada taj Speedy, izgleda da je sve kak treba biti. Jedino ne vidim da ima power on funkciju (daljincem upaliti komp), a to je poprilično dobra stvar za htpc... Ako nema te funkcije po defaultu, pretpostavljam da se to nemože nikak dodatno srediti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#385 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Samo-ona je skuplja jer ima dva DVB-T tunera i jedan analogni ![]()
![]() |
![]() |
#386 | |
noise freak
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
Premium
Datum registracije: Jun 2007
|
Ima ko problema sa U8000? Ukolko su VGA driveri instalirani nemam prikaza slike u powercinemi 5 tj bilo koem drugom softwareu Ima vec podosta da sam otvorio temu i od onda nisam rjesio problem |
![]() |
![]() |
![]() |
#388 | |
Super Moderators
|
Citiraj:
Nije ni Compro loš, proserčaj malo po forumu-mislim da je ima netko. Jambrali su nešto za TTX pa pogledaj prije kupnje.
![]() |
![]() |
#389 |
Banned
Datum registracije: Feb 2007
|
Postoji li na tržištu TV kartica koja se može podvući kao recimo ekvivalent dvb-s receiveru HUMAX 5400 z, dakle da može sve što i on, i ako postoji na njoj izlaz obrađenog antenskog signala. Nemojte mi se smijat zbog pitanja jer sam duda u tom području. |
![]() |
![]() |
![]() |
#390 |
Zlotvor
Datum registracije: May 2008
|
Zanima me preporuka neke USB tv kartice, hibridne, koristila bi se uz laptop te bi bilo pozeljno da ima sto bolji signal preko prilozene antenice koja dolazi uz nju. Ako takva ne postoji molim preporuku neke antenice (sto manje) koja bi se mogla koristiti uz tv karticu. Cijena nije bitna, bitno je da funkcionira sto bolje te da je slika sto bolja. Unaprijed zahvaljujem.
![]() |
Uređivanje | |
|
|