Forumi

Povratak   PC Ekspert Forum > Računala > Mobilno > Smartphone uređaji i mobiteli
Ime
Lozinka

Odgovori

Uređivanje
Staro 19.01.2009., 17:26   #1
m4x
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jan 2007
pomoć C702

skinuo sam update service setup 2.9... i instalirao ga na računalo,dobio sam shortcut update service i klikom na njega mi javi aplication error:"adobe flash player 8 or later requirerd...aplication will terminate"

instalirao adobeflashplayer 10 1.8 mb i opet isto

dajte mi pomozite kako da napravim update mobitela C702,imam t-mobile karticu,najnoviji sony eri. PC SUITE
m4x je offline   Reply With Quote
Staro 19.01.2009., 19:01   #2
Router
Hejter

Datum registracije: Mar 2005
Rjesavao slicnu stvar kod frenda , na kraju rjesili tako da smo sve maknuli pa stavili prvo flash player , a onda tek program i proradilo .

Inace , jer mobitel radi sve kak treba ? ako radi , onda nemoj biti jedan od onih koji mora imati zadnji softver a sve radi i sa starim , pa na kraju zavrsis sa ciglom koja mora ici na servis
Router je online   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 19.01.2009., 20:34   #3
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Rjesavao slicnu stvar kod frenda , na kraju rjesili tako da smo sve maknuli pa stavili prvo flash player , a onda tek program i proradilo .

Inace , jer mobitel radi sve kak treba ? ako radi , onda nemoj biti jedan od onih koji mora imati zadnji softver a sve radi i sa starim , pa na kraju zavrsis sa ciglom koja mora ici na servis
daj molim te reci šta ste sve maknuli,koliko traje update i da li ide preko interneta? imam dial up pa se bojim

inače radi dobro i sa starim ali ipak bih si stavio sve novo;kažeš da nešto može poći po krivom?
Staro 19.01.2009., 20:58   #4
MASVA
MIUI HR Translator
Moj komp

MASVA's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor m4x Pregled postova
daj molim te reci šta ste sve maknuli,koliko traje update i da li ide preko interneta? imam dial up pa se bojim

inače radi dobro i sa starim ali ipak bih si stavio sve novo;kažeš da nešto može poći po krivom?
instaliraj flash player s internet explorerom ne s firefoxom a inače A2 telefone možeš flešati sam,ne treba ti SEUS
http://www.red-gsm.net/index.php?topic=10622.0
Staro 19.01.2009., 21:11   #5
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor MASVA Pregled postova
instaliraj flash player s internet explorerom ne s firefoxom a inače A2 telefone možeš flešati sam,ne treba ti SEUS
šta je SEUS? izgleda mi komlicirano,ima puno programa za skidat

znači da pokrenem IE i onda skinem flash player i instaliram ili kako?ne razumijem kako da ga instaliram sa internet explorerom?

Citiraj:
šta je SEUS? izgleda mi komlicirano,ima puno programa za skidat

znači da pokrenem IE i onda skinem flash player i instaliram ili kako?ne razumijem kako da ga instaliram sa internet explorerom?
imam IE7 i nemogu downlodat adobe fl. pl 10 jer me zeza nekakav ActiveX,neki bog mi kaže da klinkem na nekakav golden znak na vrhu browsera kojega nigdje nema,ovo je katastrofa...

Zadnje izmijenjeno od: Router. 19.01.2009. u 22:21.
Staro 19.01.2009., 22:29   #6
Router
Hejter

Ide preko interneta ali radjeno je preko adsl-a , koliko je tocno trajalo ne bi znao jer nisam bio prisutan ali proradilo je bez problema , ali nekako mi se download preko dial up cini kao otezavajuca okolnost koja bi mogla produziti radnju .
A da bi fleshao sam skines prvo program poput xs-a , pa softver za mobitel i odradis to neovisno o spajanju na internet . Ali ako sve radi dobro zasad - ja ga ne bi dirao , jer ako to jos nisi radio vrlo lako mozes napraviti ciglu od moba , pa ces onda opet doci tu traziti pomoc , ja sam osobno ucio na jednom k750 koji je bio razvaljen pa sam ga fleshao uzduz i poprijeko dok nisam sve pohvatao .
Staro 20.01.2009., 19:14   #7
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Ide preko interneta ali radjeno je preko adsl-a , koliko je tocno trajalo ne bi znao jer nisam bio prisutan ali proradilo je bez problema , ali nekako mi se download preko dial up cini kao otezavajuca okolnost koja bi mogla produziti radnju .
A da bi fleshao sam skines prvo program poput xs-a , pa softver za mobitel i odradis to neovisno o spajanju na internet . Ali ako sve radi dobro zasad - ja ga ne bi dirao , jer ako to jos nisi radio vrlo lako mozes napraviti ciglu od moba , pa ces onda opet doci tu traziti pomoc , ja sam osobno ucio na jednom k750 koji je bio razvaljen pa sam ga fleshao uzduz i poprijeko dok nisam sve pohvatao .

evo proradila mi ikona update service i otvorio se prozor gdje piše Sony Ericsson i dolje Download updates i ima već 5min i napokon prebacilo na 1%

Šta se dogodi kad se skine?Da li mogu onda dalje instalirat to na mobitel bez interneta ili moram bit stalno online?
Staro 20.01.2009., 19:26   #8
Router
Hejter

Ako ides preko update servisa moras dosta dugo biti online dok ne skine soft , uglavnom preko pop up prozora daje upute kad , što i zasto .
Staro 20.01.2009., 19:44   #9
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
I bolje da ne znaš kako riskiraš radeći update firmware preko dialupa. Em je spor, em voli puknut veza, a onda dobivaš neupotrebljiv mobitel, bar dok ne nađeš nekog tko zna što i kako treba napraviti.

CPU: Intel Core i7 8809G
MBO: Intel NUC8i7HVK
RAM: 2x16GB Crucial DDR4 2400
GPU: Radeon™ RX Vega M GH

SSD: 2x Samsung 970 Evo Plus 500 GB M.2
LCD: BENQ PD3200Q
Periferija: Microsoft Sidewinder X6, Logitech Performance MX
1v@n je offline   Reply With Quote
Staro 21.01.2009., 19:13   #10
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
I bolje da ne znaš kako riskiraš radeći update firmware preko dialupa. Em je spor, em voli puknut veza, a onda dobivaš neupotrebljiv mobitel, bar dok ne nađeš nekog tko zna što i kako treba napraviti.
šta se nemože nikako više popravit ako dođe do problema? zar ne bi jamstvo to trebalo besplatno pokrivat? ipak je to update službenog softvera
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Staro 21.01.2009., 19:46   #11
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
šta se nemože nikako više popravit ako dođe do problema? zar ne bi jamstvo to trebalo besplatno pokrivat? ipak je to update službenog softvera
jamstvo ne pokriva ,ali mozes ga ozivit u nekom third party servisu bez problema.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 08:34   #12
sLi
[dramen'beis]
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
Citiraj:
XS++ je neupotrebljiv za A2 telefone....ali zato postoji cruisersuite ili jos bolje po meni za flash...kulankendi, mislim da je 8€ kredit, al opet treba skinut 60MB firmware-a (Main+FS)...ja modao v640 u k630 i radi super...placanje paypal-om i imaju svoj database kojem pristupis bez problema...ali to jos nije sve...ulovio sam valjda neku akciju pa sam sa jednim kreditom mogao 3 telefona flashat
sLi je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 08:54   #13
MASVA
MIUI HR Translator
Moj komp

MASVA's Avatar

Datum registracije: Jul 2007
Citiraj:
Autor sLi Pregled postova
XS++ je neupotrebljiv za A2 telefone....ali zato postoji cruisersuite ili jos bolje po meni za flash...kulankendi, mislim da je 8€ kredit, al opet treba skinut 60MB firmware-a (Main+FS)...ja modao v640 u k630 i radi super...placanje paypal-om i imaju svoj database kojem pristupis bez problema...ali to jos nije sve...ulovio sam valjda neku akciju pa sam sa jednim kreditom mogao 3 telefona flashat
zašto plaćati kad se može free flešati a2 platforma(3150 i 3210)pomoću A2 uploadera a možeš i napraviti backup svega na mobu prije flešanja a čak i popraviti BROD kod npr K850(vraćanjem boot file-a kojeg imaš u napravljenom backup-u)
Staro 22.01.2009., 09:02   #14
sLi
[dramen'beis]
Moj komp

Datum registracije: Dec 2007
nisam ni znao da postoji vec besplatno... thx
sLi je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 19:01   #15
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor Bruno_Rv Pregled postova
jamstvo ne pokriva ,ali mozes ga ozivit u nekom third party servisu bez problema.
gdje su ti servisi i koliko to dođe?

zna netko neke dobre igre za c702,besplatne?
Staro 22.01.2009., 20:11   #16
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
Citiraj:
gdje su ti servisi i koliko to dođe?

zna netko neke dobre igre za c702,besplatne?
Pa svaki normalniji elektro servis ti to moze uraditi,vecina ih ima opremu za mobitele,a ima i puno servisa koji se bave samo telefonima. Neovlasteni naravno ,jer ce ti ovlasteni naplatit brdo.
spawn je offline   Reply With Quote
Staro 22.01.2009., 21:23   #17
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Jamstvo pokriva ako je update rađen preko update servicea i nekim slučajem nije uspio. To znam sigurno jer je buraz išao updateat svoj K550 preko SEUS-a i usred flashanja je samo stalo. Odnio ga s garantnim listom u EM i sljedeci dan je pokupio mob.

Staro 24.01.2009., 19:53   #18
m4x
Banned
Moj komp

Koju vrstu video formata prima c702? namjeravam film dvd(wmp) prabacit na mobitel ali neznam u koji da format prebacim i sa kojim programom?
Staro 24.01.2009., 20:05   #19
JuiceBox
Xulos :)
Moj komp

JuiceBox's Avatar

VGA ,MPEG4, AAC,3GP...(najbolje u MPEG4)
Staro 25.01.2009., 11:39   #20
Router
Hejter

Citiraj:
Autor xulos Pregled postova
VGA ,MPEG4, AAC,3GP...(najbolje u MPEG4)
Vga je samo rezolucija 640x480 a ne format
AAC je audio format a ne video .

Mp4 i Magic video converter kod mene su najbolja kombinacija , eventualno nekad nesto u 3gp i na mobu se dobro vidi .
Staro 28.01.2009., 19:51   #21
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Vga je samo rezolucija 640x480 a ne format
AAC je audio format a ne video .

Mp4 i Magic video converter kod mene su najbolja kombinacija , eventualno nekad nesto u 3gp i na mobu se dobro vidi .
e hvala

daj mi recite koji prijenos da koristim kad se spajam na internet? imam više opcija-TM wap,TM HR GPRS(sad mi je to i ždere dosta),još nekakav tm hr internet,pa SEMC GPRS...

i htio bih primat poštu sa gmaila na mob,kako da namjestim a da ne uzima puno novaca?
Staro 28.01.2009., 19:55   #22
Router
Hejter

Web-n-walk na t-mobileu za 15kn 10mb prometa je najbolja opcija , u free surfu je 100kb 6kn bilo nekad , tako da je ova opcije puno bolja .
Staro 04.02.2009., 19:31   #23
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Web-n-walk na t-mobileu za 15kn 10mb prometa je najbolja opcija , u free surfu je 100kb 6kn bilo nekad , tako da je ova opcije puno bolja .
nemam web-n-walk,kako se to aktivira

I daj mi recite kako da natjeram te da li je uopće moguće da kad se spajam na carnet preko dial up-a da to vršim preko mobitela,tj. da mi se novac skida sa mobitela a ne sa fiksnog telefona?
probao sam ali nisam našao rješenje
Staro 04.02.2009., 20:07   #24
Router
Hejter

ZA W-n-W imas na starnici od t-mobilea sve potrebne informacije za aktivaciju , naplatu i ostalo .

A za ovo drugo - instaliras modem od mobitela na komp , podesis i spojis se preko njega , a lova sa racuna na mobitelu iscezne jako brzo ...
Staro 25.02.2009., 19:32   #25
m4x
Banned
Moj komp

Imam u mobitelu opciju da mi pronađe softver preko interneta i skine nadogradnju novog softwera,inače softver novi ima oko 4000kb i procijenili su na oko 15 minuta skidanja ali mi je stalo na 3 posto (valjda jer nisam imao više na računu)

Koliko bi me to stajalo skidanje softwera (preko mobitela) kn na računu te da li je bolje da stavim postavke na GPRS ili neku drugi prijenos podataka kao 3G,wap...?
Staro 25.02.2009., 19:34   #26
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

A da ga jednostavno nadogradiš preko kompa. Imaš internet i SEUS.

Staro 25.02.2009., 20:24   #27
m4x
Banned
Moj komp

Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
A da ga jednostavno nadogradiš preko kompa. Imaš internet i SEUS.
da,imam dial up i pojma nemam o SEUS-u,jedino šta imam je instalacijski softwer(ikona sa slikom računala,cd-a i crvenom strelicom) pored koje piše Update_Service_Setup 2.9.1.10
Staro 25.02.2009., 20:28   #28
1v@n
The mighty pirate
Moj komp

1v@n's Avatar

Nađi nekog frenda koji ima ADSL pa mu okupiraj komp na pola sata, instaliraj s CD-a softver. Skini s interneta SonyEricsson Update Service i instaliraj. Napuni mob do kraja, izvadi SIM i memory card, vrati bateriju. Drži C dok ga spajaš na USB kabel i tražit će te još i flash driver. Sam bi ga trebao naći i instalirati. Nakon tog iskopčaš mob sa kabela, upališ SEUS i slijediš upute.

Staro 15.09.2010., 21:24   #29
Travolta01
Premium
Moj komp

Travolta01's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
SE C702 - software update

Ovako, počeo mi je na dotičnom Sony Ericssonu zezati software - inbox poruka mi je "pun" praznih poruka bez pošiljatelja, svako malo se gasi sam od sebe, često pozivateljima javlja da sam nedostupan a mobitel normalno radi.
Mobitel mi nudi opciju nadogradnje softwarea ali bi to koštalo, da ga šaljem us servis uz jamstvo čekao bih danima, pa me zanima jel postoji kakva stranica, link, gdje imam oriđiđi nadogradnju za njega? I na koje bih stvari trebao paziti, da ne zeznem igranjem sa softwareom, bez čega bih sve mogao ostati?
Travolta01 je offline   Reply With Quote
Staro 15.09.2010., 22:23   #30
SE_HELP
Registered User

Datum registracije: Jun 2010
SE_HELP je offline   Reply With Quote
Oglasni prostor
Oglas

Oglas
Odgovori

Uređivanje

Pravila postanja