|
![]() |
#31 |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
hm..tak tak. Mislim da je 9600GT u prosjeku nesto brza od HD4670 (u nekim igrama je ista, u nekima je brza od 4670)
![]() |
#32 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
I 9600GSO i 9600GT su brže od HD4670. Btw, to što kartica troši 20W manje od 9600GT isto nije nešto previše bitno, al ovaj forum je poznat po tome da se neki hardver diže u nebesa bez neke realne osnove. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#33 | |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
Citiraj:
![]() Potpis |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
dr. sc. tech. dipl. ing.
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ali cinjenica je da za 550kn HD4670 nudi puno. Najjeftinija 9600GT je 699kn, a to je 30% vise od HD4670... a cesto nije toliko brža...
![]() |
![]() |
#35 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
kako god, sve tri kartice su ok, razlike su u nijansama. da je cijena 4670 500 ili ispod 500 kuna, bez razmisljanja bi bila najbolja.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Ugradjena 9500gt , zauzima dva slota , pasivnjak bas i ne ulijeva povjerenje na prvi pogled ali funkcionira dobro , default 550 - 1600 , potpuno stabilno radi na 670 - 1850 a pod potpuno stabilno mislim 3 kruga sintetike 06 , htio sam ostaviti na tim postavkama za buducnost ali frend nije dao jer zeli stabilnost umjesto brzine i zato je vracena na default . Kratko probao PES prosli na 1280x1024 i nema zamjerke , zatim Cod 4 na istoj rezi i medium detaljima i isto bez zamjerke , a frend se cim sam otisao bacio na Wow i to ce grafi biti jedino opterecenje , poslije mi stigao i sms sa Hvala za savjet , Wow izgleda genijalno i leti . Dakle , za 339kn potpuno ok grafa i rekao bi najbolja kupnja jer dolazi sa 256mb ddr3 memorije i to je za ovu grafu prava mjera i puno bolje rjesenje od uzaludnih 512 ili 1 gb ( ne moram ni spominjati da je frendu trgovac probao uvaliti 512mb ddr2 model sa pricom da je duplo bolji zbog 512mb a ne puno skuplji ) , a i pasivno hladjenje je plus , dobro je sto odmah na sebi ima obicni Vga konektor , jedini minus zapravo je samo 1 godina garancije . i jos nesto da dodam - za 550kn 4670 nudi puno , ali za 30kn vise 9600gso nudi vise za igranje ... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|