|
![]() |
#1 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
Dijeljenje datoteka u privatnoj grupi
Nikada se nisam previše bavio P2P mrežama, pa me zanima slijedeće - s kojim programom mogu kreirati privatnu "grupu" (koja ima svoju lozinku - zaštita od neželjenih upada) u kojoj bi se P2P sistemom dijelile datoteke između korisnika. Te naravno, kako? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Premium
Datum registracije: Sep 2006
|
LINK tu se nalazi program koji ti može poslužiti.... uglavnom svi kompjuteri ti trebaju biti u istom workgroup-u to možeš podesiti u control panel > system > computer name > change te trebaš u hamachiju napraviti mrežu svoju sa lozinkom i maknuti onu kvačicu sa disable vournable microsoft services... ili tako nešto Link2 e i dok ti se ostatak ljudi spoji na tvoju mrežu u hamachiju trebao bi vidjeti njihove sherane dokumente u my network places. P.S u firewall moras dodat exeptione. e da nisi napomenuo dal se radi o LAN-u ili sheranju datoteka preko interneta. Ovo što sam napisao je za preko interneta |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
/
Datum registracije: Oct 2006
|
preko interneta. radi to i sve ok, ali ja bi nešto više "P2P" znači da imam pregled što netko skida, na kolko je % i sl. da imamo svoju grupu (jel to hub?). jel to izvedivo? |
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|