|
![]() |
#32 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Dobra ideja s fenom, stavis onaj nastavak da zuzi ispuh zraka, van s kucistem i rokaj! Ako nemas dobar fen, odes u lokalni frizerski salon i lijepo objasnis frizerkama da trebas feniranje compa! sigurno bi te shvatile, mislili bi da si lud pa ti ne bi nist naplatile! |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo kupia novu maticnu i kad vec sve moram vadit krenia sam ocistit kuciste...... Da sam zna koji me prizor ceka ne bi minja nista!!!! Sve sam na kraju izvadia i neznam odakle da pocnem..... Ja mislim da ima jedno 2-3kg prasine unutra!! Najrađe bi ga bacia i kupia novo kuciste da imam para. Inace radi se o TT Swing. Po komponentama se ne mogu citat slova kako je sve sivo!!!! Budem li gotov do Bozica bit cu sretan. |
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Premium
Datum registracije: Dec 2007
|
Evo ocistia sam svoje kuciste napokon.... Rastavia sam sve sta se moglo rastavit i ocistia alkoholom a ono sta nisam moga dohvatit maramicama sam ocistia stapicima za usi... Vidim da ovdi neki govore o nekakvim kompresorima...... ljudi moji ocistit ce vam to ali ona fina prasina uvik ostane pa se triba malo i potrudit. Je da sam jucer izgubia par sati ali na kraju vidim da se stvarno isplatilo jer kuciste je ispalo kao da sam ga upravo sada dovea iz ducana. Samo malo truda i strpljenja triba i nista vise (ne prepoprucavam ljudima sa tankim zivcima ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
pitanje. cime cistite kuciste izvana? imam jedan stari komp tu, malo je pozutio... |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|