|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Nov 2001
|
Dali netko u Hrvatskoj prodaje ORIGINAL igre?
Evo jednog kompliciranog pitanja za sve ljubitelje Warcrafta u Hrvata. Gdje kupiti Warcraft III - Battlechest u Hrvatskoj a da je original (treba mi za igranje na netu). Naime u službenim trgovinama ala Algoritam & company dobiju po dva komada na svakih 5 godina i to nestane odmah ( i sad ti kupuj originale u Hrvatskoj - barem na to nas stalno podsjećaju iz svojih reklama). Dakle gdje nabaviti u Hrvatskoj ORIGINAL legalno Warcraft III - Battlechest ( Ne neki drugi Warcraft III ). Hvala svima na odgovorima. |
![]() |
![]() |
#2 |
Administrator
|
Pitao si za narudžbu? Ako nemogu, stvarno onda...:confused: |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 | |
Premium
|
Za narudzbu ?
Citiraj:
" To ni mi neznamo " i sve tako slično, sve se svodi na to da to oni više ne mogu naručiti i da to više vjerojatno neće imati nikada. Sramota, sjećam se da je ista stvar bila i sa Quake-om III. Pa ti kupuj originale onda ( ha, ha ). |
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
CROVORTEX
Citiraj:
Nadam se da će CROVORTEX spasiti Hrvatski softobraz, a da neću dobiti opet poruku tipa:, "više ga nema, više neće toga ni biti, a zaboravili smo skinuti sa online kataloga" Obavjestiti ću vas Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
#6 |
ono ispred konpjuktora
Datum registracije: Apr 2003
|
ma mislim da si naišo na krivu osobu u algoritmu. s njima dosta surađujem (ne u vezi igara, ali prezentacije, knjige, dvd-i...) i sve je ok. i koliko znam igre im super idu i nema problema s nabavom. možda si nazvo krivog ljudova u krivo vrijeme? probaj ponovo oni su ok.
#7 |
Sannin
Datum registracije: Jun 2003
|
NEMA u hrvatskoj... ![]()
#8 |
Premium
Datum registracije: Dec 2002
|
Ej , samo reci koji nick koristis na bnetu.Ja igram.Nick mi je HR-DragonSlayer i 20 sam lvl pa ako dodjes na net wispaj mi.Zadnji put sam warcraft igrao s Stipom i to jos prije ggodinu ili duze.
#9 | |
Premium
|
Izgleda da stvarno nema u Hrvatskoj
Citiraj:
Izgleda da stvarno nema u Hrvatskoj, naime ovo što sam naručio preko CROVORTEXA, već dva dana od njih nisam dobio nikakav odgovor. Nadam se da će mi netko iz te firme (ako nisu svi otišli na godišnji) javiti u slijedećih 15 dana, barem dali imaju ili nemaju. Dali je netko od vas uopće naručivao igre od firme (telefona na sajtu nemaju??) koja se zove CROVORTEX? |
|
![]() |
|
|
Oglas
|
Oglasni prostor
|
![]() |
Uređivanje | |
|
|