|
![]() |
#1231 |
Registered Abuser
Datum registracije: Oct 2008
|
ja sam nedavno bio u hg šrotu dok sam gledao HDTV i kad me zanimalo kakva je slika kad se spoji PC, frajer mi je predložio da donesem laptop, u dučanu u kojem imaju jedno 1000 laptopa... debil |
![]() |
![]() |
![]() |
#1232 |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
![]() |
#1234 |
Premium
|
![]() |
#1236 |
Premium
|
![]() |
#1238 |
Premium
|
Naravno da mu se nije dalo spojiti. Jedan iz ormara? Onakav kakav ti imas? A nekako sumnjam da tamo radi na proviziju.
![]() |
#1239 |
..dno
Datum registracije: Sep 2005
|
Ma kakva provizija..minimalac i piči..prodao-ne prodao..njemu isto.
![]() |
#1240 |
Registered Abuser
|
pa velim, da bar radi za proviziju onda mu nebi bilo teško odvojit 5 minuta vremena, i neznam kaj ti spominješ ormare cijelo vrijeme koda je to neki mali dučan da nemaju niš na raspolaganju, al dobro.... kaj se tiče toga , baš u malim dučanima če kupcu izlaziti u susret jer im je valjda u interesu da prodaju robu, ako ovima nije u interesu onda je to odlična strategija, nije baš da sam ga tražio da mi ode skuhat juhu i nacijepat drva |
![]() |
![]() |
![]() |
#1241 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
Njemu sasvim sigurno nije nista posebno vise u interesu uciniti to sto zelis, koliko si smanjiti probleme ne ucinivsi to sto zelis. BTW, da, "mali" ducani ce izlaziti u susret koliko mogu. Kupi tamo.
![]() |
![]() |
#1242 |
Premium
Datum registracije: Aug 2006
|
a hoćeš ti sutradan kupit taj laptop koji je spajan na televiziju ko zna koliko puta? ili bi tražio popust jer je rabljena roba? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1243 |
Registered Abuser
|
po tvojoj logici, TV uređaji koji su izloženi isto tako nakon svog provedenog vremena u izlogu ili onih 200 monitora sa strane koji su svi upaljeni, isto idu ili na bacanje ili na popust prema tome kako kome dabome... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1244 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
ali ocito trgovcu nije kriza.. buduci da bi on trebao sve napravit da vam proda televizor.. a i otkud on zna da covjek ima laptop???? ovako moze sve napravit, nece ga nista kostat i imat ce par tisuca kn vise u blagajni... da vidite kako bi se kidali za vas kad bi svi radili npr za 2.5k kn i povecanje place, tj doprinosi ovise o postotku prodaje....
![]() |
#1245 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() |
![]() |
#1247 |
Premium
|
Profesionalnost, poslovnost i dodatnu uslugu moras platiti. To kosta puno vise od onog sto su kupci u takvim centrima spremni dati. Zato ti decki i imaju male place i ne pada im na pamet (a najcesce ni ne smiju) izlaziti u susret na takav nacin.
![]() |
#1248 |
Registered Abuser
|
ajd onda ovak, zašto sam uopče napisao post u ovoj temi, "momčič" kaže, donesite laptop pa čemo isprobati, znači on če spajat moj laptop kad ga ja donesem, a ti misliš da doista u tako velikom centru nemaju niti jedan laptop kojeg koriste i mogu recimo njime isprobati... još kažeš, zašto bi on to radio, da zašto? ali voljan je to napravit kad ja donesem "svoj" laptop, koji recimo karikirano može bit tempirana bomba |
![]() |
![]() |
![]() |
#1249 | |
Premium
|
Citiraj:
Zatim, puno je kvalitetnije i jednostavnije da doneses svoj prijenosnik, spoje njega (znaci, eventualno otvaraju samo odgovarajuci kabel za konekciju) i na licu mjesta vidis stvarno stanje stvari (iskreno me cudi i da na to pristaju). Sad zamisli kakve sve zelje korisnici mogu imati i mozda shvatis zasto se to ne radi, posebno ne od strane djelatnika takvog tipa i na takvim mjestima.
![]() |
![]() |
#1251 |
Premium
|
![]() |
#1253 |
Mucki provokator
Datum registracije: May 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1254 |
Premium
Datum registracije: Jan 2005
|
Nađe se tu i tamo i pošten prodavač, konkretno, sjećam se dvojice mladića mojih godina koji su se u vemilu maksimalno trudili da bi pomogli pri kupnji monitora. Pritom su isti i isprobali da nema mrtvih piksela. Bio je to zadnji monitor pa su provjerili da nije rezerviran. Rekli su da imaju kolegu koji ima običaj rezervirati stvari, a da to nigdje ne zapiše. E takvog zaposlenika s takvom nonšalancijom treba otpustiti. Jedino radi njig i dalje kupujem u vemilu. Što se tiče spajanja laptopa na TV, mislim da prodavaču ne bi trebao biti problem uzeti jedan izložbeni lap i spojiti ga. Naravno, podrazumijevam da se radi o nekom većem dućanu (npr. hg spot Utrina, u drugima nisam bio pa ni ne znam što imaju na raspolaganju). Od 20-tak televizora i još više laptopa koji upaljeni rade ne bi trebao biti problem jedan isprobati. Ali to je taj pristup radim-koliko-me-plaćaju ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1255 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
prodavač je se najvjerojatnije htio ogradit od toga da mu se taj televizor vraća pa je i zato predložio da mu doneseš "svoj" laptop pa da se isproba, da nebi bilo da on proba na bilo koji lap koji mu padne pod ruku i radi a na tvoj doma neće pa ga ti poslije gnjaviš,a ionak će prodati taj tv bilo kome pa mu je bolje izbjeći bilo kakve probleme tog tipa. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1256 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
ja sam u vemilu u istom danu vidio kako prodavač skida TV s police koji je pred minutu bio upaljen i prodaje liku za normalnu cijenu i par minuta poslje jednoj gospođi prodaje monitor koji je također maloprije bio upaljen |
![]() |
![]() |
![]() |
#1257 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Ja san kućište s police platio normalno. Lastane, jesu li me prevarili? ![]()
![]() |
#1259 | |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() A i skužija san posli da je (vjerovatno) prednja maska skidana par puta, jer mi je nakon 2,3 skidanja prednji "čep" jednostavno prestao držat kako treba pa sad malokurčevo stoji. A za 600 kn oću da stoji sve kako triba... Al šta je tu je, ne mogu to reklamirat, pogotovo ne nakon šta je pila radila ![]()
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|