|
![]() |
#1171 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
![]() Hehe, kad je riječ o Feniksu, koliko sam skužio, ljude koje zapošljavaju baš i nisu 'potkovani znanjem'. Nekoliko puta sam morao čekat po 15-20 minuta tamo da dobijem neke sitnice dok oni skuže i nađu ono kaj hoću. Da sam bio u žurbi, smetalo bi mi to. Što se curetka tiče, bez brige, uhodat će ona se prije ili kasnije ![]()
![]() |
#1172 | |
Uber pwner
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1173 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ja sam nedavno cca. 1-2 tjedna terbo sata kabl oso do linksa kazem trebam najobicniji sata kabl.Lik ode iza i vrati se sa kablom(onakim ko sto dobijes uz ploce(doces bolji))da mi ga,ja reko kolko novaca-kaze nista.Kontam ono svaka cast likovima jer ja stvarno neznam ko bi mi dao i u kojoj trgovini tak sta.Svaka im cast On topic: Davno bilo pol godine mozda: Ja u hg spot-zenska za pultom-reko treba mi hladnjak za hard na sto sam ja dobio pitanje jer za hard disk? Isto nedavno hg spot iso legi sastavljat ponudu cist da vidim sta ce bit jer ak idem u hg spot onda idem radi bezveze:Opet moja omiljena prodavacica za pultom ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1174 |
Premium
Datum registracije: Nov 2006
|
da i ja napišem svoja iskustva: Vemil Dođem ja u njihovu trgovinu (u Kutini) s burazom i starim kupit burazu laptop za fax. Svidio se burazu nekakav Acer i uzme on njega i sve super sve ok. Na njemu već inst original Vista. I čim sam došao doma instalirao na njega XP i sve radilo super nekih 2 tjedna, pa opet išao inst Vistu ali ilegalnu i tako to ostalo (nekrekano) Od jednom je prestala radit tipka "M" tj radi ali samo ako ju stisneš kao konj. I prvi put ja sam dođem k njima s računom i samim laptopom i oni ti meni kažu da ga ne mogu primit na reklamaciju ako nemam orginalnu ambalažu i sve što sam dobio uz njega 8ali me prije toga zapravo uvjeravao da ta tipka radi i da to zapravo ni ne može reklamirat). I dođem ja nakon nekog vremena opet s ambalažom i papirima, ali sam zaboravio DVD s Vistom. I oni meni opet kako to ne mogu primit i ta sranja i ja popizdio budući da nisam baš toliko lud da pređem opet 60 km samo zbog dvd-a, a problem je fizičke prirode. Tako se mi prepirali nekih pola sata i na kraju taj lik uzme laptop kao reklamaciju ali pod napomenom da nisam donio dvd i tako gleda on jel ima kakvih oštećenja i to i pogleda naljepnicu i vidi da piše vista home, uključi ga i boota se vista ultimate i kaže on da su win originalni i sve u redu. . . Ja onak gledam, ajd dobro . . . I na kraju popravili sve bez ikakve daljnje zajebancije. HGspot Riknula mi prža i ode moj stari u HGspot (Kutina) i kupi neki lite on. Donese on to doma ja stavim i ona ne radi. Nisam ja to odmah stigao odnijet nazad nego tek nakon nekih par tjedana. Donesem ja to njima sve on to uredno primi, napravi kopiju (mislim) garancije i uzme br telefona da me nazove kad dobiju drugu. Tako ja čekao oko tri tjedna a oni ništa ne zovu. Ja otišao tamo k njima i pitam gdje mi je prža, pita lik mene za ime i prezime, ja mu kažem, on prvo kopa tamo po papirima, pa gleda u komp i radi neke čudne face. Ja odmah skužio da nešto ne valja. Pita on mene kakvu sam pržu donio (a ja se nisam mogao točno sjetit), kažem ja Pioneer. I tako se on počeo izvlačit kako još ništa nije stiglo i te stvari. Kažem ja liku daj mi reci šta je bilo a nemoj me radit ludim, i onda je on meni rekao da se to negdje zagubilo ali da ću dobit pržu. I vidiš stvarno oni mene nazvali idući tjedan i dobio Pioneer 115D i sad sve radi . . . IT servis (Kutina) Kupio buraz (ali to još prije oko 5 god, znači ja sam imao oko 13) neku abitovu ploču koja je koštala oko 900 kn ali ju je dobio u nekoj bijeloj kutiji samo s driverima. Spojio ja to ali kad sam išao uključit komp sve je radilo osim grafičke. Uzmem frendov komp i grafička radi, stavim PCI grafičku i komp radi. I odnesem ja to njim nazad reklamirat i vidiš otvori ti lik kutiju i gleda ploču (traži oštečenja) i maše tamo nekim odvijačem. Nakon par min gledanja stavi on taj odvijač na onu plastiku koja je oko IDE utora o odlomi komadić s njim i kaže mi da sam to ja strgao a da je on to samo maknuo. Ja onak mali klinac stojim i neznam šta bi mu rekao, a on poklopi kutiju i kaže mi da neće primit garanciju. Ja došao doma ispričao to starom i stari otišao tamo i skoro napravio masakr ali i dalje nisu htjeli primit garanciju i evo dan danas mi ta ploča stoji na ormaru. Ali više nikad nisam kročio u tu trgovinu. . . |
![]() |
![]() |
![]() |
#1175 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Ugl, naručio je 6800GT agp, i dođe kartica i lijepo to oni njemu ugrade... nakon par mjeseci uletavam mu ja pomoć oko novih winsa i malo oc celerona ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1176 | |
Terminirani determinator
Datum registracije: Sep 2006
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1177 |
Premium
Datum registracije: May 2006
|
Jucer me zove prijateljica da me pita sta mislim o rabljenom racunalu koje ona zeli uzeti. Pola sata nisam mogao doci do daha kad mi je rekla da joj je lokalni mestar objasnio da je to nesto izmedju Pentiuma 3 i Pentiuma 4 ![]() Jos sam vise odvalio kad je donijela racunalo, a u njemu Athlon 3000+. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1178 | |
prcknedl
Datum registracije: Dec 2005
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1179 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1181 |
Premium
Datum registracije: Nov 2007
|
Emezzeta Osijek Ugledao samsung 2243nw na nekoj akciji i uzeo ga. Radio tjedan dana i odjednom mi se slika skupila na rezi 1680x1050 i ne mogu više nikak naštimat tu rezu jer jednostavno fali pol slike. I odnesem ja to njima nazad, ženska zaprimi i pita me za opis kvara, ja velim rezolucija 1680x1050 se više ne može ostvariti, 1440 je maksimalno di je normalna slika, a ona upiše "rezolucija viša od 1680x1050 se ne može ostvariti"... Sve bi to bilo ok da sam ja skonto to na vrijeme opis kvara a ne 2 dana kasnije kad sam slučajno pogledao papir koji mi vratila... Naravno, monitor mi se vratio nakon 25 dana u istom stanju u kakvom je i stanju bio, a još nekak dobijem m-san i velim dečkima u čem je problem i oni mi vele nema problema, skužit će oni već to kad monitor stigne jer im roba još nije došla iz Osijeka kad sam ih ja kontaktirao...kontam da ga nisu ni pogledali kad su vidjeli opis kvara... Sad jednostavno nemam volje to opet slat i čekat 25 dana da mi se monitor vrati, živjet ću na 1440 dok ne popizdim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1183 |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
eo ja danas odem u hg sranje i trazim kabl (ako ga mozda imaju) koji bi spojio na maticnu plocu da si izvedem 2x/4x usba na prednji dio kucista (tocnije stola.)... gleda on mene zbunjeno.i pita jel ima ta maticna usb.ja gledam koji ku???.kazem ja ima,kao on pa eo onda imam kabl koji PRETVARA (usb hub) i napravi 4 usba.reko ja netreba mi to,nego hocu zasebna dva za naprijed,a spajam direktno na maticnu plocu.veli on imaju pci kartice,al nezna jel imam mjesta LOLOLOLOL kaze jos meni frajer,ako nista ne odgovara imamo produzne usb kablove.ja zapanjen ostao i napustio objekat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1184 |
Asshole
Datum registracije: May 2007
|
jutros u hg-spotu u zadru, otisao uzet onaj konverter molex to sata, upitam prodavaca na pultu da mi to treba, a on meni veli da vise ne postoji i da se to vise ne proizvodi, nego da je to rjeseno preko maticne , da je integrirano u mbo...samo rekoh zbogom... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1185 |
Suit up!
Datum registracije: Dec 2004
|
@Tomy - nevjerujem da ti to što tražiš uopće postoji i stvarno je raritet, kako možeš to montirati na kućište? Jedino u sklopu nekog fan controlera ili čitača kartica koji ima usb portove, jer isključivo kabel teško da ćeš naći. Možda bolje da si pitao imaju li front panel sa usb konektorima (3.5" ili 5.25"). |
![]() |
![]() |
![]() |
#1186 | |
®
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
upitao sam se sto ako nekome taj kabel nabaci riku,a i nasao sam ovo u linksu pa rekao nista me ne kosta pitati. ![]() probati cu jos potraziti,ako ne mozda netko ima od ljudi na pce.i ovim putem ih molim da se jave placam cugu.treba mi taj usbx2. fala mar,fala ostali |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1187 |
Registered User
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1188 | |
Premium
Datum registracije: Sep 2003
|
Citiraj:
Ne mozes se ljutit sto te covjek u ducanu ne razumije (iako je ocito da nikad nije spajao kuciste na maticnu plocu), a jos manje sto nema takav komad hardvera, jer si mu zbilja lose objasnio sto ti treba. Dobro kaze Mar - trebao si traziti nekakav front ili back panel s USB konektorima. BTW s nekim maticnim plocama dolaze takvi back paneli s dva dodatna USB konektora (dobro, to ti mozda ne bi bilo dovoljno...). |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1189 |
Premium
|
Prvo što mi je palo na pamet je da Tomy traži USB bracket za bilo šta drugo sumnjam da postoji ili je uključeno u neke card readere, fan regulatore kao što Mar kaže... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1193 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
Tko je kriv :D
eo ovak... ovu nazvah tko je kriv, pa da cujem vasa misljenja... Kupac: ja prodavač: web shop kvark (buduci da nije bilo in live, naručih prek webshopa). tema: zvučnici divoom titan 717... za svoj imendan u subotu ja lijepo odem u kvak do kojeg imam 5min pješke..dođem pitam za zvučnike, veli lik, nema.. reko ok. dođem doma, regam se na webshop, naručim zvučnike i napisem da cu doci po njih osobno. negdje su mi napisali na stranici tokom registracije da cu dobiti obavjesti o kupovini na mejl. i tako naručim ja to u sub popodne, pol sata nakon sto sam dosao iz kvarka. čekam, čekam, čekam i posaljem danas mejl. Code:
dobar dan, naručio sam preko vašeg web shopa zvučnike: divoom titan 717. Zanima je kada će to stići ili nešto da LP Code:
Poštovani U vašoj narudžbi stoji da ćete doći osobno po zvućnike. U međvremenu su zvućnici poskupili i sada stoje : 197 kn . Code:
super komunikacija, mogli ste barem poslati obavijesti da su dosli. ako su poskupili za duplo nego prije, naravno da necu kupiti. LP ![]()
![]() |
#1194 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]()
![]() |
#1195 |
Torrent freek
Datum registracije: Mar 2005
|
A šta očekivat kad ne zna ni napisat zvuČnik ![]() Jebate naručiš nešto čega trenutno nema i umjesto da te obavijeste kad dođe, očito je lakše odgovarat svakom na mail posebno tipa "jel došlo" nego poslat 2,3 maila sadržaja "blabla došlo je, možete prezeti" ![]() tu me cijene, tu kupujen ![]()
![]() |
#1196 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
pa ono... dddd... jebote.. ak naručim ta cijena mora stojat.. i mene cekat... i svatko ko drzi do sebe pošalje mejl osobi koja je naručila: došla je roba, slobodno mozete pokupit.. a ne da ja cekam ko ludi mato.. a tocno znam da nisu htjeli naručivat jos koji tjedan i da ih nije uopce bilo u prodaji jer sam bio tamo... evo mejl u međuvremenu Code:
Isprićavamo se zbog nesporazuma. Inaće kada u web narudžbi stoji osobno ,to znaći da po artikal možete doći odma sutra i da je rezerviran za vas. Što se tiće poskupljenja zvućnika to niti ja u maloprodaji nisam znao tako da vam nisam niti mogao javiti da će poskupiti . Sa štovanjem Kvark d.o.o. Code:
Slažem se sa vama i u pravu ste ali cijene ne određujem ja koji prodajem robu nego ljudi koji rade u upravi naše firme koji nemaju veze samnom .
nek sam isti kao on, ma nek sam isti ko stari moj, dok zivot juri, ja cu lagano.... ![]() Zadnje izmijenjeno od: Rebbit. 11.12.2008. u 15:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1198 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2003
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1199 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
dođem jučer u Micronis i pitam dobije li se popust na razer lachesis (ako se plaća gotovinom), a na vratima je plakat na kojem piše da košta 539kn i lik pogleda u komp i kaže da dobije se popust,, pitam ja njega kolko onda košta i on mi kaže 539kn LOL malo ja pogledam po dućanu pa ga pitam el se može miš isprobat prije kupnje, lik mene pogleda i zbunjeno pita "pa gdje da ga ja uštekam?" a oko njega 5 upaljenih kompova, mislim da svi imaju usb xD |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|