|
![]() |
#1 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
icone u taskbaru poludile
prckao sam po onim opcijama "DPI settings" i namjestio na 120 jer sam se bacio u 1080 rezoluciju i nakon nekog vremena su mi ikone u taskbaru i icone foldera postale ful gadne. kao da su u 256boja i nikako to vratit ![]() drugi problem je da kad napravim dvoklik u exploreru umjesto da mi ude u folder pita me dali da zipa folder kao da je "zaboravio" da treba otvorit odonosno sto da po defaultu napravi. kako to povratit. otisao sam u tools/folder options/file types i izabrao "folder" i u njemu nije bilo "open" opcije pa sam je dodao, ali mi sad svaki put otvara folder u novom prozoru ![]() molim vas pomozite. poz edit: uspio namjestit icone kad sam vratio na 96dpi. neznam zasto prije nije upalilo. vjerovatno moja greska. sta nije nikako moguce u XP-u to napravit da bude kak spada odnosno ak se koristi visoka rezolucija (1080) da se povecaju malo icone kao sto se napravi sa tekstom? Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 10.12.2008. u 23:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Jesi li resetirao komp nakon povećanja DPI-ja?
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
Datum registracije: Jun 2008
|
Nešto kao Office 2003 icons appear fuzzy or have poor contrast? Ili je možda vrijeme za suvremeniji OS? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Premium
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |