|
![]() |
#1081 |
Registered User
Datum registracije: May 2008
|
Jesam, i kada upalim mobitel javlja mi error. Piše: ''Configuration error. Please contact your network operator or service centre.'' |
![]() |
![]() |
![]() |
#1082 |
Rent-a-maniac
Datum registracije: Jun 2008
|
flashni ga opet, nije se primilo ![]() dogodilo se i meni drugi put je sve bilo ok
![]() |
#1083 |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
![]() |
#1084 |
Eddie
Datum registracije: Mar 2004
|
# Pokrenuti XS++ i klikom na Start imate 30s za connect. Ako su USB flash driveri pravilno instalirani XS++ će prepoznati mobitel i ispisati njegove podatke (sad pustite c na mobitelu). U statusnom retku pisat će tip mobitela, vrsta zaštite i boja - neštu u stilu: Neće mi se spojiti... failed open, a držim C edit: ručno sam morao ubaciti USB Flash Drivere... Idemo dalje edit: nakon upisivanja pina comunication eror edit: uspio
Zadnje izmijenjeno od: -POP-. 11.10.2008. u 19:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Registered User
Datum registracije: Oct 2008
|
![]() Evo sve sam instalirao i sad na početnom izborniku izaberem ukljuci telefon..unesem pin i pojavi mi se "konfiguracijska greška" uu cem je problem mooolim vas pomozitee ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Hejter
Datum registracije: Mar 2005
|
Citiraj:
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Eddie
|
Postoje 2 problema koja sam uočio. 1. Ako vam javlja error na samom početku, onda morate ručno intalirati drivere za fleš, u my computer pod devices i to je to 2. 2 korak. Gledajte šta vam program govori, kad piše 8 sekundi, kad piše 30 sekundi... heh, ko je radio zna o čemu pričam. Ja sam negdje iz 4 pokušaja uspio, išao sam metodom otklanjanja grešaka haha
![]() |
#1090 | |
Eddie
|
Citiraj:
uštekaš lipo mobitel na usb i tu ti se pojavi pod other devices i lipo desna tipka, update drivera i narediš di su ti i to je to...
![]() |
![]() |
#1091 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
evo to sam uspio al jbga sad sam sve prošao korake i na kraju nemogu upalit mob ![]() išao sam po redu prvo FS pa odabir regije za hrvatski jezik i onda MAIN,,,jel to ok? evo radi radi radi svaka čast na tutorialu Zadnje izmijenjeno od: Router. 13.10.2008. u 12:04. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Hejter
|
Kod tih programa je stvarno skoro normalno da čas rade pa čas ne rade . Isto kao što ako nakon flasha se neće upaliti i izbaci Konf. greska , nekad je dosta pricekati par minuta upaliti opet i raditi ce normalno , nema jednostavnog pravila ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
ljudi svaka čast ali dajte mi još sa ovim pomozite,,,kako u far menageru ubacit neki patch?gdje se on mora pohraniti ako se skida sa neta i općenito kako ga preko fara staviti na mob,dali mob treba biti ugašen,upaljen,bez baterije,sa baterijom???? pliz help,,,googlao sam ali samo pronalazim tutoriale o tome kako instalirati patch,ali ne i u kojem statusu treba biti mobitel niti gdje treba sačuvati te patcheve kada se skidasa neta. točnije zanima me najviše jedan patch,patch za kameru za poklopac kamere jer mi je to riknulo i to je bio i prvotni razlog flashanja moba u w800....kako se točno zove taj patch i kako njega mogu ubaciti?sve bi ostalo mogao i sam skužiti ,,,samo da se maknem sa mrtvetočke...puno hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#1096 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
kako ukloniti(dodati) patch i kako mijenjati drivere na k610>w660?
uspješno sam flashao k610i u w660...usput sam naravno i patchao sa quick patch i patch za walkman...koji radi na 100%osvjetljenja btw...zanima me ako želim promjeniti driver od kamere ,jer sam našao neki novi,bolji,ili dodati aqustic driver ,kako da to napravim tj. da li moram sve ispočetka flashati kako je objašnjeno u k610i>w660 ili ne? da li je dovoljno samo u xs++ napraviti ponovo START FSX ili nešto drugo?i imam još jedno pitanje...ako želim izbrisati sve patcheve da li je dovoljno vratiti se na stari firmware flashanjem od k610 ili ne? tj.da li se ponovnim flashanjem na staro brišu patchevi..puno hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1097 | |
MIUI HR Translator
Datum registracije: Jul 2007
|
Citiraj:
path ikone i menu-tpa/preset/system/menu layout-tpa/system/layout flash menus-tpa/preset/system/desktop/flash custom(CDA)-tpa/preset/custom walkman skins-tpa/system/multimedia/mp animacije-tpa/preset/system/messaging/sms/objects/animation inverted clock-tpa/preset/custom multimedia-tpa/preset/system/multimedia/pe startup&shutdown-tpa/preset/system/settings acoustic-ifs/settings/acoustic camera-ifs/settings/camera ili da ubaciš patch move to other(naravno ako je portan za firmware koji imaš u mobu) i onda samo prijenosom datoteka promijeniš u other driver koji želiš,upališ mob i bok ako želiš maknuti patcheve dovoljno je flešati samo main i onda moraš ponovo ubacivati quick acess patch kod novog ubacivanja patcheva
![]() |
![]() |
#1098 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
E, LJUDI JEL MI NEKO MOZE DAT NEKI DRUGI PROGRAM ZA MJENJANJE SOFTVERA, MENI NERADI ONAJ XS++ NECE SE MOBITEL PRONAC !! HVALA !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
patch-ne se mob u FARu sa sysfx patchom ( ja sam ovim w800_R1BC002_sysfx_v.2) i stvori se u FARu GFX folder u memoriji mobitela (tpa/user/other/gfx) te se u taj folder ubacuju sistemske ikonice koje se žele promijeniti sa FARom ili XSom (ja sam to radio sa XSom 3.0 jer se može drag'n'drop napraviti s više ikonica,( radio sam patch s ugašenim mobom, izvađene sim i memori kartice za svaki slučaj) -->
i da li mogu flešniti svoj w800 iz r1bc002 u R1BD001? (vjerujem da mogu jer sam već svoj k750 flešno u sadašnji w800) hvala ---------------------------
Može li kakvo objašnjenje kako promijeniti sistemske ikone (bateriju, signal i ostale) na W800 cid36 sa FAR managerom. Tražim po netu već tjedan dana, ovdje nema (i to stvano nema obješnjenja, ima samo cid49 s gslideom). ---- skužio za ovo iznad ---> patch-ne se mob u FARu sa sysfx patchom ( ja sam ovim w800_R1BC002_sysfx_v.2) i stvori se u FARu GFX folder u memoriji mobitela (tpa/user/other/gfx) te se u taj folder ubacuju sistemske ikonice koje se žele promijeniti sa FARom ili XSom (ja sam to radio sa XSom 3.0 jer se može drag'n'drop napraviti s više ikonica,( radio sam patch s ugašenim mobom, izvađene sim i memori kartice za svaki slučaj) i da li mogu flešniti svoj w800 iz r1bc002 u R1BD001? (vjerujem da mogu jer sam već svoj k750 flešno u sadašnji w800) hvala Zadnje izmijenjeno od: vipbaka. 09.11.2008. u 19:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Registered User
|
bok, meni kad spajam mobitel s XS++ pise failed open i cannot connect to communication port...HELP!! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Premium
Datum registracije: Sep 2007
|
pretpostavljam da si ugasio mob (i izvadio sim karticu) i izvadio bateriju na kojih 5-6 sec i vratio ju te da si u xs-u uključio "connect" i tek onda držeći "c" na mobu ga ukopčao na dcu-60 kabal..te se mob pri tome nije upalio a windowsi nisu javili da us prepoznali neki hardware? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Registered User
|
sve sam to napravio...jedino kad drzim "c" mobitel mi se upali...... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
napravio sam sve kako pise.. ali vec kad napravim drugi korak, i kad flasham i ponovo ga upalim, ne ocitava ga kao w800 nego jos uvijek kako k750i.. i naravno, mobitel se nece upalit.. sta da napravim, molim pomoc!!?? napomena-- jos nijednom onaj prvi flash nije zavrsio kako treba treba, uvjek moram stisnit stop.. edit- bas kad sam napiso post probo jos jednom i sve radi savrseno.. ![]() samo me zanima, vidio sam da jedan drugi firmware (r1L002) podrzava flash menu, jel bi bilo dobro taj ubacit, jel valja?? Zadnje izmijenjeno od: cob4. 18.11.2008. u 10:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1104 |
Registered User
Datum registracije: Jan 2008
|
kako da namjestim te teme na memory sticku? napravim one foldere, kopiram teme, ionda kliknem stvori precac na sve slike iz te mape menu. pokrenem xs, dodem di treba, i kopiram samo te precice unutra (bude npr. image1.ink), jel treba jos koji file bit u toj mapi ili samo ti shortcuti .ink, nikako da proradi.. pomozite ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1105 |
Registered User
|
e, people jel se moze ikako staviti 3g program na mob. za gledanje televizije ???? hvala !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1107 |
Registered User
Datum registracije: Aug 2007
|
ljudi postoji li kakva mogucnost da na mom k750i flesanom u w800 napravim da kad slusam muziku s slusalicama u wolkmenu te kad iskljucim slusalice glazba stane svirati kao kod k800 a ne da nastavi svirati preko zvucnika kao sto je sad na njemu __________________ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1108 |
Registered User
|
e, ljudi zakaj mi xs nece prepoznat mobitel ?? a sve normalno radi, kabel i sve !! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1109 |
Hejter
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |