|
![]() |
#511 |
Premium
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne mogu nikako otvoriti "options" pa me zanima vezano uz kontrole može li se zasprintat? On ide normalnom brzinom a kad stisnem shift onda se malo uspori. Moze li se bas zasprintat kao recimo call of duty? |
![]() |
![]() |
![]() |
#513 |
Premium
|
Hvala! X nije mi palo na pamet da X stisnem, probao shift, ctrl, tab, alt.... Malo mi je komplicirano jer ne mogu opcije otvoriti (jel ima još tko takav problem?) a nema nekog uvodnog walktrough-a, a i nisam jedinicu igrao. Trebalo mi je nako vrijeme da pohvatam sve, ali sad je ok. Od prve igra ne izgleda baš nešto ali dao sam joj priliku jer ima poseban ugođaj i nisam se razočarao. Stvarno mi se sviđa. Nabavio sam upravo i jedinicu pa cu i to zaroštiljat. Bilo je stvarno iritantno dok nisam poboljšao oružje kod ciljanja i pucanja, ali sad se ipak osjeti razlika. Nije mi se ni jednom igra srušila i jedini problem je što ne mogu otvoriti "options" i što tu i tamo zna na 5,6 sekundi malo zatrzat ali ništa strašno. Igra za 5! |
![]() |
![]() |
![]() |
#514 |
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
ima u instalacijskom folderu manual.pdf pa tamo mozes vidjet sve kontrole..... |
![]() |
![]() |
![]() |
#515 |
Premium
Datum registracije: Apr 2003
|
pomogel sam im sredit da predu most pokupil 50k love i sad se gustam prikljucil sam se fredomovcima zadatak srokat duty bazu ![]() a od ovih mojih nikakva korist pomognem i zauzet polozaj a oni odma zasjeli i udri u gitaru ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#516 |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Lovu je u početku dosta teško nakupit, pogotovo za neke upgrade,, ali kad se skonta kako, možeš i nakon sat-dva vremena igranja imati 20-30 k Šteta što sam ja to na *03 patchu skužio tek nakon Dutya Sad na *07 i lova najmanji problem, naravno samo treba znati zanat ![]() To su pravi bećari ![]()
![]() |
#517 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#523 |
Premium
|
Ma nisam se htio zezat da izgubim još saved game ili nesto, vidio sam da ljudi imaju problema s tim... Nego kako skupite tolike novce? ja maksimalno dodem do 10ak tisuca i potrošim sve na upgr. oružja. Pridružio sam se freedomu i questove koje radim nose mi oko 1000. |
![]() |
![]() |
![]() |
#525 |
|
Municija (pogotovo ona za puške iz Ruskog i Zapadnog bloga) ide po jako dobroj cijeni, ugl, na taj se način može zaraditi mnoooooogo Rubalja ![]() Ja sam na *03 patchu imao 5 artefakata a nisam ni trečinu igre prošao, i svaki artefakt koji sam imao, sam našao još barem jedan isti, te ga prodao
![]() |
#526 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#527 |
|
Popiješ vino ( ![]() ![]() I što je najvažnije, sačuvaš igru pred anomalijom, jbg, nemoraš od prve uspijet, jednom hočeš ![]()
![]() |
#529 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Jel uspio tko iščupat onaj artefakt iz one cjevure dolje?Army warehouses dio mape. ![]() ====================== Evo uspio sam nakon postanja i edita sam cijelo vrijeme ga pokušavao izvuć.Naravno,radilo se o bugu,koji se nekim čudom prestao manifestirat nakon nekon nasumičnog prijašnjeg loada.On nije niti trebao biti u cijevi,nego pokraj nje.Nevjerojatno kako dobar koncept uništi aljkava izvedba,do mučnine,jer ovo je komad softvera na kojem ništa nije na svome mjestu.Šta reći nego dugo nam poživio softver koji dolazi iz Varšavskog bloka ![]() Zadnje izmijenjeno od: žile. 05.03.2009. u 01:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#530 |
|
A da, sječam se toga. IMHO najbolja mapa u igri. Samo meni je na toj mapi artefakt bio još naprijed, iza ove drvene kučice nasred zelene bare. Kupio sam ga bez problema, naravno ako bi uspio pobječi iz bare prije nego me radijacija ubije. A točno negdje lijevo od tvoje lokacije je i jedna ruševina tipa Stonehenge i u njoj isto ima artefakt, e tam ga je zayebano pokupit jer te razbaca dok si reko keks A i u toj kučici ima jedan mrtvi lik od kojeg trebaš pokupit PDA, pa te napadne onaj nevidljivi cigan, umro sam od straha kad sam se okrenuo od mrtvog tijela a iza mene taj faker i PAF, majku mu njegovu ![]() E da, sad me sjetilo, imao sam ja drugačiji problem na istoj mapi. Naime ima onaj ulaz dolje u bunker/podzemlje između 2 velike baze. I tam trebaš naći nešto Strelokovo (zaboravio sam šta - jel pištolj ili neki PDA?), no ja nađem tu Strelokovu sobu i mislim da sam našao nešto bio između dvije cijevi (mislim, - nisam siguran) ali to nisam mogao pokupiti nikako ni nakon bezbrojnih load-ova :/
![]() |
#531 |
Banned
|
Pobrkao si,i stonehenge i bloodsucker i PDA su ti u Agropromu ![]() Taj quest ti da onaj lik Hermit u onom tunelu u bazi Stalkera tamo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#532 |
|
Auuuu, vid stvarno ![]() A jako sliči na Agroprom - ta kučica na bari i to Hebote, 4 mjeseca je prošlo otkad sam zadnji put zaigrao Clear Sky :/ Trebao bi to nastaviti igrati
![]() |
#533 |
Premium
Datum registracije: Feb 2007
|
Evo jedna vrlo interesantna mapa zone sa detaljima gdje su artifacti. Upozorenje Spoiler ! http://www.webalice.it/requena/game/...s_map_zone.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#535 |
Banned
|
Ja sam igrao sa 1.5.07.A da se igrat,samo toliko.Od užitka nema ni u jer ništa ne može postić da se klikeri u toj igri stave na mjesto. |
![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#539 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Faction war je i dalje zbugiran na verziji 07 Pridruzio se Freedom frakciji i zazeli smo cijeli Garbage, no cestu koja vodi do Agroproma (Barricades) nisam uspio zauzet, tj. dva Freedom squada dodju do Barricada i samo tamo stoje sa uzdignutim puskama kao da ocekuju napad. I u rijetkim situacijama, kada Duty dodje do Garbage-a sa ciljem da zauzme Barricade, Freedom ih brzo potamani, no i dalje mi ostaje aktivan quest da zauzmem cestu za Agroprom |
![]() |
![]() |
![]() |
#540 |
|
Evo u nedostatku novog S.T.A.L.K.E.R.-a tko hoće može zaigrati sa 1.5.10 patchem http://cs.stalker-game.com/en/?page=patches&item=10 (Everybody can play ![]() Ja ću baš malo ponovo zaigrati, nabaciti par modova (vreču za spavanje, glačanje tekstura, waepon modove još neke) pa bude zanimljivije ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|