|
![]() |
#511 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Malo upozorenje - pazite sa apdejtima sustava, konkretno "AirPort Extreme Update 2008-004", mnogi prijavljuju probleme s Time Machine-om, tj. poznati "backup volume could not be found" error. http://forum.insanelymac.com/index.p...c=68708&st=160 http://www.apple.com/support/downloa...te2008004.html
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#512 | |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
Citiraj:
Što se mene tiče od sada combo updatei idu. Od ostalog ću provjeravat. Danas nabivih iAktos v4.1i pa ću ga probat, izgleda da ima potencijala kao iDeneb ![]() |
|
![]() |
![]() |
#513 | |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
Citiraj:
btw. na iDeneb prepoznaje bez problema @Superunknow & Baja001 hvala lijepa na informanciji. budem još pitao ako zapnem ![]()
__________________ |
|
![]() |
![]() |
#514 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Evo za sve početnike imam jedan tutorial: Apple OSX @ PC, naravno na blogu ima još stvari, a na OSX86 projectu ima mali M stvari ![]() |
|
![]() |
![]() |
#515 |
Prečupavi mod
|
Naso sam prek tog linka ovo ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#517 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Čupavi, ona fora sa DVI-em ka si reko da probam ni kod mene ne šljaka ostane na plavom ekranu nakon kaj ponovo uštekam DVI ![]() btw vratil sam sve nazad preko ''asistenta za migracije'' ![]() jedino ne kužim zakaj ne vrati i updateove koje sam imao i zakaj ne želi nastavit radit restore pointove na ''stari'' TM nego ih radi isponova pa mogu kasnije birat sa kojeg TM-a da vratim podatke (iako se radi o istom fizičkom disku) ![]()
#518 | ||
Banned
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() BTW upravo sam instalirao iDeneb na WORK/C2D, imao sam malo problema sa 8400GS w/ DVI, ali sam ih uspješno rješio. (LAN mi radi bez iti jednog odabranog KEXTa ![]() Fak, PanicScreen nakon HD Audio patcha, sutra bacam ALC888 kextove, koji također rade pa ću vidit kako će reagirat. Zadnje izmijenjeno od: Baja 001. 15.11.2008. u 02:20. |
||
![]() |
![]() |
#519 | |
Moderator
|
Ma to sam obećao Superu da ću probat jednu mogućnost koja normalno dela sa apple grafama dok sa "običim" očito kenja a to je da npr u radu odlučiš promjenit monitor. Dakle u radu izvadiš kabel i probaš ga vratit nazad logično kada ga vratiš nazad trebala bi se vratit i slika no to očito ne radi baš kako treba Dakle sve dela kako treba i grafa je naravno full podržana no ako u radu izvadiš DVI i vratiš ga nazad dobiš srednji prst Citiraj:
ma bmk ionako sam preko starog backupa vratio sve podatke, postavke i aplikacije, i sad vrti restore pointove od početka U principu mi više ni ne trebaju ti stari restore pointovi
![]() |
#520 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() NEgo ja dobijem srednji ako spojim na DVI, kad spojim na DSUB radi OK ![]() Danas ću probat neke stvari, ali trenutno radim pa nemogu ![]() |
|
![]() |
![]() |
#521 |
Prečupavi mod
|
Ako se netko zeznuo sa zadnjim "AirPort Extreme Update 2008-004" apdejtom, samo da javim da sam uspjesno premostio sranje vracanjem preko OSX86tool-a starih verzija: IONetworkingFamily.kext IO80211Family.kext Nakon toga repair permissions u Disk Utiliy-u, reboot i Time Machine ponovno veselo backupira. Jabucarima sa Marvell LAN karticama bi se moglo desiti da im odjednom ne radi mreza. Rjesenje za to je mountati OS X instalacijiski DVD (konkretno u mom slucaju iDeneb, za druge bi se mogla razlikovati lokacija i naziv packagea), ukljuciti prikazivanje invisible fajlova i odsurfati na slijedeci path i instalirati Yukon package: ![]() Reboot, imam sve zadnje apdejte i opet sve radi kak treba! ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#524 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
negdje sam vidjel OSX koji zauzima 1gb al nemogu više nać tu stranicu Oo da vista hoće povećat tu particiju na 8gb nebi bilo problema,ali neće....a imam 50gb slobodno na particiji di je vista
#525 | |
Banned
|
U mene točno 6.6GB ![]() Citiraj:
![]() Evo digao sam iDeneb v1.3 ponovo (10.5.5) MBO - Gigabyte P35-DS3 rev1.0 CPU - Intel C2D E4400 @ 3200MHz RAM - 2x1GB KingMAX @ 1000MHz VGA - ASUS 8400GS 256MB HDD - WD 200GB DVD - ASUS DVDRW @ SATA Problemi: Vanila 9.5 kernel daje RESTART prilikom podizanja, JMicron nije htio radit (LG GSA-H10A). Pozitivno: LAN radi (RTL8168/8111) bez kextova (navodno su već ubačeni), VGA radi OK (nisam još proba DVI), zvuk radi odlično (ALC889 kext) Ako netko ima pitanja u vezi podizanja/kextova/konfe neka slobodno pita, rado dajem savjete za Jabuka svijet ![]() |
|
![]() |
![]() |
#528 |
Extrema Thule
Datum registracije: Feb 2005
|
__________________ |
![]() |
![]() |
#529 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=15700 Creative SB: http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=104797 Probaj nekaj od ovog ![]() I makni kextove koje si prije stavio za LAN i ne rade ti, prije nego stavljaš ove.
![]() |
#530 |
Moderator
|
za Creative ti treba ovo http://forum.insanelymac.com/index.php?showtopic=104797 direkt link na kext
#531 |
Registered User
Datum registracije: Nov 2008
|
Imam pitanje vezano za iDeneb v1.1. Nisam htio noviju jer cujem da ima nekih glinceva. Ova koju imam nece mi prepozdati kao boot cd kada preko parallelsa zelim instalirati. Kaze da disk je prazan. Inace dolazi kao .iso file. Da ne trosim dvd-ove jel sam mozda krivo sprzio ili postoji neka kvaka? |
![]() |
![]() |
#532 | |
Banned
|
Citiraj:
Hoćeš preko Paralelsa instalirat OSX na OSXu? ![]() |
|
![]() |
![]() |
#533 |
Prečupavi mod
|
Pa ubaci .iso direkt u Parallelse (bez przenja). @Baja: zasto ne? I na Windozama ljudi u VMware instaliraju Windoze...
![]() |
![]() |
#534 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#535 |
Prečupavi mod
|
Testiranje, prckanje, zabava?
![]() |
![]() |
#537 |
Banned
|
Evo još kext remove ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Registered User
|
ok stavio sam .iso file odma u boot ali mi kaze da nemoze naci \com.apple.Boot.Slist file. wth inace radim sa xp i instaliram na drugi hd osx. jel to ok ili |
![]() |
![]() |
#539 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#540 |
Registered User