|
![]() |
#1682 |
Banned
Datum registracije: Jun 2008
|
imam jednu možda glupavu primjedbu na osx-u mi sve radi savršeno što se tiče foruma i u operi i ff i safari,na visti isto chrome ff opera ie sve ok,na xp-u katastrofa sa svim browserima osim kad isključim java script... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1683 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1684 |
Banned
Datum registracije: May 2005
|
Pa koristim i ja... koristim i NoScript, neznam... Evo pa gledajte. Samo problem imam sa forumom i sa ničim drugim. Portal radi odlično, novosti, članci itd... Nove poruke i glavna strana foruma se još donekle i normalno otvori no čim krenem "kopati" dublje po forumu ![]() Tako stoji po 5min i ništa... čini mi se da je problem samo sa nekim djelovima foruma jer i tržnica se neće otvorit dok recimo konfiguracije, ovaj thread i još neki rade bez ikakvih problema. Probao sam biti logiran, odlogiran, tak svejedno... Zadnje izmijenjeno od: stuc. 10.11.2008. u 01:58. Razlog: nadopuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#1686 |
Premium
Datum registracije: Aug 2007
|
Problem je u banneru, kad se zblokira banner (flash...) sve radi OK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#1687 |
Banned
|
http://www.imagesforme.com/out.php/i220333_ieflash.JPG http://www.imagesforme.com/out.php/i..._ienoflash.JPG http://www.imagesforme.com/out.php/i...eranoflash.JPG http://www.imagesforme.com/out.php/i...operaflash.JPG ista stvar i s ff.mogu postati i to za nevjernike. Znači samo ovaj "scythe banner" dela probleme kad ga se isključi sve je ok. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1688 |
Banned
|
Neznam u čemu je problem no nisam bio ljen.. Probao sam sa Operom, IE, te Mozillom, naravno napravio i ovo što @tor reče no pomaka nikakvih. Meni je jasno da sam na gprs-u tj. EDGE ali bože moj, sve radi osim vražjeg foruma. Kako ovih dana radim noćne evo zgoustao sam xp i ruknuo vistu 32bit. I dalje jako teško otvara samo forum, novosti sa svim onim slikama i testovi se učitavaju bar 3x brže. Još jedna zanmljiva stvar, logirao sam se iz Josipdola na svoje računalo u slavoniji sa LogMeIn i forum mi se brže otvara kroz taj program nego kad direktno idem na njega. Znači surfam sa svojeg računala iz slavonije i to se putem ovog jadnog EDGE-a brže meni ovdje prosljeđuje i otvara nego kad direktno pristupam forumu. Prije 10 dana sam bio na Grobniku i tamo je veza ono jadna, imao sam signal na 48% i max brzinu od 4-6KB/sec no i to je bilo brže što se otvaranja stranica tiče nego sada. Da možda nešto u forumu ne štima kad mu se pristupa sa sporijim vezama ? Jednostavno stane na učitavanju i amen.., nema nikakvog protoka podataka kad gledam na ikoni mrežne veze. edit: evo najčešće zapne dok dolje piše: "Read www.google.com" ili "transfening data from forum...." onda stoji beskonačno... Probao sam sa NoScript i zabranit google no ista stvar. ![]() Zadnje izmijenjeno od: stuc. 11.11.2008. u 00:08. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1690 |
Banned
|
Zadnje izmijenjeno od: stuc. 12.11.2008. u 06:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1692 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1693 |
Administrator
Datum registracije: Nov 2001
|
gle, što da "popravimo"? Isprobao na jednom kompu gdje je nekakv socket a sempron, probao na Pocket PC-u gdje je proc na 400 i neš MHz i sve ide ok? Vas 5 imate problema s time, ostatak od par tisuća članova se ne žali. Što konkretno da napravimo? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1694 |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Pa ne bih rekao da samo nas 5 imamo problem. Kod cure sam isto probao, na starom AMD-u XP, i normalno da je procesor na 100% zbog te reklame. |
![]() |
![]() |
![]() |
#1695 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1696 | |
Administrator
|
Citiraj:
kako vam vrti npr. ovu stranicu http://www.benchmark.rs/modules.php?...ews&file=vesti |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1697 |
Moderator
Datum registracije: Jun 2003
|
Meni ju u operi i u FFu najnormalnije otvara. Vama je vjerovatno neka greška u windowsima. Mislim napravite vi reinstal, ali onda ponovno stavite iste windowse s greškom. Da li imate najnoviju javu, flash, framework 3.0 i dr. dodatke.
![]() |
#1698 | |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
sto se tice sporosti pceksperta, zna se i meni dogoditi da potraje duze. najcesce dolje lijevo pise waiting google.analytics, i onda proradi i sve ide. ali nekada zna eto, dugo loadati stranicu samo od sebe. ali u 98% slucajeva ide bez beda. samo da kazem, jel.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1699 |
Administrator
|
Pa mislim ako vam bloka na PCE-u, kako to tek izgleda na benchmarku? |
![]() |
![]() |
![]() |
#1700 | |
Agent 0
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Problem sam riješio preko Adblock Plus-a, kao i dosta ostalih članova. Usporedno s benchmark.rs, zauzeće na PCE je bilo 2-3x veće nego tamo. Zadnje izmijenjeno od: Gilbert5. 12.11.2008. u 12:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1701 | |
Administrator
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1702 | |
Super Moderators
Datum registracije: May 2002
|
Citiraj:
![]() Opera 9.62 Kaj se tiče ostalog-od jedan ujutro pa na dalje zna forum povremeno zaštekati i sporije učitavati, to sam i ja primjetio.
![]() |
![]() |
#1703 | |||
Banned
|
Citiraj:
Popraviti treba rezoluciju flasha jer je on ovako samo resize a stvarna veličina mu je puno veća. Citiraj:
objasni mi kakve veze ima java i framework s ovime ? http://www.imagesforme.com/show.php/222536_banner.JPG Citiraj:
opterećenje 0% kak i na svakoj drugom flashu koji je napravljen kak spada. ups kriva sličica ova je ali je opet samo 20% Zadnje izmijenjeno od: Melani. 12.11.2008. u 13:14. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#1704 | |
Banned
|
Citiraj:
ono što sam htio reći je da to nije mali banner. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1705 |
Osobni opis - pitaj me
Datum registracije: Jul 2008
|
cini mi se da ipak ima problema sa zauzecem procesora. jer kada sam na pcekspertu zauzece procesora mi je oko 40-50%. slika govori tisucu rijeci, a i graf zauzeca: ![]() dok recimo na http://www.benchmark.rs/modules.php?...ews&file=vesti situacija je ovakva: ![]() osobno nisam primjetio problema jer meni ova kanta radi 5/5 sa svim osim igrama (slaba grafa), ali da toliko se zdere procesor - nije normalno. takoder i za stanje vindovsa: stavljeni prije manje od mjesec dana, ne rade probleme na gro drugih stranica, xp sp2. browser: Mozilla Firefox 2.0.0.11. i btw, mozda ne primjecujete da ista steka kao sto nisam niti ja, ali kresnite ctrl alt del, pa pogledajte zauzece procesora dok ste na pcekspertu. i to gore, gdje su reklame. pa zaskrolajte skroz dolje. razlika je - gore oko 45-50% zauzece procesora, dolje 1-2%.
Hey love crusader, I want to be your space invader. For you I will descend the deepest moon crater. I is most stronger than darth vapor. Obey me, I is your new dictator. For you is Venus, I am Mars. With you I is more richer than all the czars. Make a wishes on a shooting stars, then for you I will play on my cosmic guitars! |
![]() |
![]() |
![]() |
#1706 | |
Banned
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1707 |
E Pluribus UNIX
Datum registracije: Oct 2002
|
Pocnite naplacivati 100€ godisnju ulaznicu za forum. Vjerujem da ce reklame, a time ni nevjerojatno opterecenje sustava (koje je, nazalost, zaista osjetno i sveprisutno, ali hej!), u potpunosti nestati... Bome, istina... Ok, na nekakvom nabudzenom kvodu se ni ne osjeti, ali bome na sporijim single core procesorima, itekako.
![]() |
![]() |
#1709 |
Premium
Datum registracije: Dec 2006
|
evo moje stanje. ne bunim se, meni radi savrseno. nikad problema sa forumom. imao sam tada 9 stranica od PCE i Benchmark otvoreno + Archicad, Autocad 2009, ACDSee Pro 2 i brdo sitnijih programa. na FF3 imam i Adblock a ako hocete probat cu i na Chrome-u, ali ni tamo nisam nikad imao problema. ![]() probat cu na starom kompu sa Pentium3 ako ga netko veceras upali pa da se ubacim preko TeamViewera |
![]() |
![]() |
![]() |
#1710 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Čim koristiš Adblock, takvih problema nema. |
![]() |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |