|
|||||||||||
|
|
#31 |
|
Registered User
Datum registracije: Oct 2001
|
napokon su se na tržištu pojavili 640gb diskovi serije F1 koji koriste 2 334gb ploce i koji daju rezultate ravne 1tb braci,i to za poprilicno prihvaljivu cijenu(izvan hr, naravno):-( http://www1.hardwareversand.de/artic...20983&agid=689 |
|
|
|
|
|
#32 |
|
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
super, nije ni skup kolko vidim |
|
|
|
|
|
#33 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
kad ce to kod nas .. zna netko ? |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
gdje su sve dostupni samsung i seagate single platter 320 gb diskovi? i dali se iz ovih silnih tema o tim diskovima moze zakljuciti da su pozeljna kupovina? |
|
|
|
|
|
#37 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
i koji je zakljucak na kraju? znam da bumpam malo stariju temu al bas ova me zanima.... planiram neka dva diska od 320gb, i neznam da li uzet ovog F1 ili 7200.11... vidio sam temu tu na forumu o ovim seagate-ima i svi se zale na neki velki RAT, crkavanje, itd. ili mozda da uzmem neki od 250gb? zanima me najvise brzina, nikakva buka/temperatura (imam ukupno 7 ventova u kucistu i svi rade na 12v, tako da sigurno necu cut disk, a i propuh je dovoljan da nebudu vruci...) |
|
|
|
|
|
#39 |
|
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Manja gustoca zapisa ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
|
|
|
|
|
#41 |
|
only fool, not a horse
Datum registracije: Apr 2008
|
nebi 500 gb jer bi, po meni barem, manji trebali bit brzi ili? tu bi pao kao neki raid 0, i brzina mi je bitnija od kapaciteta. za storage imam wd64000AAKS, i imat cu sextora, ovog od 500gb, (7200.10, 32mb) koji je sad sistemski, to mi je dovoljno prostora, pa da ne trosim 200kn vise za 500gb modele diska.. |
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
Da ne otvaram novu temu.. isto kao i kolega gore bih htio bocnuti dva samsunga od 320gb islo bi u raid. Mislio sam uzeti samsunga F1 (njih dva zapravo), no prije nego bocnem da pitam za misljenje i prijedloge. neznam kakava je razlika između T166 i F1 samsunga? htio bih da mi diskovi budu tihi i da pristojno brzo rade (f1 je brz koliko sam citao). Ako imate kakvih prijedloga samo recite. E i za storage koji disk bi bio ok? Vidim da svi hvale ovaj WD640AAKS . |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Premium
Datum registracije: Jun 2004
|
Speedy Gonzales(Seagate 250gb) mi je počeo praviti probleme pa je danas predan na reklamaciju u Linksu. Zanima me da li je "HDD 320.0 GB SAMSUNG Spinpoint F1" brži od njega pa da tražim taj umjesto novog Speedy-a? |
|
|
|
|
|
#45 |
|
Premium
Datum registracije: Mar 2006
|
Samsunzi su općenito poznati kao sporiji od ostalih, ali izuzetno tihi i hladni. F1 serija je novija od T166 i ima ploče većeg kapaciteta pa ih je potrebno manje za velike diskove. Za storage WD6400AAKS je odličan izbor iako imaš u linksu sutra akciju za 1Tb disk.
|
|
|
#47 |
|
Premium
Datum registracije: Aug 2005
|
Budući da ću i ja skoro imati u planu novi disk od 1TB-a koji je najtiši i najhladniji od WD-a, Samsunga i Seagatea - brzina mi je manje bitnija....pretpostavljam da je samsung najtiši, pa WD, pa Seagate...jel tak? |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
Datum registracije: Jul 2006
|
hvala coconut... kupio sam dva spinpointa f1 od 320gb.. makar su poskupili u linksu sa svim diskovima za (barem)nekih 50kn. Tako da me ovo kostalo vise nego da sam isao kupovati to prosli tjedan (i skoro me kostalo kao da sam kupio ovih 1T na akciji)I ova akcija im zbilja nije losa.. prvom prilikom kada skupim pare.. i bude slicna akcija, kupiti cu tih terabajt. ![]() |
|
|
|
![]() |
| Uređivanje | |
|
|