|
![]() |
#781 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Uz to nebi bila ni prva ni zadnja Gigabyte ploča koja sere na senzorima. |
![]() |
![]() |
#783 |
Banned
Datum registracije: Aug 2006
|
|
![]() |
![]() |
#784 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Ja imam sonic tower-a bez ventilatora sa 6320 na 2.8 (7X 400) ghz na 1.45V i radi mi na 45-55 stupnjeva ovisi o koristenju. Prime me ne zanima jer nikad ne koristim procesor toliko kao sto to radi prime,a vjerujem vecina isto. Kad bi stavio neki vent ,pala bi temp za 10 stupnjeva sigurno. ALI prije brusenja baze (nisam je ispolirao ,samo izravnao) bilo je 70 stupnjeva. Mislim da hladjenje vise ovisi u kvaliteti i ravnini baze nego o necem drugom. Drugo, ta PRST tehnika je po mom misljenju bez veze ,jer ako je cooler hladan,to samo znaci da NE prenosi toplinu sa procesora na hladnjak,tj nije dobro sjeo na bazu ( u slucaju da ti senzor pokazuje previsoku temperaturu). Meni je prije proc radio na 70 a hladnjak je bio hladan. Sad radi na 45 a hladnjak je dosta topliji nego prije. Da imam vent na njemu bio bi hladniji naravno,ali bi onda i proc radio na 35-36. Ali ne da se svakome ravnat bazu hladnjaka naravno,pa je lakse zamijenit cooler. |
![]() |
![]() |
#785 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#786 | |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#787 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
Savjet potreban
Dakle nedavno sam kupio konfu: Gigabyte EP35-DS3 CPU Intel Core2Duo E7300 2XDDR2 2GB PC6400 Kingmax Sapphire ATI Radeon HD4850 HDD 750GB Samsung F1 Coolermaster RS-460W supersilent Chieftec CG-01B-SL Sve u svemu jako sam zadovoljan konfom i zvukom tišine koju proizvodi. ![]() E sad me zanima jel bi trebao nabaviti kakvo dodatno hlađenje (općenito ili za grafičku) ili nije nužno? Tnx |
![]() |
![]() |
#788 |
Registered User
Datum registracije: Jun 2007
|
Ako neželiš klokati biti će sasvim uredu za ove hladnije dane. E sada za ljeto možda biš i mogao nabaciti koji ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Premium
Datum registracije: Oct 2007
|
|
![]() |
![]() |
#790 |
Premium
Datum registracije: Mar 2007
|
HD4850 se manje grije nego 4870 tako da najvjerovatnije nećeš trebati dodatno hlađenje, naravno ne budeš li klokao... Ali 1 sprijeda i 1 otraga cooler nije nikad na odmet, taj Chieftec ima mjesto za 120 (naprijed) i 92 mm (straga)... ![]() No sikiriki... |
![]() |
![]() |
#792 |
Banned
|
|
![]() |
![]() |
#793 |
Moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Mini Typhoon zaboravi jer je smetje radije onda Big Typhoon osobno bi uzeo ovo http://www.hardveraj.hr/shop/product...roducts_id/532
#795 |
Premium
Datum registracije: Apr 2008
|
Neces se razocarati,evo kod mene je freezer i sad kad je malo hladnije drzi E7200 na 1.38v na 4.0ghz bez problema a u teskim ljetnim danima na 1.3v na 3.85ghz.Sasvim pristojan cooler za svoju cijenu! |
![]() |
![]() |
#797 | |
Premium
Datum registracije: Feb 2006
|
Citiraj:
kako ti je daleko? pa ako si iz Zagreba (kako i piše u profilu) i obzirom da si član pce foruma, dogovorimo se lako da ti se dofura kuler bez plaćanja dostave ![]()
![]() |
#798 |
LateralusX
Datum registracije: Nov 2005
|
Thermalright Ultra 120 Full-Copper On Sale this Month Technical Specifications: * Dimensions: L133 x W156 x H38 mm * Weight: 1900 g ![]() * Recommended Fan (120×25mm) Code:
* Use high quality copper material for consistent heat absorption and transfer. * Utilizes six high quality 6mm heatpipes, strategically positioned to pick up the heat from the CPU. * Proprietary bent winglet design to minimize airflow resistance. * Heat pipes soldered to base (nickel plated) and fins for optimum heat transfer. * Stack of 52 pieces of copper fins, the most over any other heatsinks in the market. Can be covered entirely by a 120mm fan to absorb all in-coming air flow. * Vast compatibility list for multiple multi-core CPUs and platforms. * Includes both bolt-thru-board retention mechanisms for Intel 775 and AMD AM2 (backplate included for both platforms). * Includes two sets of fan wire clips for a duo-120mm fan installation (fans not included). * Includes a new thermal paste called Chill Factor 2 for even better conductivity. |
![]() |
![]() |
#804 |
________
Datum registracije: Dec 2006
|
Noctua NH-U12 ili OCZ Vendetta 2 sa crossbow-om ili TR bolt-thruom (montaza sa sarafima) Obadvoje bolja opcija nego TR U120Ex. |
![]() |
![]() |
#805 |
uvik kontra
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
#809 | |
Premium
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Ova Noctua NH-U12 mi je malo preglomazna ... Nadam se da se necu razočarati. Ali šta znači ovo : OCZ Vendetta 2 sa "sa crossbow-om ili TR bolt-thruom (montaza sa sarafima)" Može pojašnjenje ? |
|
![]() |
![]() |
#810 |
Xulos :)
Datum registracije: Sep 2007
|
Thermaltake SpinQ kuler http://www.techpowerup.com/75118/The...or_Cooler.html slika:http://www.techpowerup.com/img/08-10-30/tts2.jpg slika baze : http://www.techpowerup.com/img/08-10-30/tts1.jpg
Uređivanje | |
|
|