|
![]() |
#271 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
Glupo mi je bilo otvarat novu temu, a vidim da pričate o gumi ![]() A prije njih Turci neku vrst gline za istu svrhu. Glupo mi je maljati ploču s lakom za nokte ili vazelinom. Pitat ću staklara... |
![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
![]() |
#274 |
Premium
Datum registracije: Feb 2005
|
najbolje se meni pokazala unutrašnja guma od bicikla za utišati hdd, lijepo izrezati na trakice i samo povezati tak da su u zraku..nema boljeg..lastika od gaća vremenom popusti.. i malo OT danas prešao pol zagreba,uključujući hg-spot u dubravi i nisu ga imali..eto da se ne šetate bezveze ko ja.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Avocado
Datum registracije: Aug 2005
|
---> Citiraj:
![]() ![]() OnT: vidim da nestaju zalihe ovog diska po ducanima... Dal je npr samsung 640GB jednako dobar ko WD?
![]() |
![]() |
#276 | |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Citiraj:
Nakon sto sam presao na samsung diskove, mislim da sam se zarazio. To je fakat tiho... A za takav disk, koji je storage, osim pouzdanosti, drugo i nije bitno... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
Avocado
|
Citiraj:
Ionako bi mi bio primarni disk jer ovaj Maxtor vec imam 4 godine... i ne svida mi se ponasanje njegovo u radu... I/O read mu je mali, slusam mp3 u winampu i imam otvorenu operu i trza mi i jedno i drugo... Ili kad samo gledam film u vlcu, trzne svake 2 minute... nekad duze nekad krace... A na ne znam kolko puta slabijem windu koji ima 2.5" disk mi nijednom ne trzne niti stane... I nije do winsa.
![]() |
![]() |
#281 |
Avocado
|
![]() |
#283 |
Avocado
|
![]() |
#284 |
.
Datum registracije: Dec 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
*
Datum registracije: Oct 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#288 | |
The Kwisatz Moderach
Datum registracije: Jul 2005
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Ako netko ima info gdje ima za kupit ovog diska u Zg, bio bih zahvalan. Stvarno mi je vec glupo zvat ih svaki dan (Protis, Game Over) da bi mi rekli da nazovem sutra... Edit: Kazu iz Protisa da kazni zbog nekog tajfuna ali bude ovaj tjedan... Edit: Hvala TomRi, budem provjerio. Zadnje izmijenjeno od: borisko. 16.09.2008. u 22:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#290 | ||
Can You Hear Me? 142.8 dB
Datum registracije: May 2006
|
Citiraj:
Citiraj:
Pa, jesi li ti probao u Optimumu? tamo sam ga ja uzeo pred koji tjedan(nije bilo u ADM-u) i lik je rekao da ih još ima dosta na zalihi. http://www.optimum-online.hr/shop/vi...roduct=9509002 ili: http://groups.google.com/group/hr.po...609b5d43f09048
![]() |
![]() |
#291 | |
Avocado
|
Citiraj:
Jer mi je taj disk i na nativnim IDE plocama (od via do intel chipseta za tadasnji s370) uvijek trzao. U pocetku sam mislio da je do slabog kompa, ali sam se eto prevario...
![]() |
![]() |
#294 | |
Moderator
Datum registracije: Dec 2004
|
Citiraj:
Složi si HDD kako tebi najbolje paše. Ako misliš imati OS na njemu, napraviš si jednu particiju za OS i eventualno osnovne programe koji su ti odmah potrebni (tako da ti je i image lagan za raditi, a opet ne pretežak) i to je to. Sve ostalo na drugu particiju (ili više njih, ovisno o potrebi/željama).
![]() |
![]() |
#295 |
Hipohondar...
Datum registracije: Sep 2008
|
Zna li itko ima li ovih hardova u Zagrebu? danas bio u hgšrotu i kažu nema... kupovao tko nedavno? ajde nije valjda da ste sve pokupovali ![]() ![]()
![]() |
Uređivanje | |
|
|