|
![]() |
#242 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Evo i Bladerunner ga je kupio samo ga ne zna spojiti na ploču. ![]()
![]() |
#244 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Napokon ga odlučio i ja kupiti, ALI ADM - nestao sa cjenika - nema Protis - trebao doći ovu srijedu ili danas (petak) - nema, dolazi sljedeći tjedan Hardveraj - nema Game Over (Prečko) - nema, trebalo doći, dolazi kao u ponedjeljak - utorak. Links - nema Vjerujem da ima u Hgspotu ali tamo je 560kn, a i to je Hgspot pa radije nebih htio imati posla s njima Nadam se da će biti vrijedan muke kad ga napokon ulovim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#251 |
Premium
Datum registracije: Mar 2008
|
Ja isto trazim ovaj disk vec tjedan dana, nema ga nigdje ![]() Svi samo govore "doci ce" |
![]() |
![]() |
![]() |
#254 |
Premium
Datum registracije: Apr 2007
|
Test WD640AAKS-a (link sam vec prije stavljao), aam je na 254: http://pce.hostili.com/images/wd6400aam2543fqk.jpg Testovi se na netu nesto razlikuju jednog te istog modela, neznam dali je razlika od uredjaja do uredjaja ili od kompa do kompa. I test SAMSUNGA HD640JJ (nalazi se u sata kucistu ICY BOX IB-360StUS-BL): http://pce.hostili.com/images/sa640rwyl.gif |
![]() |
![]() |
![]() |
#256 |
Premium
Datum registracije: Aug 2004
|
Mene zanima da li je tih ,a koliko tih sad cu objasniti. Samo jedan mi je ventilator u kucistu a to je schythe slipstream na 500 okretaja koji se nalazi u NAPAJANJU. Znaci pasivna grafa ,sonic tower na E6320 na 2.8ghz (radi na 45 stupnjeva ![]() ![]() Zadnje izmijenjeno od: spawn. 14.09.2008. u 20:07. |
![]() |
![]() |
![]() |
#257 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
Stavi diskove na gumu,ti vjerojatno čuješ rezoniranje tog kaveza u kojem su diskovi nego same diskove. Isto ovi moji samsunzi za koje se Fleks kune da se ne čuju ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Premium
Datum registracije: Jul 2006
|
I meni se svida ali ga u Sarajevu nema nabaviti kao i vecinu pametnih stvari pa sam se morao zadovoljiti sa seagate 500GB 32MB kesa, sada vidim da nije nista sporiji od wd-a a isto tako je prilicno tih pogotovo ako ga poredim sa ova dva wd aaks koja imam od ranije.
![]() |
#260 |
Premium
Datum registracije: Feb 2008
|
Sutra zovem opet sve po spisku tako da ću javit ovdje jesu li ga slučajno dobili gdje. Inače, u Vemilu ne želim ni pitat za taj disk, čim vidim 2 godine garancije. U odnosu na 5 godina za Seagate, i 3 je premalo, ali 2 g. su stvarno jadne. Pogotovo što ostali daju bez problema 3 godine. Inače, ja WD-a mislim smjestit u ovako nešto baš zato što želim da kanta bude što tiša... |
![]() |
![]() |
![]() |
#261 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Izlazite lagano izvan teme, nemojte više.
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#263 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
Premium
|
Ne izlazim,mene zanima bas taj disk,samo me zanima njegova tisina/buka i zanimaju me gume da ga stisam kad ga ubodem u kuciste. ![]() Fala mestre ![]() Evo @domy_os pitanja za tebe onda. Gdje da nadjem gume za taj disk? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#265 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Odi do lokalnog šnajdera i trazi lastiku... Ili oderi stari gače i izvadi iz njih lastiku. Tak svejedno. |
![]() |
![]() |
![]() |
#266 |
EMP moderator
Datum registracije: Apr 2005
|
Meni je moje dao bratić, a ne znam odakle njemu. Imaš link u sigu, ako te zanima. Pogledaj malo oko sebe, možda imaš nešto slično u kući. ![]()
__________________ "Kako su krojači novog svjetskog poretka uspjeli u tako kratko vrijeme slomiti intelektualne sposobnosti društva, uništiti kritičku svijest i ljudima nametnuti izvrnutu logiku?"
|
![]() |
![]() |
![]() |
#267 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
![]() ![]() |
||