|
![]() |
#1 |
Bill Gates
Datum registracije: Jan 2007
|
![]() Uzeo sam od t-scuma onaj Olympus FE-310. Imam problem, na slikama se pojavljuju artefakti u obliku vodoravnih linija. Oni postoje i kada gledam kroz LCD (kada ne slikam). Primjetio sam ih i prije na LCD-u, ali kada slikam, oni su nestali. Sada ih ima i na slikama. Sve sam probao, mijenjati postavke, modove, resetirati postavke, pixel mapping, ali nije puno pomoglo. Jedino nisam probao s drugim baterijama. Ima li jos sto da poskusam? Evo i primjera: http://i34.tinypic.com/2hfj5a1.jpg 225kb http://i34.tinypic.com/vpji85.jpg 203.17kb |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Nosi na reklamaciju...
|
|
Oglas
|
|
![]() |
#3 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Pokusaj s drugom memorijskom karticom (ili bez nje), ako se dogadja isto, onda reklamiraj...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Bill Gates
|
Nemam mem. karticu. Uređaj je star par dana, nema fiz. ostecenja. Poludio sam vec i onda sam malo jace lupio po lijevoj strani fotica. Sada su linije nestale ![]() Slikao sam nekih 5-6 slika i dobro ih pogledao slike na kompu. Nema linija (zasada). Javim se jos suta kad pomnije to istrazim. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JDM
Datum registracije: Sep 2004
|
Pa mozes to maknut u photoshopu u najgorem slucaju ![]() ![]() kako je uopče riješena reklamacija od strane Tcoma u ovakvim slucajevima? Jer kolko znam nema vise fotića? |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
bycod
Datum registracije: May 2004
|
vrlo vjerovatno ce dobiti novi takav jer po zakonu moraju imati odredjeni postotak istih u slucaju zamjena...
![]() |
#8 |
Bill Gates
|
Opet su se pocele pojavljivati ![]() Uglavnom omjer dobrih/losih slika je oko 7/1. Sa novim baterijama isto. Probao sam izaci van, jer po sobi imam raznih wirelessa, crt tv, zvucnika itd. Hoce li mi priznati reklamaciju? npr. mozda misle da te slike nisu slikane s tim digitalnim (iako je zapisano u svaku sliku). A ako oni probaju, opale par slika i to se ne događa, sto cu onda? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Premium
Datum registracije: May 2007
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |