|
![]() |
#961 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#962 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Damn, Edguy je valjda jedan od najgej bendova na svijetu (odmah nakon Hammerfalla), najbolje bi bilo da promijene ime u Edgay ![]() EDIT: bez uvrede ikome ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#964 | |
Premium
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#965 |
Prečupavi mod
|
Ali nista ne zvuci bolje od "Edgay" ![]() ![]() Al recimo moze se izvuc HammerFallus, Stratočmarius.... ![]()
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
![]() |
#967 |
Prečupavi mod
|
Budi siguran ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#968 |
Premium
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#969 | |
its slightly turbocharged
Datum registracije: Jun 2006
|
Citiraj:
Čuo sam da je bilo blaga katastrofa što se tiće sounda ![]() Mog dragog prijatelja su zaštitari izbacili van i dobro pretukli jer je htjeo prek ograde ![]() Pas mater i tim seljačinama od zaštitara, odakle iz izvlače? Pashe? Ludnice?
![]() |
![]() |
#971 |
|
Heh, nije baš da sam ga preporučio, nego sam napomenuo oprezno zato što meni (još) nije sjeo kak treba U životu nisam čuo takav album, baš je poseban, nekome neće biti na dobar način poseban, ali je poseban ![]() Sa takvom glazbom treba imati strpljenja E SRV da te pitam, tvoj avatar, ja bi se zakleo da sam ga vidio na coveru nekog albuma, jesam to sanjao ili je stvarno neki cover? ![]()
![]() |
#972 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Je, cover od Karl Sandersovog solo albuma, Saurian Meditation. ![]() Meni je legao vrlo brzo, vec nakon prvog slusanja. Sta cu, palim se na takve stvari. ![]() BTW, Pestilence radi na novom albumu, a Tony Choy je basist. To mora bit dobro. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#973 |
|
Daaaaaa daaaaa daaaaaaa, prelijep cover od prelijepog albuma, te melodije Sandersa su impresivne, trebao bi ih više u "novijem" Nileu koristiti ![]() (I ja se nemogu sjetit ni da se na trepavice postavim) WO-HO! Fino Reaktiviranje Cynica i Pestilencea, mnogo dobro Samo, nisam upoznat sa radom tog bassista, koji su mu prijašnji bendovi? EDIT: wow! Pa on je u Cynicu bio ![]() Ehhh, i u Atheistu ![]()
![]() |
#974 | |
Prečupavi mod
|
Citiraj:
![]() Pestilence jedva cekam da cujem taj novi ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#975 |
Premium
Datum registracije: Jun 2005
|
Bas malo gledam. Nova metalike je dobra, ali James & Co se jedva uspjevaju odrzavati na levelu razvoja kojeg su imali krajem 80tih. Citam reviewe na netu i kazu to kao da je mozda i najbolji album 2008me godine, ako ne i desetljeća (!?!) to je dobar album, ali ne donosi apsolutno ništ novo, malo novih ideja, malo novih riješenja.. čujte npr Nostradamusa od već prastarog Priesta, album je milina. Sta bi bilo da je priest ko metalika, slusali bi Beyond the realms of death, i tako 10 godina, pa bi napravili neki cover album i onda live album pa jos jednom bi jos jednom istu pjesmu svirali pod nazivom Beyond the realms of death 2, a kao svijetla tocka novog albuma stavili bi beyond the realms of death 3 ![]() Da James, skuzili smo da mozes istu pjesmu prepricat na 100 nacina, i da si ju odsviro tolko puta da ti se sere više od nje, al *ebemu mater sta bi tek rekli maideni koji sviraju 2 minutes cijeli svoj zivot? Ili priest koji sviraju Rippera i Victim of changes pa opet stignu bit tak svjezi i novi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#977 |
Premium
Datum registracije: Sep 2005
|
Par rijeci od mene o novom albumu od Metallice. ![]() Definitivno su pokusali napraviti otklon od St. Angera i napravit nesto da zvuci kao njihovi stariji albumi, ali istovremeno da se ne ponavljaju. U tome i je problem, zvuce kao da im je ponestalo ideja. Pjesme su rastegnute, solaze katastrofalne, a kod Jamesa se vidi da mu je glas u studiju "stanjen" da zvuci sitnije, kao u vrijeme Mastera, a znamo koliko mu je danas grub/opor glas. OK, on ionako nikad nije znao pjevat. ![]() Album se moze poslusati i nije los, ali da je nesto posebno dobar - nije, pomalo je naporan. Naravno da je nadmasio St. Anger, onakvo sranje je neponovljivo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#978 | |
sto da napisem ?!
|
Citiraj:
oderali su st.anger. njima respekt, nije lako napravit ista da dobro zvuci i da se svida milijardi ljudi. a za jamesa i glas... stariiii seeee.... na jednom dijelu je prokreštao, inace ok. njegov glas bas pase stilu/svirci.... meni je James zakon ! the judas kiss i suicide & redemption ![]() ![]() u biti sve mi prolaze osim prve tri i my apocalypse ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#979 | |
Premium
|
Citiraj:
samo sam usporedio ta 2, ipak metalica < priest |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#982 | |
She`s back...
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
A blacku(metallici) i AJFA - DM ne može ni prismrditi. Barem IMHO ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#984 | ||
Premium
|
Citiraj:
Citiraj:
ja se isto pretvaram da st anger nikad nije izaso -.- |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Premium
|
Zašto mi nebi bio Death Magnetic genijalan? Moj izbor, moj ukus. Ja tebi ne namećem da se i tebi mora svidjeti ali da je dobar, je. To sto je tebi preslo u naviku pljuvat po svemu mene tolko ne dira, i tako u zadnje vrijeme samo to imas za reci. ![]() Uostalom onaj koj je radio muziku zna valjda najbolje, pa da, zasto bi Kirk bio u pravu kad postoji neki znalac koi je par puta posluso album, Kirk - bolje da se pokopaš.. ![]() Ja se slažem sa Kirkovim mišljenjem, i to me pravi nekim što nezna šta piše? Vrlo djetinjasto od tebe Lacy. Znam da kad bi ti bio član metalike, vratio bi Jamesu Sad But True glas, Udario nogom u jaja Larsa da skine frajerske naočale i prestane glumit boga na bubnjevima i zapravo nakon duugo vremena počne svirat, Kirka naučio redosljedu njegovih albuma, Trujillu objasnio kako se headbanga i još mnogo toga. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#990 | |
Pink Floyd fan
Datum registracije: Nov 2001
|
Citiraj:
EOD, i tako neću biti online neko vrijeme.
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|