|
![]() |
#511 |
Je suis Schumi
Datum registracije: Nov 2006
|
#514 |
Prečupavi mod
Datum registracije: Mar 2005
|
Kod mene na kvartu oko zgrade je prepuno takvih mjesta gdje decovi mogu izlijetat iza naparkiranih auta, pa za svaki slucaj uvijek kad se priblizavam zebri stisnem kuplung i drzim nogu na kocnici i kroz sajbe auta pikiram dal ima decova. Nikad ne znas, jebiga...
Member of PCE 100+kg demolition squad Pozz, nezz, ojzz, jbt, owak, onak, inst, bzvz, svst, kuiš, neam, dns, nzm, oc, went, graf, laikam, oču, neču, e ovako, e sad, probo, neče, psmtr, ne beliiwam, ugl probo o5, tkđ neradi, pčkmtrnu, mslm onaak haaalo, reko dbr, stv, dali, jeli, zato jel, jer mi može neko, rispekt, thx......... ...wau, radi, zkn, pozz!?!?11 |
![]() |
![]() |
#515 | |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Citiraj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#516 |
Adrenaline junkie
Datum registracije: Apr 2006
|
Ja sam za takvu gamad montirao na svoju 128icu onu hromiranu cijev, ako naleti da mi ne razjebe auto. To izgleda OVAKO nekako (zovu ih cow catcher). EDIT: Sada slika valjda radi.
Lenovo ThinkPad W530 - Core i7 3840QM, 32 GB RAM, SSD Samsung 512 GB, nVidia Quadro K1000M 2 GB, 15.6" 1920x1080 IPS, baterija 9 ćelija Zadnje izmijenjeno od: Milentije. 04.09.2008. u 15:37. |
![]() |
![]() |
#518 |
Premium
Datum registracije: Dec 2004
|
Djeca znaju bit zaje..... Prije par dana izlazim sa parkinga na cestu i buduci da je kvart pun djece radim duple provjere, jos i frend gleda, i taman krenem kad ono klinac sa pistoljem (plasticnim) pretrci cestu ondje gdje nema pjesackog bez da me uopce vidio ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#519 |
Guest
Datum registracije: Jul 2008
|
Ne samo to marko, nego i kod naglog kočenja riskiramo da nas netko iza nas ne pokupi. Ako nemaš dobar naslonjač za glavu, imaš dobre šanse da ti pukne koji kralježak. U najboljem slučaju si mrtav ili imaš ovovratnik jedno vrijeme,a u najgorem slučaju si paraliziran ostatak života... A to zabrinute mame nikad ne pomisle prije nego što puste svoje djete s lanca. Samo im je bitno da nekog tuže i uberu lovu. Pljunem na njih i te zakone... EDIT: Valjda je FF imao neku grešku pa 3 puta poslao, moderatori molim vas izbrišite višak. Hvala |
![]() |
![]() |
#521 |
Beskorisna bitanga...
Datum registracije: Aug 2004
|
Uff ja sam za vrijeme vožnji u autoškoli par puta morao klince izbjegavat uključujući jednu koja se SAMA vozila na triciklu po sred ceste (nije bilo znaka za zonu smirenog prometa da nebi bilo zabune) bez ikakvih roditelja i ikoga u blizini i to baš u mom smjeru, vozio sam 10 minuta sa spuštenim kuplungom i nogom na kočnici dok je skretala ljevo desno po cesti... ![]() Inače položio danas vozački - konačno, sutra idem zahtjev za dozvolu predat... ![]() Pitam se kolko se čeka da je naprave... Edit: Inače u mene se na križanju Mesničke i Ilice zaletio policajac sa službenim autom oko 5 ujutro... ![]() Ono frajer dokuri niz mesničku stane pred zebrom (ja uredno zastao) i pušta me i valjda mu je skliznula noga s kvačila ili nešto i BAM ravno u mene... ![]()
#524 | |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
Citiraj:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#525 |
Beskorisna bitanga...
|
Ja ne dižem u ZG nego u Ivancu di spadam po pebivalištu i ako sam dobro čitao treba mi 35kn biljega + 35kn uplanica koju tamo dignem i popunjeni obrazac br 2 (iam za uzeti tamo i za skinuti i isprintati na MUP stranicama što sam i napravio) oko potpisa me ne muči imam ja 0,3mm rapidograf permamarker za pisanje po staklu ako se ja potpišem gore ni Isus to neće skinut... ![]()
#526 | |
Type R
Datum registracije: Oct 2003
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#527 |
Premium
Datum registracije: Jan 2006
|
E 70 kuna sam pljunuo za to, sad se prisjećam.. ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 |
Banned
Datum registracije: Feb 2005
|
I bole te kurac,po novom zakonu odma u auto od 300KS i udri ![]() Baš me zanima ko ga takvog pametnog napravi,ruku u vatru šeks u stanju delirium tremensa ![]() Nego šta me zanima,kada ideš po pravu dozvolu od 10god. jer ja imam onu dječju na 2,jel mi treba liječničko uvjerenje,jer bogu fala sam ga posijao zajedno sa onom knjižicom u koju ti upisuju sate vožnje? Jel ima tko kakvih iskustava sa tim kad te lape u jačem autu od 75kW,kako je to kod vas završavalo?Ja nemam,ali prije 6 dana mi je u kuću došao land cruiser sa 122kW,naravno kao mladi vozač pun entuzijazma ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#531 | |
Treba kaj skurit??
Datum registracije: Jan 2004
|
Citiraj:
|
|
![]() |
![]() |
#532 | |
Banned
|
Citiraj:
![]() Mladi vozači,stari vozači,to je sve nebuloza koju je netko smislio iz gorenavedenog razloga,i to ne postoji.Postoje samo dobri vozači i loši vozači*,ili si za to ili nisi,a godine tu ne igraju nikakvu ulogu,nego godine staža za volanom. *i žene kao zasebna kategorija naravno ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#533 | |
Beskorisna bitanga...
|
Citiraj:
![]() I nemam se namjeru vozit u nečem od 300ks - takve igračke troše previše a benzin je skup... ![]()
![]() |
#535 |
Beskorisna bitanga...
|
Digao sam danas dozvolu jest da je tip bio tako brz da je još sporije radio mislio bi da je klinički mrtav ali je odma rješeno... ![]() ![]() Važi mi 5g... ![]()
#536 |
Banned
|
WTF? ![]() Mladi vozač ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#538 |
Chipokemon
Datum registracije: Mar 2006
|
ne, vrijedi mu pet godina jer mu lijecnicki vrijedi pet godina (naocale)
Piracy helps stop global warming.Insted of driving to get CDs, buying pre-packaged software from megacorporations and wasting energy,you can help fight Global Warming by using P2P.Help save resources,fight pollution and save the enviroment. -It`s what Jesus would do. |
![]() |
![]() |
Uređivanje | |
|
|